Erkek arkadaşım kız kardeşiyle uyuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı.
Ne alakası var. Ben kalıyorum bazen misafir falan oluyor abimden cekinmem mi gerekiyor ? El kol sakası olarak enseye saplak , tekme atıp kacmak en sevdiğim. Abim değil mi yapabilirim😁
Kardeş onlar.

Son düzenleme:
Zaten erkek arkadaşın yaşı Küçük, sizinki daha da küçüktür, ne çekeceksiniz bunları, yol verin gitsin.

Herkese merhaba erkek arkadaşım 21 yaşında kardeşi 17 yaşında bazen birlikte uyuduklarını görüyorum ve sevgilimin kardeşiyle el kol şakaları garip geliyor. Ben de bugün bunun uygun olmadığını söyledim ve tartıştık. Ama ben cinsellik anlamında bir şey düşündüğüm için söylemedim bunu psikoloji öğrencisi olduğum için bu tarz şeyleri görüyoruz öğreniyoruz cinsel bir çekim olmasa dahi( bunu bilemeyiz) aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı. Aynı zamanda dinen caiz değil. Bu durum bir bana mı anormal geliyor? Genç bir kızla abisi uyuyabilir mi? Lütfen bu konuyu cinsellikle ve zihniyetle bağdaştırmayın.
Parantez içinde belirtip konuyu bitirirken cinsellikle bağdaştırmayın demek
Tamam.

Siz bu detaylara nasil hakimsiniz ben bunuda merak ettim.
Ablacım nasıl hakim olabilirim sevgilim olduğu için iletişi halindeyiz çoğunlukla ne yaptığını bilmeyecek miyim

O yaşta aynı yatakta yatmak ne alaka ? İnsan tek yatmak ister sonuçta, bana normal gelmedi açıkçası

abimle aramızda 7 yas var ve en son ben 2.sınıftayken birlikte yattık. o zaman kadar hep beraber uyurduk hatta abimle uyuduğum için yatağım bile yoktu. sonra ben 8, abim 14 yasındayken annem artık herkes kendi yatağında yatacak dedi ve bana yatak aldı. ne abim ne de ben bir daha birlikte yatma konusunu dahi açmadık.

17 yasında kız neden abisiyle yatar Allah askina? ben abimin yanında dahi yatmıyorum kaldı ki abimle yatmak.. tuhaf.. bence tepkinizde de haklısınız.. hastalıklı ilişkiler bunlar

Herkese merhaba erkek arkadaşım 21 yaşında kardeşi 17 yaşında bazen birlikte uyuduklarını görüyorum ve sevgilimin kardeşiyle el kol şakaları garip geliyor. Ben de bugün bunun uygun olmadığını söyledim ve tartıştık. Ama ben cinsellik anlamında bir şey düşündüğüm için söylemedim bunu psikoloji öğrencisi olduğum için bu tarz şeyleri görüyoruz öğreniyoruz cinsel bir çekim olmasa dahi( bunu bilemeyiz) aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı. Aynı zamanda dinen caiz değil. Bu durum bir bana mı anormal geliyor? Genç bir kızla abisi uyuyabilir mi? Lütfen bu konuyu cinsellikle ve zihniyetle bağdaştırmayın.
Çok mecburi bir durum yoksa keyfe keder olmaz ne kız, ne de erkek ıster kardeşiyle aynı yatağı paylaşmayı. Ama yanına yatar öper sever kardeşini kalkar normal benım için ama uyumak ne bilim ne gerek var.Gerçi ben kız kardeşimle de uyumam ona da gerek yok. He mecburiyet vardır hiç olmaz denen seyler de olur o ayrı; üç komşu aile aynı çadırda kalmak zorunda kalmıştık depremde mesela.Çadırlar su aldı su içinde kaldı yatak yorgan ne yapalım , komşu adamla bile kaldık

Neden size düzgün bir şekilde yanıt veren insanlara "hahahahah" "ayyyynenn" gibi çocukça tepkiler veriyorsunuz anlamadım.
Sevgiliniz sizinle iletişim halindeyken bunları mı anlatıyor yani. Aldığınız tepkilere göre taksit taksit detay veriyorsunuz kusura bakmayın bu konu bana da geçmedi.

Bence normal değil. Ama aynı odada uyuya bilirler. Benim evim 2+1 oğlum var kızım olursa ilerde mecburen aynı odayı paylaşacaklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X