• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım konuşmamızı bana takıntılı olan çocuğa benden izinsiz atmış. Çocuk da rahat bırakmıyor. Ne yapmalıyım?

Bu yazdığımı cinsiyetçi bulacaklar olabilir ama böyle tacizci adamlar kadınlardan korkmaz. Eğer tanıdığınız, güvendiğiniz bir erkek arkadaşınız, tanıdığınız varsa ayarlayın. Arasın, canına okusun. Başka türlü zor.
Bana takıntılı olan çocukla ortak arkadaşımız iyi birisi şu ana kadar bir yanlışını görmedim onunla konuşsam mı diye düşündüm ama bu olayları iyice karıştırır. Hem nasıl başka bir erkeğe güvenebilirim ki şu an

Bana takıntılı olan çocukla ortak arkadaşımız iyi birisi şu ana kadar bir yanlışını görmedim onunla konuşsam mı diye düşündüm ama bu olayları iyice karıştırır. Hem nasıl başka bir erkeğe güvenebilirim ki şu an
O da var ama son çare olarak düşündüm ben. Başka ne yapılabilir bilemedim.

Ayrılık konuşmasına gerek yok çünkü sevgilim sandığınız kişi gerçekten de sevgiliniz değilmiş. Şantajla sizi korkutamaz lütfen korktuğunuzu belli etmeyin şantajcılar korkudan beslenirler. Beni de böyle tehdit etmişlerdi git gönder bu ülkenin kanunları var dedim. Havlayan köpek ısırmazmış. Duruma göre polise git. Bu durum hepimizin başına gelebilir herkes hata yapabilir. Seni yargılanacağımızı sakın düşünme yeri geliyor erkekler nikahlı eşlerine de şantaj yapabiliyor. Şantajcılar korkudan beslenirler bu sözü sakın unutma.

Her öneriye bir bahane buluyosun. Bizden beklentin ne? Elimizde sihirli değnek yok. Yaşadıklarını geri alamayız. Üstelik ısrarla başına bu belaları açan çocukla konuşmak istiyosun

O da var ama son çare olarak düşündüm ben. Başka ne yapılabilir bilemedim.
Çare yok aslında. Ailemin öğrenmeyeceğinden emin olsam ikisini de engelleyip huzurla yoluma bakarım. Artık aşk acısı falan çekecek halde değilim. Ona çok aşıktım ama bu olaydan sonra içimde zerre bir şey kalmadı. Beni tehdit falan etmedi bu arada ama içim içimi yiyor. Hiç beklemediğim an bir telefon gelirse diye çok korkuyorum. Takıntılı çocuk babamı tanıyor. O çocuğu geçtim eski sevgilim başkalarına da ilişkimizi teşhir etmiş olabilir. Ben de düşmanı çok olan biriyim. Geçen yıllarda benimle uğraşan kızlar vardı başım derde girdi ama onları bir şekilde atlattım. Şimdi yine böyle şeyler olursa ailem canıma kıyabilir. En kötü ihtimal okuldan alırlar. Hala lise öğrencisi gibi onlarla yaşıyorum.

Her öneriye bir bahane buluyosun. Bizden beklentin ne? Elimizde sihirli değnek yok. Yaşadıklarını geri alamayız. Üstelik ısrarla başına bu belaları açan çocukla konuşmak istiyosun
Bahane bulmuyorum ki. Konuşmak falan istemiyorum. Sadece birkaç uyarı yapıp engelleyecektim. Amacım içimi dökmekti.

