Erkek arkadaşım gururumu kırdı..

aynen kızlar
gercekten dıkkatlı yorum yapalım yani yönlendirici yorumlar kötü sonuc dogurur sonra ayrılırlar Allah korusun vebal almayalım ya

Bu cümleler banaysa aslında dogruları söylediğimin ancak evlendikten sonra farkına varacagını biliyorum. :)

Ben uyarımı yapayım da kararı zaten benim söylememle verecek degil :)

Son düzenleme:
atalarımız at sahibine göre kişner demiş.
konu sahibi arkadaşım, bir erkek bir kadına ancak kadının izin verdiği şekilde davranabilir.
sana nasıl davranılmasını istiyorsan onu o şekile getirmek senin üstüne düşüyor.
bu tarz laflar canını sıkıyorsa izin verme bu lafları etmesine.
hele ben onunla çok ciddi düşünüyorum diyorsan sevgilinin bu tür davranışlarını iyice ciddiye alman gerek.
unutma sevgililik devresi filmin sadece fragmanı evlilik filmin kendisi.
sana bol şanslar

Bu cümleler banaysa aslında dogruları söylediğimin ancak evlendilkten sonra farkına varacagını biliyorum. :)

Ben uyarımı yapayım da kararı zaten benim söylememle verecek degil :)

yok ben genele soyledım canım sana degıl.
elbette herkes fikir vermekte özgürdür

Bence şaka yapmıs zaten ferrarı de alamaycagına göre:)Sen de ona laf soksaydın o anda
ödesseydın ıcın ıcını yemeseydı.Mesela ''ben de bır ferrarılı bulayım ama ıcındekı sen olma ''gıbı:)
Öyle ukala davranana ukala ol kı kaybetme korkusu olsun laflarına dıkkat etsın cnm.
resimdekı sen mısın?

Haklısınız valla,ben yüz verdim baştan şimdi cefasını çekiyorum.Tavrımı ortaya koymanın zamanı geldi sanırım.

Resimdekinin esmer hali diyelim.

odun deniyor böylelerine,
şanslısın evlenmeden önce yüzünü göstermiş,
bide evlenmeden iltifatlar yağdırıp evlendikten sonra yerin dibine sokup çıkaranlar var:26:
örnek vermek gerekirse;
evlenmeden önce senin saçının telini hiçbişeye değişmem diyip,
evlendikten sonra yemeğin içinden saç teli çıkınca,
şu pis saçını yemeğin içine düşürmüşsün gibi,
abarttım biraz

Ay moralim iyice bozuldu vallaha

alemsin ya ornege bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…