- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Bana saçma geldi öyle düşünen kişi sarilmasin veya Elele tutusmasin.
Birebir aynısı canım, aynen öyle yapardı.
Vallahi çok dikkatli ol, kusura bakma ben biraz sinirli bir insan oldum bunlar yüzünden ama üzülmeni asla istemem.
bir an önce nikahı basmalı bu durumda ama maçası yemez.İstersen elini de tutmam sarılmam da dedi yok artık dedim
Geçmişte ben bunları yaşadım dedim saygı duyarım dedi bu kadar dindar insan sorun ederdi di mi ? Ben hiç yaşamamış kız istiyorum diyebilirdiEşcinsel olabilir canım. Bu ihtimali de düşün. Paravan evlilik yapmak istiyor belki? Hem bu düşünce tarzındaki insanlar senin geçmişini de sorgular. Sarılmak ta günah ona bakarsan. Sorgulamaması, ısrar edersen ayrılırız demesi Eşcinsel olduğunu düşündürüyor.
Yok be tatlım ne evlenmesi. Bana nefsime hitap etmiyorsun dedi ve aylarca Allah peygamber diyen benle tokalaşmayan adam hayatımın içine etti. Günlerce ağladım, zoruma gitti, hakkımı helal etmedim, o gayet rahat hayatına devam etti. Süslüman veya hafız aramasına devam edıyordur anasıyla....Gözünü seveyım kendını kaptırma...Peki sonuç ne oldu ben kaçırdım sanırım evlendiniz mi ? Farklı bi kişiliğe mi büründü ?
Söz verdi kapan ya da namaz kıl diye zorlamıycam dedi ama dua ederim senin de kılman için gibi şeyler dediÇok farklısınız onunla yapabilecek misin ?? Ailesi nasıl çok kültür farkı vs var mı, evlenince seni değiştirmeye kalkabilir iyi düşün.
Evet sorun eder bence, Eşcinsel olma ihtimalini aklında bulundur.Geçmişte ben bunları yaşadım dedim saygı duyarım dedi bu kadar dindar insan sorun ederdi di mi ? Ben hiç yaşamamış kız istiyorum diyebilirdi
Yok be tatlım ne evlenmesi. Bana nefsime hitap etmiyorsun dedi ve aylarca Allah peygamber diyen benle tokalaşmayan adam hayatımın içine etti. Günlerce ağladım, zoruma gitti, hakkımı helal etmedim, o gayet rahat hayatına devam etti. Süslüman veya hafız aramasına devam edıyordur anasıyla....Gözünü seveyım kendını kaptırma...
Siz de inandınız buna ??!!!Söz verdi kapan ya da namaz kıl diye zorlamıycam dedi ama dua ederim senin de kılman için gibi şeyler dedi
Canım haram diye elele bile tutmuşluğumuz yoktu.Nefsime hitap etmiyorsun ne demek? Siz de mi öpüşmek konusunda tartıştınız
Yalan söylemez heralde dedim bu konudaSiz de inandınız buna ??!!!
Tatlım topukların kıçına vura vura kaç.Söz verdi kapan ya da namaz kıl diye zorlamıycam dedi ama dua ederim senin de kılman için gibi şeyler dedi
Öyle bir söylerler ki feleğin şaşar.Yalan söylemez heralde dedim bu konuda
Canım haram diye elele bile tutmuşluğumuz yoktu.
Nefsine hitap etmek artık açıklamasını kendi bile yapamıyor aptal.
Yüzünde elli ton boya başı kapalı kıvırtak biri arıyor belli ki.
Bu kibar cümle evlenince, artık nikahlı karımsın kapanmanı istiyorum uleyyn, itiraz istemem'e dönebilir. İyi düşün derim.Söz verdi kapan ya da namaz kıl diye zorlamıycam dedi ama dua ederim senin de kılman için gibi şeyler dedi
Yalan söylemez heralde dedim bu konuda
Tatlım topukların kıçına vura vura kaç.
İnanma.
Ben beş vakit namaz kılıyorum ama açığım, bana da tesettür şartı koymuştu beyendi düğüne kadar kapan diye.
İki gün sonra istihare yaptım olumsuz hissettim diyecek ... :)Bana “ben seni Allah için sevmek istiyorum onun razı gelmediği şeyleri yapamam günah” diyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?