Umarım her şeyin hayırlısı olurUmarim pişman olmazsınız.
Kalmak o hiç gitmek istemedi benim gitmemi de istemedi.bir ilişkiyi 3. şahıs huzur bırakmaz ilişkideki kişilerin düşüncesi huzur vermez
sevgilinizin düşüncesi neydi gitmek mi kalmak mı
Kızlar merhaba daha önce buraya konu açmıştım. Ben bi evlilik yaptım boşandım. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi karşı çıkıyor. Fakat biz birbirimizi çok seviyoruz. O da çok seviyor beni. Ailesiyle kötü olmak istemiyor. Ben de pes mi etsem devam mıtsem bilmiyorum. Bu gün ayrılık kararı aldık. Çok kötüyüyüm. Bu arada ben 30 o 33 yaşında. Ben öğretmen o eczacı. Lütfen fikir verin.
Kalmak o hiç gitmek istemedi benim gitmemi de istemedi.
Bilmiyorum karşıdaki kişi dayanır mı ne olur ne biter. Ben kendimi kaptırmamaya çalışıyorum çok yazmıyorum aramıyorum o arıyor genelde. Kendim için uygun gördüğüm bi Zamanda bitiririm. Bitirmeliyim bence de. Ben de istenmeyen kişi olmak istemiyorum ikinci evliliğim böyle olmamalı. Mutlu olmalıyım. Evlilik çok zor biliyorum. Yaşadım ve ikinci kez hem kendimi hem ailemi üzmek istemiyorum. Hayırlısını dikiyorum allahtan başka da bişey değil. İlla olsun demiyorum.bazı yöreler istemez aileleri beni yanlış anlamayın lütfen benim için insanlıktan nasibini almış olsun gerisi yeter
ama aileler farklı bakışları oluyor ne kadar dirense insan bazen bir yerden sonra kabul ediyor sonuna kadar savabilirmisin
karşındaki kişi ne kadar dayanabilir ailesine çok düşkün mü
Üzüldüm senin adına keşke öyle olmasaydı madem kaçtınız birbirinize tutunmalıydınız. Ne kadar görüştünüz ki evlilik öncesi. Birbirinizi tanıyamadınız mıbende bi evlilik yapıp ayrılmıştım ve senin gibi hiç evlenmemiş biriyle kaçarak evlenmiştim ailesi istemediği için ve 1 sene sürdü ailesi istemiyorsa vazgeç koşarak uzaklaş bence... öyle iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diye bi dünya yok yani bana zindan etti 1 buçuk senem gitti yazıkkk...
Bilmiyorum karşıdaki kişi dayanır mı ne olur ne biter. Ben kendimi kaptırmamaya çalışıyorum çok yazmıyorum aramıyorum o arıyor genelde. Kendim için uygun gördüğüm bi Zamanda bitiririm. Bitirmeliyim bence de. Ben de istenmeyen kişi olmak istemiyorum ikinci evliliğim böyle olmamalı. Mutlu olmalıyım. Evlilik çok zor biliyorum. Yaşadım ve ikinci kez hem kendimi hem ailemi üzmek istemiyorum. Hayırlısını dikiyorum allahtan başka da bişey değil. İlla olsun demiyorum.
Canım biz bir yıldır birlikteyiz. Bir yılı geçti.biz aslında bir yer kaçırmışsız ki siz evlilik için birşey anlatmamışsınız ki biz direk anlatmışız ve şunuda kaçırmışız siz daha birbirinizi tanıma fırsatı vermemişsiniz direk araya aileler girmiş ve böyle sorunda ortada kalınmışsa karşı tarafda ailesini üzmemek istemiş ve en doğal hakkı ama ortaya bulabilecekmi oda önemli elbet
Canım biz bir yıldır birlikteyiz. Bir yılı geçti.