Çare yok aslında. Ailemin öğrenmeyeceğinden emin olsam ikisini de engelleyip huzurla yoluma bakarım. Artık aşk acısı falan çekecek halde değilim. Ona çok aşıktım ama bu olaydan sonra içimde zerre bir şey kalmadı. Beni tehdit falan etmedi bu arada ama içim içimi yiyor. Hiç beklemediğim an bir telefon gelirse diye çok korkuyorum. Takıntılı çocuk babamı tanıyor. O çocuğu geçtim eski sevgilim başkalarına da ilişkimizi teşhir etmiş olabilir. Ben de düşmanı çok olan biriyim. Geçen yıllarda benimle uğraşan kızlar vardı başım derde girdi ama onları bir şekilde atlattım. Şimdi yine böyle şeyler olursa ailem canıma kıyabilir. En kötü ihtimal okuldan alırlar. Hala lise öğrencisi gibi onlarla yaşıyorum.
Valla verebileceğim tek tavsiye, asla yaptıklarını kabul etme. Ailen öyle senden duyarsam daha az kızarım kafasında değil anladığım kadarıyla.
O zaman bana kafayı taktılar, askıntı oluyorlar deyip sevgililiğe kadar her şeyi inkar edeceksin bir durum olursa. Zaten çok da yalan sayılmaz şu an ikisi de sana zarar veriyor, bayağı istismar bu. Her an tetikte yaşamak zorunda mısın? Öyle saça böyle tarak valla, ben olsam salya sümük ağlar, sen kızarsın diye diyemedim baba, bunlar bana kafayı takmışlar diye dövünürdüm. Oskarlık performans sergilerdim yırtabilmek için. Valla kendin bile inan gerekirse. Ailen şiddet uygulayabilecek tipte dediğine göre. Belki bu şekilde de şiddet görürsün ama en azından okuldan almazlar ya da canına bir şey olmaz. :KK43:
Şimdi uzaktan yorum yapıyorum ama ortamına çok da hakim değilim, kendin ölç tart en uygun ne olursa onu uygula buradaki tavsiyelerden, olur mu? Benim dediklerim de dahil, uymazsa kulak ardı et.

Ayrılık konuşmasına gerek yok çünkü sevgilim sandığınız kişi gerçekten de sevgiliniz değilmiş. Şantajla sizi korkutamaz lütfen korktuğunuzu belli etmeyin şantajcılar korkudan beslenirler. Beni de böyle tehdit etmişlerdi git gönder bu ülkenin kanunları var dedim. Havlayan köpek ısırmazmış. Duruma göre polise git. Bu durum hepimizin başına gelebilir herkes hata yapabilir. Seni yargılanacağımızı sakın düşünme yeri geliyor erkekler nikahlı eşlerine de şantaj yapabiliyor. Şantajcılar korkudan beslenirler bu sözü sakın unutma.

Valla verebileceğim tek tavsiye, asla yaptıklarını kabul etme. Ailen öyle senden duyarsam daha az kızarım kafasında değil anladığım kadarıyla.
O zaman bana kafayı taktılar, askıntı oluyorlar deyip sevgililiğe kadar her şeyi inkar edeceksin bir durum olursa. Zaten çok da yalan sayılmaz şu an ikisi de sana zarar veriyor, bayağı istismar bu. Her an tetikte yaşamak zorunda mısın? Öyle saça böyle tarak valla, ben olsam salya sümük ağlar, sen kızarsın diye diyemedim baba, bunlar bana kafayı takmışlar diye dövünürdüm. Oskarlık performans sergilerdim yırtabilmek için. Valla kendin bile inan gerekirse. Ailen şiddet uygulayabilecek birisi dediğine göre. Belki bu şekilde de şiddet görürsün ama en azından okuldan almazlar ya da canına bir şey olmaz. :KK43:
Şimdi uzaktan yorum yapıyorum ama ortamına çok da hakim değilim, kendin ölç tart en uygun ne olursa onu uygula buradaki tavsiyelerden, olur mu? Benim dediklerim de dahil, uymazsa kulak ardı et.
O çocuklara yazıp daha fazla yaymayın hayatımdan çıkın bir daha görüşmeyelim yazsam mı diye düşündüm ama korktuğumu düşünürlerse daha çok üstüme gelirler. Hem tamam deseler de güvenilmez ki. Ben de onları mı tehdit etsem acaba? Kanıtım yok maalesef. Mesajlar silindi. Takıntılı çocuğu engelledim, diğerine de çok kısa bir mesaj yazdım görmesini bekliyorum görünce onu da engelleyeceğim. Engellemem onları sinirlendirmez umarım. O gavat eski sevgilimle geçenlerde yakınlaşmıştım. Şu an kendimden tiksiniyorum. Bazen kavga ettiğimiz olurdu ama tehşirci olduğuna dair pek bir belirti vermedi. Yoksa verdi de ben mi anlamadım? Kendimi aptal gibi hissediyorum

