• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım konuşmamızı bana takıntılı olan çocuğa benden izinsiz atmış. Çocuk da rahat bırakmıyor. Ne yapmalıyım?

sailormonn__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
36
-18
1
27
Merhaba arkadaşlar sadece bu konu için üye oldum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ne hissetsem bilemiyorum. 3 yıllık sevgilim whatsapp konuşmamızı başkasına atmış. Kesinlikle nude vs yok ama cinsel bir konuşma. 3 yıllık sevgilimin konuşmamızı atacağını nereden bilebilirdim ki? Bana takıntılı dediğim çocuk eskiden bir arkadaşım. Bana ilk açıldığında kırmamak adına çok kibar reddetmiş ve arkadaş kalmayı kabul etmiştim. Bir süre duruldu. Tam beni unutuyor derken tekrar karşıma çıktı. Geçen günlerde sevgilimle buluşmuştuk. Öncesinde ufak bir sexting yapmıştık. Bu gün bana o güne ait konuşmayı ss attı, bana iğrenç şeyler söyledi. Onunla yattıysan benimle de yat falan dedi. Kalbini kırmamak için o kadar uğraştığım insanın, kaç yıldır arkadaş dediğim kişinin böyle çirkinleştiğini görünce ne düşüneceğimi bilemedim. Bunu boşver 3 yılık sevgilimin cinsel konuşmamızı başkasına atması beni mahvetti. Ona o kadar güveniyordum ki. Merak etmeyin ne kadar güvensem de nude atmadım ama konuşmayı bile atacağını tahmin etmemiştim. Sevgili olduğumuzu anlasın senden vazgeçsin diye attım dedi ama bu bir bahane değil tabii ki. Sevgilim dediğime bakmayın artık eski sevgilm. En son konuşalım yazdım o saatten beri cevap vermedi aradım açmadı. Bir süre dönmesini bekleyip ayrılık konuşması yapacağım. Tekrar atmayacağına yeminler etse de artık güvenim gitti. Diğer çocuk beni nasıl bilirse bilsin de sevgilim dediğim kişinin benden izinsiz böyle bir şey yapması beni kahretti. Ben ona aşıktım. Ben ona inanmıştım. Kalbim çok kırıldı. Bu olayın psikolojik etkisini geçtim ben üni 1'e giden ailesiyle yaşayan biriyim. O takıntılı çocuk iyice çirkinleşip aileme ulaşır diye korkuyorum. Beni tehdit etmedi bununla ama yapabilir. Şu an diken üstündeyim. Gerçekten çok kötü haldeyim. Hayatımın en kötü günlerinden biri olabilir. Şu konumda bana ne tavsiye edersiniz bilemiyorum ama içimi dökmek için yazdım. Lütfen yargılayıcı üslup kullanmayın çok kötü haldeyim zaten. Canım dediğim kişiye artık güvenemeyeceğim. Hem bunun üzüntüsü var hem de içimde korku var. Düşmanı çok olan biriyim. O konuşma birinin eline düşerse aileme atar. Ailem de tutucu bir aile. Canımdan bile olabilirim. Şu an ellerim titriyerek yazıyorum. Canıma kıymak fikri aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağım,nasıl atlatacağım. Ailem öğrenirse ne yapacağım?

Oha! :KK57: Sextinginizi başkasına mı atmış? Bir de sevgili olduğunuzu anlasın diye mi? Yalnız bunun önü çok açık, evli olsanız nasıl kanıtlayacaktı acaba? :deli:
Ben olsam her yerden engellerdim. Ne konuşması, ne vedası ya? Bu adam onu hak ediyor mu? Adam mahreminizi kamuya açmış, aloo! Başında başka bir dert daha varken, daha bu adamla uğraşacak vaktin mi var sahi?
O takıntılı çocuk da uzatırsa ben olsam şikayet etmekle tehdit ederdim valla. Ne demek onla yattıysan benle de yat? Bunlar nasıl ilişkiler ya? Dümdüz taciz ediyor adam.

Sevgilin diğer erkeğe nispet yapmak, erkeklik egosunu tatmin etmek için atmış. Sakın barışma onunla. Cinsellik yaşandı mı aranızda bilmiyorum ama yaşandıysa veya yaşanırsa onu da erkek arkadaşlarına anlatır. Seni başka bir erkek rahatsız etmesine rağmen çocuğa bir tepkisi bile olmamış. Hala dönmesini bekleyeceğim falan diyosun. Her yerden engelle arama sorma

Eğer seni tehdit ederse kendisinin tehditlerini sosyal medyada ifşa edeceğini veya savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle

Sevgilin diğer erkeğe nispet yapmak, erkeklik egosunu tatmin etmek için atmış. Sakın barışma onunla. Cinsellik yaşandı mı aranızda bilmiyorum ama yaşandıysa veya yaşanırsa onu da erkek arkadaşlarına anlatır. Seni rahatsız etmesine rağmen çocuğa bir tepkisi bile olmamış.

Eğer seni tehdit ederse kendisinin tehditlerini sosyal medyada ifşa edeceğini veya savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle
Tek yaşasydım göğsümü gere gere ikisini de şikayet ederdim ama hala aileme yaşıyorum param da yok ailem öyle anlayışlı bir aile değil ne yapacağım bilmiyorum umarım böyle şeyler yapmaya cesaret edemez

Ayrilik konuşmasi cok mu lazim bir sey simdi? Yani ben oyle birinin sesini dahi duymak istemem, aramam, açmam bir daha.

