Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

O problem etmiyor fakat geleceğe dair de yeteri kadar güven vermiyor. Dolayısıyla ben çekiliyorum
Arkadasiniz guven vermiyorsa ona birsey diyemem.. ama bunu 1 kere recrube etmissiniz zaten bir daha toslamaya gerek yok.. bosanmis olmak karsi taraf icin sorunsa sansinizi zorlamayin..zaten degmezde...degcek o kadar insan vardir ki umarim sansiniz yagver gider ona rastlarsiniz..

Canım benim inan çok üzüldüm. Evlenmiş boşanmış olman suç değil günah değil ayıp değil, evlenmek kadar normal boşanmak da. Ama ne yazık ki karşında belli ki seni anlayamayacak insanlar var.

İnan bana bu seni çok yıpratır cok yorar, hazır ayrılmısken uzaklas vazgec, seni istemeyen bir aileye cabayla zorla girmeye calısma, sımdı girsen bile ilerde eşin de ailesi de en ufak seyde biz zaten istememiştik diyeceklerdir o mantıktaki bir aile, sana yazık.

Ayrıldım ama çok zorlanıyorum çok

Biliyorum var ve bi gün karşıma çıkacak. Tek dileğim sabır

Bilmek zorunda değillerdi bence. Evlendikkten sonra da öğrenirlerdi kimsede bi b.k yiyemezdi. Yazık degil mi şimdi size. belki cok mutlu olacaktınız.. Belki aradıgınız birbirinizdinizz..
Annesi de öyle demiş bize söylemeseydin keşke evlenseydin sonra öğrenirdik biraz kızardık geçerdi. Saçmalığa bakar mısın. Bunu söyleyebiliyor yani

çocuk gibisiniz.başından bi evlilik geçmiş insan daha olgun tecrübeli olmaz mı

aile çok önemli. evlenseniz bile eşinizi etkileyebilirler. size olan davranışları sizi üzebilir. ayrılın diyemem ama bu şartlarda işiniz çok zor bence

Te
çocuk gibisiniz.başından bi evlilik geçmiş insan daha olgun tecrübeli olmaz mı
tecrübeyle alakası yok ki. Hiç yapmam dediğin şeyleri gün geliyor yapabiliyorsun. Ama sen de haklısın biraz dirayetli güçlü olmak lazım

Belliki aile sana karşı önyargılı yaklaşıyor.
Aileyle biraz vakit geçirsen,seni daha yakından tanımaları fikirlerini değiştirmez mi?
Belki beraber hafta sonu termal bir otele yada yakın bir yere tatile gitseniz faydası olur,seni seninle tanıyıp severler.
Evlerine giderken küçük hediyeler,kek vs yapsanız hoşlarına gider mi acaba diye düşünüyorum.
Kendinizden ödün verin demiyorum ama toplum olarak önyargılı ve değişime kapalıyız.
Bizim toplumumuzun değer yargıları ve alışkanlıkları malesef insanların mutlu olması için değil el alem ne der diye yaşamaya çalışıp mutsuz olmak üzerine.
En son aşamada ise kırgınlığını belli et ve erkek arkadaşına bunları açıklayarak geri adım at ve bekle.
Ailesiyle kendisi konuşsun;sevgisi,aşkını anlatsın hangi vicdan daha fazla karşı çıkabilir ki!

Bu durumda oluşta evlenenin bikaç tanıdığım var hatta en yakınım teyzemin oğlu.Teyzemin oğlu hiç evlenmemiş ancak evlendiği kişi evlenip ayrılmıştı hatta 8 yaşında bi kızı var teyzemin oğlu ben o küçük kıza abilik yapacam büyüklük yapacam babası olamam ama babasını da aratmayacam ben kabul ettim size de saygı duymak dedi ailesine kimse de bişey demedi ve gayette mutlular maşAllah yani üzülmeyin hiç boşanmış olmak bi kusur değil yada tekrar evlenememeye sebep değil ama şuan sevdiğiniz kişinin ailesi de istemiyorsa hiç boşuna yıpratmayın kendinizi bence hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah

Tanışmak isterlerse tanışırım. Seveceklerine inanıyorum. Bir araya gelip muhabbet etme imkanımız olsa

Hayırlısı. Ne Mutlu onlara Allah bozmasın

Annesi de öyle demiş bize söylemeseydin keşke evlenseydin sonra öğrenirdik biraz kızardık geçerdi. Saçmalığa bakar mısın. Bunu söyleyebiliyor yani

hayır bir de ne var evlenıp ayrılmada .. ne var yani ? oğlu kim bilir ne haltlar karıştırdı haberi bile olmamıştır annesinin. Bu neyin tepkisi? Valla geriliyorum şu tip insanlara.

Nasılsın canım iyi ol lütfen
Bazen düşünüyorum bende karşıma gerçekten beni sevecek biri çıkacak mı diye.
Umudum hiç yok.
Böyle görünce mutlu olup hevesleniyorum.
Ama aileler ah ah. ...umarım herkes hal ettiği aşkı sevgiyi bulur amin.....

Pek iyi değilim aslında ama olmaya çalışıyorum. Çok seviyoruz birbirimizi ama buraya kadar demek ki yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…