- 14 Ekim 2014
- 84
- 6
- 13
- 30
- Konu Sahibi manolyasardunya
-
Neden ama onun beni istemedigini dusunuyosunuz hissetmesem ugrasmazdim yaşayan bilirAllah seni gerçek bir acıyla sınamasın canım, çünkü inanılmaz güçsüz bir kişiliksin. yani yazdıkların o kadar itici ki, ısrarın; adama da böyle davranırsan senden uzaklaşması, aramaması çok normal. İnsanlar anasını, babasını, evladını kaybediyor da hayata devam ediyor yahu! Yemeden içmeden kesilmişmiş... Allah akıl fikir versin sana.
Hic arama derim..kendink hatirlatma.o seni hatirlasin once..sen aramazasan kac gun arayip sormuyor o??Sagol ara sıra mesaj atsam hatirlatsam kendimi böyle sakin beklemek cok zor ararmi ki böyle yapsam
Bu aralar çok yoğunum ariyicam diyor hic beklemedim onun aramasini bu nedenle kac gunde arar bilmiyorum ya unutursa beni cok moralim bozukHic arama derim..kendink hatirlatma.o seni hatirlasin once..sen aramazasan kac gun arayip sormuyor o??
Haklısın şu an psikolojik olarak bunalıma girdim aklımda sürekli birden böyle davranması agirima gidiyor arar mi beklersemManolyasardunya bu kadar gergin dawranma..seni ozlemesine iZin wer..sana anlattigi kadqriyla is yogunlugu war ama unutma isterse gunde bir dakika da olsa sesini duymak icin arar..seni sewmedigini soylemiyorum yqnlis anlama sadece o sana istedigi her zaman ulasabilmis simdi de onun rahatligini kullaniyr..arkadaslarina falan takil birkac gun bu konuyla germe kendini..
Allah seni gerçek bir acıyla sınamasın canım, çünkü inanılmaz güçsüz bir kişiliksin. yani yazdıkların o kadar itici ki, ısrarın; adama da böyle davranırsan senden uzaklaşması, aramaması çok normal. İnsanlar anasını, babasını, evladını kaybediyor da hayata devam ediyor yahu! Yemeden içmeden kesilmişmiş... Allah akıl fikir versin
En son ne zaman konustun?birkac gun bekle baktin aramiyr mesaj atarsn hala yogun musun diye?kasmadan ama hesap sorar gibi degil nazini gecirir gibi dawran ona..Haklısın şu an psikolojik olarak bunalıma girdim aklımda sürekli birden böyle davranması agirima gidiyor arar mi beklersem
En son 1 gün önce konuştum ben aramistim gayet iyi konustu sonrası yok bende hic hesap sormam neden aramadin demedim hiçbir sey olmamış gibi konustumEn son ne zaman konustun?birkac gun bekle baktin aramiyr mesaj atarsn hala yogun musun diye?kasmadan ama hesap sorar gibi degil nazini gecirir gibi dawran ona..
ayy alah aşkıan adı ne bu kişinin bu tarfilere uyan biriyle aynı şeyleri şuan bende yaşıyorumda ilütfen özeldende yazabilirsin...
Yok canım benimki istanbulda degil sen napiyosun pekiben istanbuldayım o başak şehirde,aynen başak burcu,kend işi ...
Haklısın 2 gündür aramiyorum bakalım aklına ne zaman gelicembiraz sende kendini ağırdan sat bakalım ne yapacak ?
Yani nasıl bir tutum sergilemeliyiz seninki arıyor muArtık böyle tipler çoğaldı,suç bizim tutumumyzda da olabilir bilmiyorum
Seninki kac yasinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?