Cocuk ne yapar bilmem de kendinizi oldurmeyi dusuneceginiz şeyleri bir daha yapmayin. Seks konusmasi yapmak bu kadar mi onemli?
Ortaya ciksa da kendinizi filan oldurmeyin aileniz bunu istemez herhalde sakin olun.

Bi kere korkma, korktukca üstüne binen cok olur, her ikisini de msj at, tek msj, tek uygunsuz hareket halinde polise gidicegini, elinde ikisinden de gelen msjlar oldugunu, birini tehditten, otekini ozel hayatini ortaya sacip dokmekten dava edicegini yaz. Korktuguni belli etme, o sevgili bozuntusuna bi de msj atiyosun donmuyo, ariyosun acmiyo, hala konusma yapicam diyosun, bence tanidigin gune lanet et, arkana bakma, bu herif son bi konusmayi bile hak etmiyo

Ayrilik konuşmasi cok mu lazim bir sey simdi? Yani ben oyle birinin sesini dahi duymak istemem, aramam, açmam bir daha.

Cocuk ne yapar bilmem de kendinizi oldurmeyi dusuneceginiz şeyleri bir daha yapmayin. Seks konusmasi yapmak bu kadar mi onemli?
Ortaya ciksa da kendinizi filan oldurmeyin aileniz bunu istemez herhalde sakin olun.
Ailemi bilmiyorsunuz. Öyle bir şey yapar mı bilmiyorum ama şu an diken üstündeyim. Evet haklısınız. Zaten terk edeceğim ama son kere konuşmak istiyorum. Ona yapacağım son insanlık bu olacak

Adam bildiğin godoş. Sevgilim değil mi sexting de yaparım nude da atarım. Bunu niye diğerleriyle paylaşıyor. Sizin kendinizi suçlu hissedeceğiniz bir durum yok ortada.

Korkmayın, korktuğunuzu göstermeyin. Sosyal medya savcılık her şeye başvurur esas ben seni rezil ederim diyin.

Ailemi bilmiyorsunuz. Öyle bir şey yapar mı bilmiyorum ama şu an diken üstündeyim. Evet haklısınız. Zaten terk edeceğim ama son kere konuşmak istiyorum. Ona yapacağım son insanlık bu olacak
Niye ki? Seni Allah mi gonderdi, git bu serefsize insanlik yap diye ilahi bi misyonun mu var? Ay ne istiyosan oyle yap

Maalesef gerçek. Esas korkum ailemin öğrenmemesi aslında. Ailemin öğrenmeyeceğinden emin olsam yavaş yavaş bu süreci atlatırdım.
Resminiz filan yoksa cafe de oturuyorduk almış telimi benim telden yazmış kendine sonrada millete yaymış filan diye bişeyler uydurursunuz
Korkmayın kızım olsa böyle bişeyle tehdit edilse onun korkmasına korkutulmasına üzülürüm konuştuklarına değil

Tek yaşasydım göğsümü gere gere ikisini de şikayet ederdim ama hala aileme yaşıyorum param da yok ailem öyle anlayışlı bir aile değil ne yapacağım bilmiyorum umarım böyle şeyler yapmaya cesaret edemez
Sana şikayet et demedim. Seni tehdit ederse sen de onu şikayet etmekle veya ifşa edip linç ettirmekle tehdit et dedim. Ayrıca çok arabesksin. Yok bir kez insanlık namına sevgilimle konuşucam falan. Ne alaka ya

Bu takıntılı çocuk sana onunla yattıysan benimle de yat deyince g….. sevgilin naptı? Normal bir erkek böyle durumda gidip o çocuğu döver. Seninki erkeklik egosunu tatmin edip kaçtı mı?

Adam bildiğin godoş. Sevgilim değil mi sexting de yaparım nude da atarım. Bunu niye diğerleriyle paylaşıyor. Sizin kendinizi suçlu hissedeceğiniz bir durum yok ortada.

Korkmayın, korktuğunuzu göstermeyin. Sosyal medya savcılık her şeye başvurur esas ben seni rezil ederim diyin.
Elimde kanıt yok. Mesajlar silindi. Ailem yanımdayken şikayet de edemem ki. Öyle ortada kaldım. Ailem öğrenmez diye ummaktan başka bir şey yapamıyorum. Çok kötüyüm

Bu yazdığımı cinsiyetçi bulacaklar olabilir ama böyle tacizci adamlar kadınlardan korkmaz. Eğer tanıdığınız, güvendiğiniz bir erkek arkadaşınız, tanıdığınız varsa ayarlayın. Arasın, canına okusun. Başka türlü zor.

Resminiz filan yoksa cafe de oturuyorduk almış telimi benim telden yazmış kendine sonrada millete yaymış filan diye bişeyler uydurursunuz
Korkmayın kızım olsa böyle bişeyle tehdit edilse onun korkmasına korkutulmasına üzülürüm konuştuklarına değil
Haklısınız ama her aile sizin gibi düşünmüyor. Ailem dindar değil fakat çok muhafazakar bir aile.

Back
X