Erkek arkadaşım ısrarla memur olmamı istiyor!

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Arkadaşlar selam,

yaklaşık 8 yıllık bir birlikteliğim var. ben özel bi firmada grafikerim. işimi de severek yapıyorum. erkek arkadaşım taa başından beri devlet memuru olmamı istiyor. bugün akşam üzeri telefonda konuşurken devlet memuru olmadığın için çok pişman olucaksın dedi. bende işimden memnum olduğumu, memur olmak istemediğimi belirttim tekrar. Bana ne dese beğenirsiniz. "şimdi memnun olabilirsin ama 20-25 yıl sonra nerden bulcaksın grafikerlik işini. memur olsan çalışmama gibi bi durumun olmaz" dedi.

şok oldum. sen daha bugün gelmeden yarını mı düşünüyosun dedim. bana diyo ki sen bugün tek olabilirsin ama yarın seninle birlikte yaşayacağız. ya resmen kafasında şimdiden sürekli çalışıp eve para getiren bi kadın çizmiş. evlilikten çalışmaktan soğuttu bu söyledikleri. hayır zaten evlenince evde oturmayı düşünen bir insan değilim ama üstüne basa basa çalışmamı istediğini söylemesi çok canımı sıktı.

bu konuda düşünceleriniz nedir kızlar, şimdiden teşekkür ederim.

hemen altında bişey arama canım, adam mantıklı olmaya çalışıyor sadece, geleceği de hesaplıyor, tedbirler alıyor. muhtemelen toprak grubudur. boğa,oğlak ve başak burçları hep sağlam adımlar atmak ister, geleceği güvenceye almaya çalışır

yani öyle ama ben bile ona ne iş yapacağının hesabını sormazken onun böyle şeyler düşünmesi garip değil mi

yani öyle ama ben bile ona ne iş yapacağının hesabını sormazken onun böyle şeyler düşünmesi garip değil mi

bence değil. çünkü böyle insanlar tanıyorum,özellikle de erkeklerde oluyor bu. onlar bizim gibi olaylara duygusal,iyimser ya da hayalperest bakmak yerine böyle -fazla- gerçekçi ve sağlamcı düşüncelere sahip olabiliyorlar. bundan kötü anlam çıkarma bence

ilerde çalışmazsın diye korkuyor,evi tek başına geçindirmekten çekiniyor,tek başına omuzuna fazla yük binecek beyefendinin...

bence de adama kızmanın gereği yok, çünkü mantıklı konuşuyor..memur olursan her halükarda rahat bir hayat süreceksin..adam yarınını da düşünüyor..bunun hastalığı, sağlığı her şeyi var..ayrıca anladığım kadarıyla sende çalışmaktan yanasın..o zaman 20-25 sene sonra sana nasıl çalışacaksın demenin bi kötü tarafı yok..bence sen alınganlık yapmışsın..

bilemiyorum... bence bir erkek kadın ile ilgili maddi konulara bu kadar müdahale etmemeli. ben yarın bigün hamile kalsam ve çalışamayacak durumda olsam bana kalk çalış der allah bilir yaa. aklıma bunlar geliyor ne bileyim. çok kıırıldım ama ben mi alınganlık yaptım bilemiyorum

Belki çalışmanızı istiyordur hep belkide madem çalışıyorsun bari devlet kapısında çalışta garanti olsun diye sizi düşünüyordur bunu tam bilemeyiz.Siz sorup öğrenmedikten sonra

Kendisi memur mu bari

hayat tabiki müşterek ve ben zaten çalışıcam bunu biliyor. ben illede memur ol diye diretmesinin nedenini anlamıyorum. kendi memur değil. çok olmak istedi ama mezun olamadı okuldan. ben mezun oldum bu yüzden benim memur olmamı çok istiyor. her fırsatta da bunu dile getiriyor. ama bence anlayış göstermeli.

memur olsan şu kadar maaş alırsın filan muhabbeti yapınca sinirlerim zıplıyor benim.

Hayat müşterekse çocuğuda erkek doğursun ,herşeye yetişmek için çabalasın dursun

kesınlıkle katılıyorum sadece dogurmakla kalınsa ıyıydı. En zor dogum sonrasındakı bakım... ıkı saat bakıp yeter cok baktım hep bana baktırıyorsun dıyen erkekler tanıyorum mevzu maddiyata dayanınca mustereklık ortaya cıkıyor nıyeyse. bence kadın mecbur oldugundan degıl severek keyf alarak calısmalı.Allah coluklu cocuklu bıde evde koca dırdırı ceken calısan arkadaslarımıza yardımcı olsun.

bu burç olaylarına cidden inanıyorum bizde aynı şeyleri yaşıyoruz demekki normal karşılamak lazımmış

Erkek arkadaşın kesinlikle haklı,seni ve geleceğinizi düşünüyor. Bende grafikerim özel sektörde ne kadar garantimiz var ki ?

bence çalıstırması ve bunu solemesı bıle ıyı bırsey ben calısmk ıstıyorum unı mezunyum ama ızın vermıyo esım ben ıstıyorumm o ıstemıyo yanı betrın beterı var. ama senı dusundugu için dıyodur emın ol kotu bı durum yok

bu konuda hiç yüz verme tavrını koy olabiliyorsan ol yani puanın kolaysa biraz uğraş ama ona bahsetme bundan.olmazsa da seni böyle kabullensin ne saçma iş yani bebegin olunca evde bakıcaksın bir süre çalışmayacaksın onun hesabını bile şimdiden yapmış maşallah..bir erkek tek basına yük almaya da cesaretli olmalı..

bir erkegın para puldan bahsetmesı bana herzaman ıtıcı gelmıstır..helekı kadının maddıyatını sorgulaması ayrıca ıtıcı..hayat allah korusun calısamıcak durumda olunca sızı kapıya mı atacakk enteresan ınsanlar...

İyimser bakmaya çalıştım, olmadı.
Konunun neresinden tutarsam elimde kaldı, sizi eve para getirmekle yükümlemek istiyor gibi geldi bana. Niyeti böyle değil ise bile; ne iş yapacağınıza saygı duymaması hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…