erkek arkadaşım soğudu

Cok takintilisin. Yanlis anlama ama bir psikologa gitmelisin bence. Bak benim anksiyete sorunum vardi ve yillar yillar onceki bir olaydan dolayi hayatima kimaeyi almadim. Resmen sevgili fobisi gibi bir sey oldu. Yillar sonra bu yil birini almak istedim. Yolda gorsem donup bakmayacagim biri zorla dikkatimi cekti ve yillar sonra onun icin bir seyler yapmaya calistim. Sonuc mu ? Su an bizde gorusmuyoruz. Aramiyor. Ben hic aramam. Ustelik birkac aya cekip baska bir sehre gidecek hepten sanssiz kalicam. Ha bu arada cok cok onemli bir sinava hazirlaniyorum. Onunde dugme iliklenen bir meslegim olabilecekken ben ders calisamiyorum. Yillar sonra deneyip yenildim. Ama napiyorum biliyor musun ayaga kalkiyorum. Ben cok cok daha fazla degerliyim diyorum. Disari cikiyorum. Arkadaslarima sariliyorum ve kafami derse vermeye calisiyorum. Psikologa bile gidicem derse daha kolay nasil adapte olurum diye. Ama sen gunlerdir bir gram degismedin hala ayni yerdesin. Nolur silkelen kendine gel aramazsa aramaz. Kalk ve devam et. Kafanda sadece o olmasin.Lutfen. Kendin icin biseyler yap.

Belki de gitmeliyim faydası olacağını sanmıyorum benimki yogunum diyor facebookta calistigina dair toplantı resimleri paylasmis yogun biliyorum beklemekten yoruldum insan hic mi merak etmez anlamadım bu durumu

Bende bir d

Bende bir dönem sınavim vardı o dönem hayatım da iyiki yoktu aslında o zaman sadece arkadastik hep o arardi ben kafami dagitmasin diye aramadim. kendime hep hâkim oldum sonunda sınavı gectim.sonra aska yenildim.sonra o kaciyo simdi de seninde basaracagina inanıyorum.Dikkatini dersten başka hicbir seye verme ben oyle yaptım.

Aslinda iyiyim. Aramiyorum. Aramiyor. Sen de baska bir seye yogunlas olur mu oturup onu bekleme

Merhaba bugün 4 gün oldu hala haber yok yoğun çalıştığını gösteren resimler paylasmis facede bende farklı seylerle ilgilendim kafami dagittim paylasimlar yaptım merak etmedi daha napsam ben mi arasam herkese sokmuyo nu taktikler demekki ayrıl demeyin mücadele etmek istiyorum

Bencede sogumus yada sevememis bilemiyorum detaylari. Yogunum bahanesinide kabul etmiyorum.. insan sevdiginin sesini duymak icin ne yapar ne eder kisa surelide olsa arar ben oyle gordum oyle biliyorum. Bence siz biraz kendinizi geri cekin bakalim ne olacak..

Hayir hayir sakin aramayin. Mucadele boyle olmazki. Ben sizi sevdigine inanmiyorum acikcasi.. 4 gun nasil aramaz insan sevdigini. Bence yolunuza bakma zamani gelmis. Arayarak sevgisini kazanamazsiniz aksine iyice irite olur. Erkekler bizim gibi degil. Biz istemeyince istemiyorum deyip cekip gidiyoruz ama onlar biraz tuhaf soguk davranarak belli ediyorlar genelde istemediklerini en son care ara verelim cok bunaltiyosun vs vs diyolar. Bnce silin kafanizdan onu yapabilirsiniz.

Ayrica yogun calistigini gosteren resjmler paylasicagina 2 dk arayip sesinizi duyabilirdi yada mesaj atabilirdi cok yogunum arayamiyorim ama aklimdasin vs vs gibi. Uzggunum bitmis sanirim

Mücadele etmek istiyorsan aramayacaksın :)

Merhaba 4 gün aradan sonra dayanamadım aradım napiyim icim icimi yiyor hesap sormadim bi yerlere gitmek icin sozlestik hic bisey olmamış gibi konustu

Canım ilk önce bu kısır döngüden çık ve kendine değer ver. Akışına bırak. Şu an kimse sevgilinin ne düşünceler de olduğunu bilemez. Onun hakkında nasıl tahmin yürütsek yanlış olur. Şöyle bir nefes al ve bekle. Aradığı zaman aç. Aramadığında da neden aramıyorsun deme. Kendini de bu ilişkiye fazla kaptırma. Hastalıklı ve saplantılı bir ruh haline girebilirsin. Kendine değer ver. Sen izin vermedikçe kimse sana değersizlik duyguları yaşatamaz. Lütfen bu söylediklerimiz diğer kulağından çıkmasın.

Kaçan kovalanır....Sen kovalıyorsun.Bir silkin.Yaşın genç, kimler kimler çıkar karşına.Kendini heba etme.Kaybetmwktem korkma.Bakgör ozaman herşey daha güzel olacak..
Üstüne düşme.Gerekirse uygun zamanı kollayarak denemek için ayrı l.Ya olumlu olur yada olumsuz Ama asla kaybetmekten Korkma.Bir süre sonra atlatırsın..Kimlet unutulmadı ki. Evli değilsin.Yaşın genç.Seçeneklerin çok.Bizim gibi iler i yaştakiler ne yapsın..

Yani bir süre kendimi geri mi cekeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…