O çocuklara yazıp daha fazla yaymayın hayatımdan çıkın bir daha görüşmeyelim yazsam mı diye düşündüm ama korktuğumu düşünürlerse daha çok üstüme gelirler. Hem tamam deseler de güvenilmez ki. Ben de onları mı tehdit etsem acaba? Kanıtım yok maalesef. Mesajlar silindi. Takıntılı çocuğu engelledim, diğerine de çok kısa bir mesaj yazdım görmesini bekliyorum görünce onu da engelleyeceğim. Engellemem onları sinirlendirmez umarım. O gavat eski sevgilimle geçenlerde yakınlaşmıştım. Şu an kendimden tiksiniyorum. Bazen kavga ettiğimiz olurdu ama tehşirci olduğuna dair pek bir belirti vermedi. Yoksa verdi de ben mi anlamadım? Kendimi aptal gibi hissediyorum
Sakın ha, yazma etme dersen iştahlarını kabartırsın.
Eğer bir tehdit durumu olursa, aldım ss'i şimdi polise gidiyorum dersin. Durduk yere tehdit etme bence.

Onunla yattıysan benimle de yat falan dedi.

Tecavüzcü Coşkun'un kurduğu cümlelerden biri bu filmlerde. Neymiş bu, hayrat mıymış? Tövbest. Salağa bak.

Özel konuşmalarınızı ailenizle paylaşacağını söyleyerek tehdit etmeye çalışanlara pabuç bırakmayın. "Özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan dava ederim sizi hele bir deneyin hiç üşenmem uğraşırım sizle" deyin, tabii bunları yazılı ortamda belirtmeyin, yazılı ortamda "Ne konuşması neyden bahsediyorsun?" filan diyerek bilmezden gelip inkar edin, telefondan taciz ediyorlar diye de şikayet edersiniz eğer size ısrarla ulaşmaya çalışırlarsa.

Ailenize bu yazışmalar ulaşacak olursa da inkar edersiniz; telefonumu okulda almış birbirlerine mesajlar atıp tertip etmişler, photoshop yapmışlar, saat ayarını değiştirmişler, benim numaramı rehberlerinin isim bölümüne yazıp sanki numaramdan mesajlaşıyor gibi kendi aralarında mesajlaşıp düzenlemişler vb. çok yol bulunur inkar için canınıza kıymalık bir durum yok.

Ayrılık konuşmasıydı şuydu buydu da uğraşmayın engelleyin geçin her ikisini de.

O zaman bana kafayı taktılar, askıntı oluyorlar deyip sevgililiğe kadar her şeyi inkar edeceksin bir durum olursa. Zaten çok da yalan sayılmaz şu an ikisi de sana zarar veriyor, bayağı istismar bu. Her an tetikte yaşamak zorunda mısın? Öyle saça böyle tarak valla, ben olsam salya sümük ağlar, sen kızarsın diye diyemedim baba, bunlar bana kafayı takmışlar diye dövünürdüm. Oskarlık performans sergilerdim yırtabilmek için. Valla kendin bile inan gerekirse. Ailen şiddet uygulayabilecek tipte dediğine göre. Belki bu şekilde de şiddet görürsün ama en azından okuldan almazlar ya da canına bir şey olmaz. :KK43:
Şimdi uzaktan yorum yapıyorum ama ortamına çok da hakim değilim, kendin ölç tart en uygun ne olursa onu uygula buradaki tavsiyelerden, olur mu? Benim dediklerim de dahil, uymazsa kulak ardı et

Tecavüzcü Coşkun'un kurduğu cümlelerden biri bu filmlerde. Neymiş bu, hayrat mıymış? Tövbest. Salağa bak.

