- 14 Ekim 2014
- 84
- 6
- 13
- 30
- Konu Sahibi manolyasardunya
-
Cok takintilisin. Yanlis anlama ama bir psikologa gitmelisin bence. Bak benim anksiyete sorunum vardi ve yillar yillar onceki bir olaydan dolayi hayatima kimaeyi almadim. Resmen sevgili fobisi gibi bir sey oldu. Yillar sonra bu yil birini almak istedim. Yolda gorsem donup bakmayacagim biri zorla dikkatimi cekti ve yillar sonra onun icin bir seyler yapmaya calistim. Sonuc mu ? Su an bizde gorusmuyoruz. Aramiyor. Ben hic aramam. Ustelik birkac aya cekip baska bir sehre gidecek hepten sanssiz kalicam. Ha bu arada cok cok onemli bir sinava hazirlaniyorum. Onunde dugme iliklenen bir meslegim olabilecekken ben ders calisamiyorum. Yillar sonra deneyip yenildim. Ama napiyorum biliyor musun ayaga kalkiyorum. Ben cok cok daha fazla degerliyim diyorum. Disari cikiyorum. Arkadaslarima sariliyorum ve kafami derse vermeye calisiyorum. Psikologa bile gidicem derse daha kolay nasil adapte olurum diye. Ama sen gunlerdir bir gram degismedin hala ayni yerdesin. Nolur silkelen kendine gel aramazsa aramaz. Kalk ve devam et. Kafanda sadece o olmasin.Lutfen. Kendin icin biseyler yap.[/QUOT
Bende bir dönem sınavim vardı o dönem hayatım da iyiki yoktu aslında o zaman sadece arkadastik hep o arardi ben kafami dagitmasin diye aramadim. kendime hep hâkim oldum sonunda sınavı gectim.sonra aska yenildim.sonra o kaciyo simdi de seninde basaracagina inanıyorum.Dikkatini dersten başka hicbir seye verme ben oyle yaptım.Cok takintilisin. Yanlis anlama ama bir psikologa gitmelisin bence. Bak benim anksiyete sorunum vardi ve yillar yillar onceki bir olaydan dolayi hayatima kimaeyi almadim. Resmen sevgili fobisi gibi bir sey oldu. Yillar sonra bu yil birini almak istedim. Yolda gorsem donup bakmayacagim biri zorla dikkatimi cekti ve yillar sonra onun icin bir seyler yapmaya calistim. Sonuc mu ? Su an bizde gorusmuyoruz. Aramiyor. Ben hic aramam. Ustelik birkac aya cekip baska bir sehre gidecek hepten sanssiz kalicam. Ha bu arada cok cok onemli bir sinava hazirlaniyorum. Onunde dugme iliklenen bir meslegim olabilecekken ben ders calisamiyorum. Yillar sonra deneyip yenildim. Ama napiyorum biliyor musun ayaga kalkiyorum. Ben cok cok daha fazla degerliyim diyorum. Disari cikiyorum. Arkadaslarima sariliyorum ve kafami derse vermeye calisiyorum. Psikologa bile gidicem derse daha kolay nasil adapte olurum diye. Ama sen gunlerdir bir gram degismedin hala ayni yerdesin. Nolur silkelen kendine gel aramazsa aramaz. Kalk ve devam et. Kafanda sadece o olmasin.Lutfen. Kendin icin biseyler yap.
Aslinda iyiyim. Aramiyorum. Aramiyor. Sen de baska bir seye yogunlas olur mu oturup onu beklemeBende bir dönem sınavim vardı o dönem hayatım da iyiki yoktu aslında o zaman sadece arkadastik hep o arardi ben kafami dagitmasin diye aramadim. kendime hep hâkim oldum sonunda sınavı gectim.sonra aska yenildim.sonra o kaciyo simdi de seninde basaracagina inanıyorum.Dikkatini dersten başka hicbir seye verme ben oyle yaptım.
