erkek arkadaşım karşımda ağladı..

esintii95

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
73
8
6
İstanbul
daha önceki konumu okuyanlar az çok bilirler olayı , ama ben yinede özet geçiyim çok yoğun bir iş hayatı var bende 6 gündür bir firmada işe başladım ikimiz de pek yazamıyorduk birbirimize .. günde 10 kelime zor konuşuyorduk ve bu durum beni rahatsız ediyordu.. dün zar zor ikimizin de boş vakti olduğu için yarım saat bi yerde oturup konuştuk.. ben belirsizliklerden çok sıkıldım hayatımdaki pozisyonunu belirle artık yoksa çık hayatımdan dedim çok yoğun çalışıyorum dedi bu yoğunlukta bi de sevgili mevzusunu nasıl idare edicem bilmiyorum dedi kendime zaman ayıramıyorken sana hiç ayıramam falan dedi saçma sapan sebepler sundu bana ..

bende sana istediğin kadar zaman veriyorum ama bu süre içinde bana yazma istersen yıllar verebilirim ama seni belirli bi noktada beklememi düşünmüyorsun herhalde dedim.. umarım beni bıraktığın yerde bulursun dediğimde elimi tuttu ve ağlamamak için kendini zor tuttu sonra gözlerinden yaşlar boşaldı.. onu ağlarken görünce dayanamadım bu süre içinde bana yazmak sana iyi gelecekse yaz ben acı çekerim ama seni kurtarmak pahasına kendimi batırmaya hazırım diye saçma bi cümle kullandım o da sen çok iyisin bu olanlarda sadece benim suçum var sana yaptıklarımdan sonra kurduğun cümleye bak dedi . :44::44: sen işe geç kalıyorsun hadi git dedi bende işe geçtim .. kızlar ne yapmalıyım biliyorum biraz karışık anlattım ama olanları ben dahi anlamış değilim.. yardımcı olur musunuz?? bu durumda nasıl davranmam gerekiyor ..:44::44:

Son düzenleme:
Karşılıklı çok yoğun çalıştığınız için mi ağladı yoksa senden ayrılmak zorunda olduğu için mi?
Onu bunu bilmem,ağlayan erkeklerden ben pek etkilenmem.
Ne var yani erkek de ağlar kadın da...

Zirvalamis bence.

Diger erkeklerin cani yok mu, calismalari soz/nisan yapmalarina, evlenmelerine engel mi? Evli erkekler issiz gucsuzlerden mi cikiyor? Ne alaka? Bir de aglayip iyice dibe gecmis bence.

Yani bence tavrini net koy sekerim. Ilk basta guzel konusmussun ama sonra yumusamissin. Ya karsima adam gibi , kararli dik cik, ya da seni gormek istemiyorum de bence.

Önceki konundan biliyorum yaşça büyüktü yanlış hatırlamıyorsam ve kısıtlıyordu seni.. Daha o zaman söylemiştim olmaz diye.. Ne oldu o kadar kısıtladı onunla konuşma bununla konuşma diyordu şimdi kendinden mi emin değil. Ve ağlamış da üstelik bana çok yapmacık geldi bu kadar kolay ağlayan erkekleri ayrıca yaşını başınıda almış bana itici geliyor..

Bizim erkekler calismiyor mu allah allah ayri yasiyorz is yuzunden. Ne yapalim yani. Evlilige engel degil bunlar. Bi fikri olsa aglamaz dikilirdi karsina. Bosveer..

neden dertsiz başınıza dert açıyosunuz ki, eşim de bu aralar çok yoğun bazen hiç arayamıyor bile hemen kalkıp ya bana ilgi göster ya da boşanalım mı diyeyim yani çok saçma. acaba siz evlilik falan istiyorsunuz da o yanaşmıyor mu belki de asıl üzüntünüz budur.. :44:

yaaa bahane bunlar ya inanmayın.
bugüne kadar aşk-sevgi ilişkilerinde hiçbir şey öğrenemediysem öğrendiğim tek şey şudur:
seven insan, yeri göğü yıkar gider sevdiğini bi şekilde kesinlikle görür yeter ki istesin
o yüzden hiiiç kandırmayın kendinizi

Öf çok yogunmusda neyde. Benim ablamin sevgilisi bilmem ne makamında.sürekli sürekli sürekli calisior inan bana çok yoğun.bildiğinden daha yoğun tahmin edebileceğinin dişinda yoğun.ablamda surekli nobetten.geliyor yatior kalkior oda sürekli nöbette olmasıyla yoğun.ama adam maşallah ario yani sürekli.mesela her aramasinda knusmanin ilk dakkasinda arkasından bilmem ne bey diye seslenebiliolar .ve o adacim ben seni snra ariycam deyip kapatio.iki dk sonra boşluk bulunca geri ario.hic öğle yemeği yiyeck vakitleri bile yok bu çiftin.. Ama adam imkanlar yaratio bak anlattim iste.isteyen frsat ya ra tir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl yani, akşamlarınız da mı yok? 7/24 çalışıyor mu arkadaşınız?

Ya aldatılmışsınız ya da hala aldatılıyo ve başkası için terkediliyosunuz gözyaşları sizin için değil kendiyle alakalı ve söyledği diğer şeylerde ayrılmak için bahane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…