Özel konuşmalarınızı ailenizle paylaşacağını söyleyerek tehdit etmeye çalışanlara pabuç bırakmayın. "Özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan dava ederim sizi hele bir deneyin hiç üşenmem uğraşırım sizle" deyin, tabii bunları yazılı ortamda belirtmeyin, yazılı ortamda "Ne konuşması neyden bahsediyorsun?" filan diyerek bilmezden gelip inkar edin.

Ailenize bu yazışmalar ulaşacak olursa da inkar edersiniz; telefonumu okulda almış birbirlerine mesajlar atıp tertip etmişler, photoshop yapmışlar, saat ayarını değiştirmişler, benim numaramı rehberlerinin isim bölümüne yazıp sanki numaramdan mesajlaşıyor gibi kendi aralarında mesajlaşıp düzenlemişler vb. çok yol bulunur inkar için canınıza kıymalık bir durum yok.

Ayrılık konuşmasıydı şuydu buydu da uğraşmayın engelleyin geçin her ikisini de.
Çok teşekkürler yorumunuz için. Biraz sakinleştim. Tehdit etmediler ama içimde korku var. Bunun sebebi ailem. Böyle bir şeye cesaret edemezler sanırım ama korkuma engel olamıyorum. Korkum acımın önüne geçiyor. Bu işin bir de travmatik boyutu var.

Çok teşekkürler yorumunuz için. Biraz sakinleştim. Tehdit etmediler ama içimde korku var. Bunun sebebi ailem. Böyle bir şeye cesaret edemezler sanırım ama korkuma engel olamıyorum. Korkum acımın önüne geçiyor. Bu işin bir de travmatik boyutu var.
Tamam işte, Wing Wing ve ben aşağı yukarı benzer yorumlar yapmışız. Bir daha oku, kafanda tart, b planını hazırla. Şu anlık bir şey yok ama olursa yol haritan olsun işte.

Sizi hayatina özne değil nesne yapan çomara fazla değer veriyorsunuz. Neyin aramasini beklemek bu?

Ve bir daha hayvanat bahçesine giderseniz ayı kafesine bu kez girmeyin. Saldiran ayiya kimse suç bulmaz, girmeseydi o da diyecek pekçok kişide var unutmayin. Bu da üzücü yanı ülkemin

Sizi hayatina özne değil nesne yapan çomara fazla değer veriyorsunuz. Neyin aramasini beklemek bu?

Ve bir daha hayvanat bahçesine giderseniz ayı kafesine bu kez girmeyin. Saldiran ayiya kimse suç bulmaz, girmeseydi o da diyecek pekçok kişide var unutmayin. Bu da üzücü yanı ülkemin
Sevdiğimden güvenmiştim. Tehşircilik huyu olduğunu ilk defa öğreniyorum. Bu beklediğim bir şey değildi. İlişkimizin son demleri kötüydü zaten ayrılığa alışmış gibiydim ama ayrıldık demiyordu bir türlü son günlerde yazmaya başlamıştı. Ben de aval aval döndüm tabii. Şu an kendimden tiksiniyorum. Son mesajımı yazdım okudu cevap vermedi beni engelledi ben de onu engelledim. Sosyal medya kullanmadığım için sosyal medya hesaplarım yok. Takıntılı çocuk onu engellememe rağmen beni engellemedi ve bu beni rahatsız ediyor. Kesinlikle sevdiğinden falan değil. Amacı taciz etmek. Zamanında bir de onu reddettim diye vicdan azabı çekmiştim. Şu an sinirden gülüyorum. Önceliğim ailemin öğrenmemesi tabii ama işin travmatik boyutu da var. Şu an acı çekiyorum ama niye bilmiyorum. Hala aşık mıyım? Aşk acısı mı bu? Yoksa kandırıldığım için kırılan egom mu? Hangisi? Bu olayı unutabilecek miyim, eski sevgilimi kalbimden tamamen söküp atabilecek miyim? Yeni ve mutlu bir ilişkim olacak mı? Tekrar insanlara nasıl güveneceğim?

ikisini de hemen engelle. ailene atmaya cesaret edeceklerini sanmam ama öyle bir şey olursa da sonuna kadar inkar edersin. hemen en kötüsünü düşünme. korkun mantığının önüne geçmiş. ayrıca ilerde gayet de mutlu ilişkin olur niye olmasın, her erkek eski sevgilin gibi g.vat değil.

