- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
ya yeniden ayni sekilde dugun nisan nisan bohcasi vs yaptiniz miBen de senin gibiyim ama nişanlımın ailesi sağolsunlar hiç sorun etmediler çok şükür
Arkadasiniz guven vermiyorsa ona birsey diyemem.. ama bunu 1 kere recrube etmissiniz zaten bir daha toslamaya gerek yok.. bosanmis olmak karsi taraf icin sorunsa sansinizi zorlamayin..zaten degmezde...degcek o kadar insan vardir ki umarim sansiniz yagver gider ona rastlarsiniz..O problem etmiyor fakat geleceğe dair de yeteri kadar güven vermiyor. Dolayısıyla ben çekiliyorum
Yok canım ben istemedim daha düğün olmadıki nişanlıyımya yeniden ayni sekilde dugun nisan nisan bohcasi vs yaptiniz mi
Kızlar merhaba daha önce buraya konu açmıştım. Ben bi evlilik yaptım boşandım. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi karşı çıkıyor. Fakat biz birbirimizi çok seviyoruz. O da çok seviyor beni. Ailesiyle kötü olmak istemiyor. Ben de pes mi etsem devam mıtsem bilmiyorum. Bu gün ayrılık kararı aldık. Çok kötüyüyüm. Bu arada ben 30 o 33 yaşında. Ben öğretmen o eczacı. Lütfen fikir verin.
Ayrıldım ama çok zorlanıyorum çokCanım benim inan çok üzüldüm. Evlenmiş boşanmış olman suç değil günah değil ayıp değil, evlenmek kadar normal boşanmak da. Ama ne yazık ki karşında belli ki seni anlayamayacak insanlar var.
İnan bana bu seni çok yıpratır cok yorar, hazır ayrılmısken uzaklas vazgec, seni istemeyen bir aileye cabayla zorla girmeye calısma, sımdı girsen bile ilerde eşin de ailesi de en ufak seyde biz zaten istememiştik diyeceklerdir o mantıktaki bir aile, sana yazık.
Biliyorum var ve bi gün karşıma çıkacak. Tek dileğim sabırArkadasiniz guven vermiyorsa ona birsey diyemem.. ama bunu 1 kere recrube etmissiniz zaten bir daha toslamaya gerek yok.. bosanmis olmak karsi taraf icin sorunsa sansinizi zorlamayin..zaten degmezde...degcek o kadar insan vardir ki umarim sansiniz yagver gider ona rastlarsiniz..
Annesi de öyle demiş bize söylemeseydin keşke evlenseydin sonra öğrenirdik biraz kızardık geçerdi. Saçmalığa bakar mısın. Bunu söyleyebiliyor yaniBilmek zorunda değillerdi bence. Evlendikkten sonra da öğrenirlerdi kimsede bi b.k yiyemezdi. Yazık degil mi şimdi size. belki cok mutlu olacaktınız.. Belki aradıgınız birbirinizdinizz..
Evet canım öyle arkadaş gibi. Bu gün beni watsaptan engellemesini istedim. Kendime hakim olamayıp yazıyorum. Kabul etmedi. Sırf seni unutayım diye yanlış şeyler yapmak istemiyorum engelle bana destek ol dedim. Tamam dedi ve engelledi. Ben de rahatladım.
tecrübeyle alakası yok ki. Hiç yapmam dediğin şeyleri gün geliyor yapabiliyorsun. Ama sen de haklısın biraz dirayetli güçlü olmak lazımçocuk gibisiniz.başından bi evlilik geçmiş insan daha olgun tecrübeli olmaz mı
Evet haklısınaile çok önemli. evlenseniz bile eşinizi etkileyebilirler. size olan davranışları sizi üzebilir. ayrılın diyemem ama bu şartlarda işiniz çok zor bence
Tanışmak isterlerse tanışırım. Seveceklerine inanıyorum. Bir araya gelip muhabbet etme imkanımız olsaBelliki aile sana karşı önyargılı yaklaşıyor.
Aileyle biraz vakit geçirsen,seni daha yakından tanımaları fikirlerini değiştirmez mi?
Belki beraber hafta sonu termal bir otele yada yakın bir yere tatile gitseniz faydası olur,seni seninle tanıyıp severler.
Evlerine giderken küçük hediyeler,kek vs yapsanız hoşlarına gider mi acaba diye düşünüyorum.
Kendinizden ödün verin demiyorum ama toplum olarak önyargılı ve değişime kapalıyız.
Bizim toplumumuzun değer yargıları ve alışkanlıkları malesef insanların mutlu olması için değil el alem ne der diye yaşamaya çalışıp mutsuz olmak üzerine.
En son aşamada ise kırgınlığını belli et ve erkek arkadaşına bunları açıklayarak geri adım at ve bekle.
Ailesiyle kendisi konuşsun;sevgisi,aşkını anlatsın hangi vicdan daha fazla karşı çıkabilir ki!
Hayırlısı. Ne Mutlu onlara Allah bozmasınBu durumda oluşta evlenenin bikaç tanıdığım var hatta en yakınım teyzemin oğlu.Teyzemin oğlu hiç evlenmemiş ancak evlendiği kişi evlenip ayrılmıştı hatta 8 yaşında bi kızı var teyzemin oğlu ben o küçük kıza abilik yapacam büyüklük yapacam babası olamam ama babasını da aratmayacam ben kabul ettim size de saygı duymak dedi ailesine kimse de bişey demedi ve gayette mutlular maşAllah yani üzülmeyin hiç boşanmış olmak bi kusur değil yada tekrar evlenememeye sebep değil ama şuan sevdiğiniz kişinin ailesi de istemiyorsa hiç boşuna yıpratmayın kendinizi bence hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah
Annesi de öyle demiş bize söylemeseydin keşke evlenseydin sonra öğrenirdik biraz kızardık geçerdi. Saçmalığa bakar mısın. Bunu söyleyebiliyor yani
Pek iyi değilim aslında ama olmaya çalışıyorum. Çok seviyoruz birbirimizi ama buraya kadar demek ki yapacak bişey yokNasılsın canım iyi ol lütfen
Bazen düşünüyorum bende karşıma gerçekten beni sevecek biri çıkacak mı diye.
Umudum hiç yok.
Böyle görünce mutlu olup hevesleniyorum.
Ama aileler ah ah. ...umarım herkes hal ettiği aşkı sevgiyi bulur amin.....
MalesefAy hâlâ böyle aileler var mı. Bayilcam.
Dinlemesin nisanlin ailesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?