Neyse oğullarına el değmemiş açılmamış bi Gonca bulurlar. Mutlu olurlar mı orasını bilemem. Allah'ın takdirihayır bir de ne var evlenıp ayrılmada .. ne var yani ? oğlu kim bilir ne haltlar karıştırdı haberi bile olmamıştır annesinin. Bu neyin tepkisi? Valla geriliyorum şu tip insanlara.
Allah karsina daha iyilerini seni cok cok seven vede senin sevdigin insanlari karsina cikarsin canimCanım ben de pes ediyorum zaten. Zaman'la sevgi de aşk ta alışkanlık ta bitecek biliyorum. Boşanma travmasını Nasıl atlattıysam bunu da atlatacam biliyorum.
Saol canım AminAllah karsina daha iyilerini seni cok cok seven vede senin sevdigin insanlari karsina cikarsin canim
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş diyorum başka şey de demiyorumBosanip mutsuz bir evlilikten kurtuluyorsum. Yasadiklarini atlatiyorsun. Hayata tutunup ayakta kaliyorsun. Yine de ne olsa karsina cikiyor bosanmis olmak. Sanki kotu bir sey kendi kizlari yegenleri ne bileyim kimsenin basina gelmiyor. Sinir oluyorum boyle vicdansiz insanlara. Alah sizi daha iyilerle karsilastirsin cok mutlu olun ins.
Haklısınız. Ama o da çok acı çekiyor. Bu kadar büyük tepki vereceklerini düşünememiş. Hayırlısı diyelim.Aile istemiyorsa vazgecin ileride surekli bunu surekli hatirlatacaklar arkadaşında bunu bildigi halde seninle cikmis bence o da suclu bu hale gelecegini bildigi halde senle birlikte olmuş
Aslında o ayrılmak istemiyor. Ama net bişey de söyleyemiyor. Ben şimdi sana net bişey söylerim sonra olmazsa falanlar filanlar. Hep aynı terane.Sevgilin mücadele etmeyip ayrılma kararınızı onayladı öyle mi(
arkanda durmadı
sanırım böylesi daha hayırlı olmuş, aynı durumda ben olsam arkamda durmasını isterdim
duramıyorsa bitsin gerçektende
Ona resti çekiyorum. Bu gün bile defalarca aradı engelledim. En son rest çektiğimde 1.5 saatlik mesafeden çıkıp evime geldi. Vazgeçmek istemiyorum fakat ne yapacağımı da bilmiyorum diyor. Ben de zorlanıyorum zaten. O da böyle davranınca konuşuyorum kendisiyle. Çok kararsızım çıkmazdayım. Acaba bi süre daha devam etsem sonra mı ayrılsam. Şu an ailemden uzaktayım yalnız yaşıyorum evde yalnızım belki bu sebeplerden ötürü de kopamıyorum. Yazın tatile gitsem rahat kafayla kopmak daha mı doğru olur sizce. İnanın sizin söylediklerinizi defalarca söyledim ona. Ama olmuyor. Benimle görüşmek isteyen ama bu durumu problem etmeyen kişiler var şans verecem onlara diyorum izin vermicem görüşmene gölge gibi hep arkanda olacam diyor. Ben istesem görüşürüm onun bu söyledikleri umrumda olmaz ama ben de görüşmek istemiyorum.Erkek arkadaşının bi kız kardeşi yok bence. Olsaydı en azından empati kurabilirlerdi. Şu saatten sonra zorla ikna olsalar dahi bu taş kafalı insanlarla anlasabilecek misin ki? Ele güne karşı ne deriz kafasındalar. Keşke soylemeseydiniz ne bileceklerdi yalana karşıyım ama bu zihniyetteki insanlar hak ediyorlar bence. O pek kıymetli oğulları hiç evlenmemis ama başından 30 tane ilişki geçmiş biriyle de evlenmek durumunda kalabilirdi bunu da bilemeyeceklerdi. Yanlış anlaşılmasın başından 30 ilişki geçen kadını kınamıyorum ama onlar boşanmış olmanı bu düşünceyle istemiyorlar diye bu örneği verdim.