Hayır canım o hiç geri çekilmedi hep ayrılmaya yeltenen ben oldum. Ona göre biz hiç ayrılmıyoruz. Bensiz bir hayat düşünemiyormuş. Bu arada en uzun üç hafta ayrı kalmıştık acaba sensizliğe alışabilir miyim acaba unutabilir miyim diye düşündüm ama seni unutmak istemiyorum dedi. Hayırlısı diyorum. Ben deBu esnada olmayacak etmiyecegi yürümeyecek dedi mi anladım canım yani konustunuz
Üzüldüm senin adına keşke öyle olmasaydı madem kaçtınız birbirinize tutunmalıydınız. Ne kadar görüştünüz ki evlilik öncesi. Birbirinizi tanıyamadınız mı
Hmm anladım canım iyi yapmış kurtulmuşsun4-5 ay felan ancak durum şu benim ikinci beyefendininde birinci evliliği olduğu için beni ve ailemi kullanmaya çalıtı maddi açıdan en sonunda ayrıldım... çalışmıyordu bile ben seni bu halinle kabul ettim sen .çalış ailen versin kirayı felan yapınca koşarak mahkemeye gittim lanet olsun dedim ve tek celsede boşadım..
Hmm anladım canım iyi yapmış kurtulmuşsun
Kurtulacam inşallah doğru Zamanı bekliyorum. Şu an bitiremiyorum.aynen öyle bu yüzden sana koşarak ve kaçarak uzaklaş diyorum :)
konusmuyorsan sakin geri donus yapma. aile istemiyorsa o adamda ailesinden vazgecemeyecegine gore burnunuzdan o evlilik fitil ftil gelirKızlar merhaba daha önce buraya konu açmıştım. Ben bi evlilik yaptım boşandım. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi karşı çıkıyor. Fakat biz birbirimizi çok seviyoruz. O da çok seviyor beni. Ailesiyle kötü olmak istemiyor. Ben de pes mi etsem devam mıtsem bilmiyorum. Bu gün ayrılık kararı aldık. Çok kötüyüyüm. Bu arada ben 30 o 33 yaşında. Ben öğretmen o eczacı. Lütfen fikir verin.
Not:: arkadaşlar bir haftadır aramıyordum konuşmuyordum sık sık mesaj yazmıyordum. Kendimi geri çektim. Ve dün tamamen bitirdim ve artık çok daha güçlüyüm. Sonunda bitti ve bu esaretten kurtuldum.
Artık yapmicam canım kararlıyım. Ne halleri varsa görsünler Allah'a yakın bana uzak olsunlar. Ohh kurtuldum.konusmuyorsan sakin geri donus yapma. aile istemiyorsa o adamda ailesinden vazgecemeyecegine gore burnunuzdan o evlilik fitil ftil gelir
Bazı ınsanlar zalım anlayışsız ve fesat yazıkkı....cahıl kesımden ayrılmışa kotu gözle bakan, hakkında kotu dusunup, konuşan, vebalıne gıren cok mlsf...bunların hangı 1ıyle bas edeceksınız?Konuşuyor ama nafile Nuh diyor Peygamber demiyorlar
O cok nadır orneklerden bırı olmuş bnc...Arkadasim kendinden16 yas kucuk hic evlenmemis biriyle evlendi. Bayanin ortaokula giden cocugu var hemde. Adamin aileside karsi cikti. Sonuc; gayet mutlular ailelerde yavas yavas sakinlesmeye basladi. Sizin yasiniz durumunuzda orantili.
Demek ki neymis isteyen adam yapiyormus.
Yani ne yapmayalim? Ailesinin sozunden cikipta seviyorum diyemeyen adamla evlenmeyelim ki sonrada ailesine karsi ezdirmesin bizi
Mudahıl ayrımcı yaftalayıcı ve fesat 1 toplumuz ne yazık...kendısıne ıyısını yanıbasındakıne kotusunu yakıştıran cok...Benim annenin teyzesinin oğlu da öyle evlendi hatta kız evlenmeden çocuk yaptı ailenin kimseye yakıştıramadığı oğluydu kızı kaçırdı sonra öyle 30 filan da değil 20 ki yaşlarda teyzem çok önünde durdu şimdi affetmiş gidip geliyorlar. Anlamıyorum ki bu annelere ne oluyor kabul eden etmiş almış yani sen mi yanında uyuyican alla halla ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?