Iyi olmana sevindim bende aramiyorum belki ona göre herşey yolundadir arasam hersey devam eder ama bekliyorumAslinda iyiyim. Aramiyorum. Aramiyor. Sen de baska bir seye yogunlas olur mu oturup onu bekleme
Bencede sogumus yada sevememis bilemiyorum detaylari. Yogunum bahanesinide kabul etmiyorum.. insan sevdiginin sesini duymak icin ne yapar ne eder kisa surelide olsa arar ben oyle gordum oyle biliyorum. Bence siz biraz kendinizi geri cekin bakalim ne olacak..Merhaba;
Sizden yardım rica ediyorum.Erkek arkadaşımla önceden normal arkadaştık 2 sene kadar.Sonra 6 aydır sevgiliyiz.Başından beri bu ilişkiyi kabullenemedi.Başlarda iyiydi arar sorardı.Farklı şehirlerdeyiz ve ben onu kaybetmek istemiyorum.2hafta önce yanımdaydı.Sevgili gibi gezdik dolaştık gayet sıcak davrandı.Herşey yolundaydı.Fakat gidince bir kaç gün aradı sonra yine aynı.Yoğun çalışıyor.Ama banada vakit ayırmasını nasıl sağlarım.Yemek yiyemez uyuyamaz oldum böyle yaşayamıyorum.Sorduğumda bir problem yok yoğunum diyor.Hep ben arıyorum.Lütfen yardım önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
Hayir hayir sakin aramayin. Mucadele boyle olmazki. Ben sizi sevdigine inanmiyorum acikcasi.. 4 gun nasil aramaz insan sevdigini. Bence yolunuza bakma zamani gelmis. Arayarak sevgisini kazanamazsiniz aksine iyice irite olur. Erkekler bizim gibi degil. Biz istemeyince istemiyorum deyip cekip gidiyoruz ama onlar biraz tuhaf soguk davranarak belli ediyorlar genelde istemediklerini en son care ara verelim cok bunaltiyosun vs vs diyolar. Bnce silin kafanizdan onu yapabilirsiniz.Merhaba bugün 4 gün oldu hala haber yok yoğun çalıştığını gösteren resimler paylasmis facede bende farklı seylerle ilgilendim kafami dagittim paylasimlar yaptım merak etmedi daha napsam ben mi arasam herkese sokmuyo nu taktikler demekki ayrıl demeyin mücadele etmek istiyorum
Ayrica yogun calistigini gosteren resjmler paylasicagina 2 dk arayip sesinizi duyabilirdi yada mesaj atabilirdi cok yogunum arayamiyorim ama aklimdasin vs vs gibi. Uzggunum bitmis sanirimMerhaba bugün 4 gün oldu hala haber yok yoğun çalıştığını gösteren resimler paylasmis facede bende farklı seylerle ilgilendim kafami dagittim paylasimlar yaptım merak etmedi daha napsam ben mi arasam herkese sokmuyo nu taktikler demekki ayrıl demeyin mücadele etmek istiyorum
Mücadele etmek istiyorsan aramayacaksın :)Merhaba bugün 4 gün oldu hala haber yok yoğun çalıştığını gösteren resimler paylasmis facede bende farklı seylerle ilgilendim kafami dagittim paylasimlar yaptım merak etmedi daha napsam ben mi arasam herkese sokmuyo nu taktikler demekki ayrıl demeyin mücadele etmek istiyorum
Merhaba 4 gün aradan sonra dayanamadım aradım napiyim icim icimi yiyor hesap sormadim bi yerlere gitmek icin sozlestik hic bisey olmamış gibi konustu
Yani bir süre kendimi geri mi cekeyimKaçan kovalanır....Sen kovalıyorsun.Bir silkin.Yaşın genç, kimler kimler çıkar karşına.Kendini heba etme.Kaybetmwktem korkma.Bakgör ozaman herşey daha güzel olacak..
Üstüne düşme.Gerekirse uygun zamanı kollayarak denemek için ayrı l.Ya olumlu olur yada olumsuz Ama asla kaybetmekten Korkma.Bir süre sonra atlatırsın..Kimlet unutulmadı ki. Evli değilsin.Yaşın genç.Seçeneklerin çok.Bizim gibi iler i yaştakiler ne yapsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?