Bence erkek arkadaşına onları ikna etmesi konusunda destek olmak yerine artık rest çek. Seni çok seviyorum ama istenmediğim bir aileye kendimi zorla kabul ettiremem bununla başa çıkamam de vedanı et. Gerçekten seviyorsa ya onlari ikna etmenin bir yolunu bulur ya da resti çeker her şeye rağmen seninle olur.
Ailelerimiz bizim her şeyimiz evet ama ailemiz oldukları bizim hayatımızdaki her şeye karar verme haklarını vermiyor bence. Benim ailem benim adıma her şeyin en iyisini isteyip beni en iyi şekilde yönlendirebilecek bir aile çok şükür ama aile var, aile var; her anne baba çok bilinçli ve evladına doğru yolu gösteriyor diye bir şey yok ki. Aileleri yüzünden okuyamamis, yanlış evlilik yaparak hayatları kararmış insanlar var. Hayat erkek arkadaşının hayatı, ya kendi mutluluğunu seçecek ya da bir süre sonra hayatında olmayacak anne babasını tatmin etmek için aşkından vazgeçecek. Umarım doğru kararı verir
Arıyor sürekli peşimden geliyor. Seni çok özlüyorum merak ediyorum diyor. Sessiz değil yani. Ama şunu da demiyor. Bu iş er ya da geç olacak. Ben de bilemiyorum. Belki bi süre daha görüşür yazın tatilde sakin kafayla tamamen bitiririm.Aman salla gitsin kuzum üzme sen kendini
Boşver net karar al ve artik sil onu .
Hiç düşünme mutlu ol.
Dönerse peşinden kosarsa neyse .
Yok sessizse artık hiç muhattap bile olma.
Nasılsın falan normal konuşmayla bile canın sıkılır.
Tamamen sil onu .
. Adamsa eğer pisiriklik yapmaz
4 yıl evli kaldık evli olduğum kişinin ailesi beni çok seviyordu. Ama biz anlaşamadık. Kültürel farklılıklar da vardı. Yapamadık. Medeni bi şekilde anlaşarak boşandık. Çok kıskançtı baskı kuruyordu. Ben öğretmenim mesela Öğrt odasına gitmemi bile problem ediyordu bırakın kıyafeti. Hep benden bi adım önde olsun istiyodu. Sokakta yürürken bile elimi tutmazdı hep önden yürürdü. Bi kafeye gidince en kuytu köşeye sırtım dönük oturturdu. Aileme gitmemi istemezdi. Öyleydi yani. Zaten beni üzen de bu kişiyle her konuda uyumlu olmamız ama buna rağmen bir araya gelemememizKac yil evli kaldiniz ve nicin bosandiniz ayni hatayi bidaha yapmamak icin soruyorum
Evet ikna etmeye çalışıyor. Ama çok ta ters düşmek istemiyorCanım ailesini ikna etmeye çalıştı mı
Ayy bacım kurtulmuşsun valla4 yıl evli kaldık evli olduğum kişinin ailesi beni çok seviyordu. Ama biz anlaşamadık. Kültürel farklılıklar da vardı. Yapamadık. Medeni bi şekilde anlaşarak boşandık. Çok kıskançtı baskı kuruyordu. Ben öğretmenim mesela Öğrt odasına gitmemi bile problem ediyordu bırakın kıyafeti. Hep benden bi adım önde olsun istiyodu. Sokakta yürürken bile elimi tutmazdı hep önden yürürdü. Bi kafeye gidince en kuytu köşeye sırtım dönük oturturdu. Aileme gitmemi istemezdi. Öyleydi yani. Zaten beni üzen de bu kişiyle her konuda uyumlu olmamız ama buna rağmen bir araya gelemememiz
Umarim pişman olmazsınız.Kızlar biz tekrar konuşmaya başladık. Off zamana bırakacam artık. Her yolu denedim görüşmemek için ama o da peşimi bırakmıyor. Soru sormuyorum sıkmıyorum. Sabır diliyorum sabır sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?