O zaman ne kendini üz nede hayatında sorun ara derim kaldı ki beni bekle kısmına çok takıldım ben çok bencilce geldi .
insan sevdiğine kıyamaz bir şekilde sebebi olmaktan vebalini almaktan korkar bunun için illa gönül aşk ilişkisine gerek yok aile akraba arkadaş ilişkilerimizde bile sevdiğimiz insanlara bencil davranmayız ama sizin sevgiliniz ne kadar bencil farkında mısınız ?
Ana baba lafına ayrılıyorsunuz ortada bir namussuzluk yok evlenmiş anlaşamamış hakkınız olan sekılde ayrılmışsınız sadece, ailesi sizi görmek dahi istemiyor, 33 yasında eli ekmek tutan erkek aaaah hadi evlenelim kaderde neyse o zorlanırsakta elbet toparlanırız demek yerine, beni bekle demeyi kendine hak görüyor. İnsan karşımdaki zaten bir evlilikten yaralanmış 30 yaşına gelmiş herkesten çok yuva kurmaya ANNE olmaya hakkı var sebebi olur muyum zamanından çalar mıyım neye dayanarak bekle diyorum diye düşünür.
Bence aileden önce o zaten evliliğe bayılarak bakmıyor baksa ananm babam seni istemiyor demez meseleyi aile içinde hallederdi senin kulağına getirmezdi , yoluna bak anne olmak istiyorsan zamanını boş beleş insanlara harcama maalesef kadının doğurganlık yaşı diye bir gerçek var biz onlar kadar şanslı değiliz.Ağır yazmış olabilirim ama gerçekler bunlar alınma kırılma