Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

bende bi evlilik yapıp ayrılmıştım ve senin gibi hiç evlenmemiş biriyle kaçarak evlenmiştim ailesi istemediği için ve 1 sene sürdü ailesi istemiyorsa vazgeç koşarak uzaklaş bence... öyle iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diye bi dünya yok yani bana zindan etti 1 buçuk senem gitti yazıkkk...

Kalmak o hiç gitmek istemedi benim gitmemi de istemedi.

bazı yöreler istemez aileleri beni yanlış anlamayın lütfen benim için insanlıktan nasibini almış olsun gerisi yeter
ama aileler farklı bakışları oluyor ne kadar dirense insan bazen bir yerden sonra kabul ediyor sonuna kadar savabilirmisin
karşındaki kişi ne kadar dayanabilir ailesine çok düşkün mü

Bilmiyorum karşıdaki kişi dayanır mı ne olur ne biter. Ben kendimi kaptırmamaya çalışıyorum çok yazmıyorum aramıyorum o arıyor genelde. Kendim için uygun gördüğüm bi Zamanda bitiririm. Bitirmeliyim bence de. Ben de istenmeyen kişi olmak istemiyorum ikinci evliliğim böyle olmamalı. Mutlu olmalıyım. Evlilik çok zor biliyorum. Yaşadım ve ikinci kez hem kendimi hem ailemi üzmek istemiyorum. Hayırlısını dikiyorum allahtan başka da bişey değil. İlla olsun demiyorum.

Üzüldüm senin adına keşke öyle olmasaydı madem kaçtınız birbirinize tutunmalıydınız. Ne kadar görüştünüz ki evlilik öncesi. Birbirinizi tanıyamadınız mı

biz aslında bir yer kaçırmışsız ki siz evlilik için birşey anlatmamışsınız ki biz direk anlatmışız ve şunuda kaçırmışız siz daha birbirinizi tanıma fırsatı vermemişsiniz direk araya aileler girmiş ve böyle sorunda ortada kalınmışsa karşı tarafda ailesini üzmemek istemiş ve en doğal hakkı ama ortaya bulabilecekmi oda önemli elbet

Canım biz bir yıldır birlikteyiz. Bir yılı geçti.

Bu esnada olmayacak etmiyecegi yürümeyecek dedi mi anladım canım yani konustunuz
Hayır canım o hiç geri çekilmedi hep ayrılmaya yeltenen ben oldum. Ona göre biz hiç ayrılmıyoruz. Bensiz bir hayat düşünemiyormuş. Bu arada en uzun üç hafta ayrı kalmıştık acaba sensizliğe alışabilir miyim acaba unutabilir miyim diye düşündüm ama seni unutmak istemiyorum dedi. Hayırlısı diyorum. Ben de

Üzüldüm senin adına keşke öyle olmasaydı madem kaçtınız birbirinize tutunmalıydınız. Ne kadar görüştünüz ki evlilik öncesi. Birbirinizi tanıyamadınız mı

4-5 ay felan ancak durum şu benim ikinci beyefendininde birinci evliliği olduğu için beni ve ailemi kullanmaya çalıtı maddi açıdan en sonunda ayrıldım... çalışmıyordu bile ben seni bu halinle kabul ettim sen .çalış ailen versin kirayı felan yapınca koşarak mahkemeye gittim lanet olsun dedim ve tek celsede boşadım..

Hmm anladım canım iyi yapmış kurtulmuşsun

Arkadaşlar bir haftadır aramıyordum konuşmuyordum sık sık mesaj yazmıyordum. Kendimi geri çektim. Ve dün tamamen bitirdim ve artık çok daha güçlüyüm. Sonunda bitti ve bu esaretten kurtuldum.

konusmuyorsan sakin geri donus yapma. aile istemiyorsa o adamda ailesinden vazgecemeyecegine gore burnunuzdan o evlilik fitil ftil gelir

konusmuyorsan sakin geri donus yapma. aile istemiyorsa o adamda ailesinden vazgecemeyecegine gore burnunuzdan o evlilik fitil ftil gelir
Artık yapmicam canım kararlıyım. Ne halleri varsa görsünler Allah'a yakın bana uzak olsunlar. Ohh kurtuldum.

Konuşuyor ama nafile Nuh diyor Peygamber demiyorlar
Bazı ınsanlar zalım anlayışsız ve fesat yazıkkı....cahıl kesımden ayrılmışa kotu gözle bakan, hakkında kotu dusunup, konuşan, vebalıne gıren cok mlsf...bunların hangı 1ıyle bas edeceksınız?

O cok nadır orneklerden bırı olmuş bnc...

Mudahıl ayrımcı yaftalayıcı ve fesat 1 toplumuz ne yazık...kendısıne ıyısını yanıbasındakıne kotusunu yakıştıran cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…