Bence eski sevgiliniz özel konuşmalarınızı başkalarıyla da paylaşmıştır. İlk olduğunu zannetmiyorum. Sağda solda bu kız benle bunları konuşuyor diyordur da sizin haberiniz yoktur. Korktuğun belli etme, edersen daha üzerine gelirler. O rahatsız eden çocuğa da ileri giderse mahkemeye şikayet edeceğini söyle. Çekinip uzaklaşır

Yapmayacaksın ama yine de söyliyeyim git bu gerzeği ( daha ağır şeyler yazacaktım) şikayet et.
Allah aşkına artık korkmayın ya. Bunu başka bir kadına daha yapamayacağını öğrensin. O takıntılı pijide şikayet edin. Hayırdır yawww

ikisini de hemen engelle. ailene atmaya cesaret edeceklerini sanmam ama öyle bir şey olursa da sonuna kadar inkar edersin. hemen en kötüsünü düşünme. korkun mantığının önüne geçmiş. ayrıca ilerde gayet de mutlu ilişkin olur niye olmasın, her erkek eski sevgilin gibi g.vat değil
ikisini de hemen engelle. ailene atmaya cesaret edeceklerini sanmam ama öyle bir şey olursa da sonuna kadar inkar edersin. hemen en kötüsünü düşünme. korkun mantığının önüne geçmiş. ayrıca ilerde gayet de mutlu ilişkin olur niye olmasın, her erkek eski sevgilin gibi g.vat değil.

Bence eski sevgiliniz özel konuşmalarınızı başkalarıyla da paylaşmıştır. İlk olduğunu zannetmiyorum. Sağda solda bu kız benle bunları konuşuyor diyordur da sizin haberiniz yoktur. Korktuğun belli etme, edersen daha üzerine gelirler. O rahatsız eden çocuğa da ileri giderse mahkemeye şikayet edeceğini söyle. Çekinip uzaklaşır
İşin o boyutu da var tabii. Kim bilir kimlere neler dedi. Rahatsız eden çocuğu engellediğim için şu anlık yazamıyor ama beni engellemiyor umarım tekrar ulaşmaya çalışmaz. Gerçekten ne düşüneceğimi bilemiyorum. Öyle bir ayrılıktı ki. Normal ayrılık olsa normal aşk acısı yaşarsın ama şu an çok tuhaf hisler hissediyorum. Eski sevgilimi bir yere bağlayıp 24 saat haykırmak istiyorum niye böyle yaptın demek istiyorum. Bunlar geçici hisler biliyorum. Eski sevgilimin beni daha fazla üzmesine izin vermeyeceğim. İçim kan ağlasa da gülmeye devam edeceğim, yaşananlar hiç yaşanmamış eski sevgilim diye biri hiç varolmamış gibi düşüneceğim zamanla beynim buna alışacak.

Yapmayacaksın ama yine de söyliyeyim git bu gerzeği ( daha ağır şeyler yazacaktım) şikayet et.
Allah aşkına artık korkmayın ya. Bunu başka bir kadına daha yapamayacağını öğrensin. O takıntılı pijide şikayet edin. Hayırdır yawww
Çok isterdim ama yapamam. Şikayet edersem ailem durumu kesinlikle öğrenir. Onların da aileme ulaşmaya götleri yemez diye düşünüyorum. Öyle bir şey yapmalarından korkuyorum umarım gerçek olmaz. Ailem yüzünden haklı bir durumda hakkımı kullanamıyorum. İşi karmaya bıraktım. İlerde ailemden ayrılınca onları araştırıp bulup intikam almak gibi salakça hayaller kurdum ama bu çok fuzuli olur. Mutlu olup hayatımı yaşamaktan başka yapabileceğim bir şey yok.

Back
X