Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Bana hediye almış hediyesi dini evlilik nasıl olur vs onu anlatan bi kitap
Bizimki de şeriat evi kurmak ve çocuklara ev içinde mescit yapmak ıstıyordu.
Günah almak istemiyorum ama tıpkısının aynısı canım. Sormak ıstedıgın olursa ozelden de mesaj atabılırsın

Yalan söylemez heralde dedim bu konuda
Gerçekten çok safsınız, burayı hiç mi okumadınız, yüzde90ı baskı yapar o yapmasa annesi yapar anlayış ve kültürünüze uygun birini bulun bu adamla yapamicaksınız başlıktan bile belli, acaba başlasını bulamadığın için mi yaşım geçiyo diye buna kapıldın

Aynen siz haklısınız ah o gayganalar yoh mu ah o gayganalar

Aynen bende gecmisimde boyle birisi ciksa karsima diye dusunmustum ama yok hepsinin niyeti farkliydi izin vermeyince ayrilik olurdu.en son hayatima kimseyi almayacam olursa gorucu usulu evlenecm dedim karsima esim cikti cok sukur.bence konu sahibi boyle biriyle karsilastigi icin cok sansli.

Ya bunlar kendilerine göre bir İslam uydurmuş ona göre yaşıyorlar Allah cezalarıyı verecek ellam.
Ben her gün Kuran ve tefsir okuyorum bir de insanların durumuna bakıyorum alakası yok.
zaten ülkemizde kimse doğruyu öğretmiyo herkes ayrı bişey uyduruyo diğerleride inanıyo

bu seni evlenince zorlada kapatır o kafada ayrıl
Zorlama yapacaklar ben otuz yaşındayım bana bile tesettüre girme tarihi istemişti, düğünde tesettür giyeceksın demıstı. Resmen Allah'a şirk koşmak sonucta kapanan sadece Allah için kapanmalı.
Bunların zihniyeti çok acayip, dıştan Müslüman içten Süslüman.

bu durum çok ilginç geldi bana ? normal şartlarda o yaşlarda genç erkek delikanlılarının kanının kaynaması gerekmiz mi, yanında sevdiği kadın var, elini tutuyorsun sarılıyorsun ama öpüşmek yok çok tuhaf, kendini nasıl tutabilyor (günah vs. bu konular yeterince konuşulmuş herkes herşeyin ne olduğunu biliyor zaten) sanki tercihleri farklı olabilir gibi geldi bana ilk eşimden gay olduğunu düşündüğüm için ayrıldım (bunu onunla konuştum ama ne inkar etti, ne kabul etti neyse) bir süre daha gözlemle derim, bu devirde böyle kalmak normal sağlıklı bir erkek için çok zor, evet olması gereken bu ama şuan konu bu değil bence, ten uyumu evlilikte gerçekten çok önemli

Paravan evlilik yapabilir diyenler, merak ediyorum adam sahiden eşcinselse ve paravan evlilik yapacaksa rolünü iyi oynamaz mıydı?
Hatta evlenmeden evvel birlikte bile olurdu inandırıcı olmak için.

Ben adamın gerçek düşüncelerini söylediğine inandım nedense.
İfade ediş biçimi yanlış veya doğru o tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…