Erkek arkadasim hep haber vermeli.. ☹️

Annem beni bu kadar merak etmedi. Muhtemelen işin, gucun veya ilgilendigi birsey yok. Pek arkadasinda yok ve hayatinin merkezi sevgilin olmuş. Dusunup duruyorsun boyuna.
Yok asiri mesgulum ve cevrem genis diyorsan tedavilik diyorum.

Konunuzda sevgilim diye belirtmeseniz, çocuğunuzdan bahsediyorsunuz sanacaktım. Biraz rahat olun, karşınızdaki insana biraz güvenin.

Terapiye git

Kendinizle aranız nasıl ? Kendinize güveniyor musunuz ? Kendinizi beğenir misiniz ? Başkaları ile kıyas içine girer misiniz ? Biraz kendinizle aranızı düzeltirseniz , karşı tarafa da zamanla bu baskınız azalacaktır.

Çıldırırdım sanırım
Ve yalan söylemek kaçınılmaz olur bu kadar sıkılmaya..
Bence bir terapi görün bu kadarı fazla.

kaybetme korkusu yasiyorsunuz bence ama siz bukadar dusununce olacaklara dusunce gucuyle mani olmazsiniz maalesef

Bu davranışlarınız onu bıktırmaktan başka bir işe yaramaz . Benim eşimde kıskanç ve bana çok düşkün . Dayanamadım resti çektim bir gün . Arkandan iş çeviriyormuşum gibi davranmaya devam edersen , kendimi bu psikolojiden kurtarmak için arkandan iş çeviriririm dedim . İnsan bunalıyor . Yapmayın .Sağlıklı kendine güvenen insan hareketi değil bunlar
Sevgilime güveniyorum konusuna da geleyim.
Kimseye güvenmeyin kendinize güvenin ...

Bence destek almalısın pskolojik.Kaygı bozukluğu var sanki.

Bunun karşılığı evham yapmak biraz daha ötesi anksiyete. Bence bir uzmandan yardım alın

Benim eşim de böyle sevgiliyken çok krizler geçirdik neden haber vermedin ?neden mesaj atmadan uyudun ?neden söyle neden böyle Neyse ki haber vermezse ben de ona aynısını yapıyorum.
Koç Burcu musun acaba ?

Uzun yıllardır demişsiniz,ben size üç gün katlanamazdım. Bu iş tek resmiyetle sonuçlanır,oda mahkeme.
Siz psikolojik tedavi olmalısınız,hayatınızın gidişatı hiç iyi değil.
Bu zamana kadar kendinizdeki durumu farkedip neden tedavi olmadınız.

yalan söylemesinden çok korkuyorum diyosunda, adamı zorla yalan söylemeye itiyosun bence. bu kadar darlamaya yalan söylüyodur kesin söylesinde bence senin çenenden kurtulmak için.ne kadar sabırlıymış sana katlanıyo seninle gerçekten evlenmek istiyosa hiç uzatmadn evlen bu kadar dırdıra katlanan başkasını bulamazsın

Bence akrep burcu olabilirsiniz :) bende öyleydim ama benim geçmişten gelen problemlerim vardı karşı taraf ile ilgili. Kesinlikle böyle durumlarda acın okuyun size yazdığı daha önce ki kavgalarınızda vs neler söylemiş sizin içinizi rahatlatan şeyleri . Inanın kendinize daha cok zarar verirsiniz yapmayin

Çok koruyucu ve anaçsın güven duymuyorsun o ne kadar sana güven versede. Ortam zaman düzen bozuk.çevreye güvenemiyorsun biri başına iş açar diye korkuyorsun

Konu sahibi banlanmış ama ben yine de yazayım. Sağlıklı bir ilişki kurmak istiyorsanız, Ben (Bireysel aktiviteleri) ve Biz (Çift aktivitelerini) depolarını ayrı ayrı dolu tutmaya çalışmalısınız. Her şeyi "Biz" olarak yapmaya çalışarak "Ben" deposunu boş bırakırsanız ilişki çatırdar er geç. Yani ben burada bas bas söylüyorum, "Biz ayrılamayız, her şeyi beraber yaparız, her gün buluşur görüşmediğimiz günler sabaha kadar konuşuruz" falan demeniz sizin çok güzel bir ilişkiniz olduğunu falan değil (her ne kadar siz öyle sansanız da) gayet sağlıksız bir ilişkiniz olduğunun göstergesi.

Sonuçta bazı insanlar fazla evhamlı oluyor bu yetistirilis tarzı ve kendi yapısı ile alakalı. Ben de sevdiğim insanları merak ederim ulasamazsam çok merak ederim bı şey mi oldu diye. Ama bu karşıya olan sevgimden. Karşı taraf da sevgimi göremiyor ve bundan sıkılıyorsa kendi bileceği iş. Haketmeyene vermem ben de sevgimi hiç merak da etmem

Anksiyete ve veya OKB hastasisiniz galiba.
Güven sorunu değilde, korku yaşıyorsunuz. Sevgilinize saplantılı bir ilişki kurmuşsunuz. Bence bir Psikologa danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…