erkek arkadaşım soğudu

ayy iki saat üye girişi yapmakla uğraştım sırf sana cvp yazmak için. Bak gülüm ekşın olsun hayatında. kös kös arasın diye bekleme. Nasıl davranıyorsan farklı davranmaya başla. Makyaj yap, fb, whatsapp ne kullanıyorsan oraya güzel güzel hiç görmediği fotolar yükle. Arkadaşlarınla takıl, yer bildirimi falan yap. gözünün içine sok. Ya da yapamıyorsan, fb whatsapp kullanmıyorsa telefonda konuşunca ' biz de bugün murat, necla, ali sinemaya gittik, bowling falan oynadık de. farklı ol işte... Tepkilerini ölç, seviyorsa mutlaka, sendeki değişimi fark edip bunu kaybetme tehtidi olarak algılayıp ilgi göstermeye başlayacaktır. Komik ve basitgelebilir bu söylediklerim ancak gayette işe yarayan şeyler. Çevremde kaç kişinin ilişkisi bu şekilde düzeldi.. Sanırım sen biraz silik davranıyorsun. Yazdıklarından bunu anladım, kızma bana.

Şimdi sana bir kaç şey yazacağım yanılıyor olabilirim maddelerle cevaplarsan sevinirim
1. Sosyal değilsin, çok fazla arkadaşın yok.
2. Birliktelik yaşadığın kişilere çok fazla bağlanıyorsun. Hayatının odak noktası oluyorlar..
3. kendi kendine bir şeyler yapmaktan hoşlanmıyorsun. Hep yanında birilerini istiyorsun.
4. İkili ilişkilerinde Gereğinden fazla fedakarsın.
5. Mutlu bir çocukluk geçirmemiş olma ihtimalin var..

Dediğim gibi yanılma ihtimalim yüksek ama çıkartımlarım bunlar.

Şimdi ona gelelim. Sürekli telefon ile konuşuyor demişsin.. Yoğun telefon trafiği inan bana çok ama çok yorucu. Beynini yer insanın, bunaltır, bir süre sonra telefon sesi bile duymak istemeyecek duruma getirir adamı. Acaba bundan ötürü çok sık aramıyor olabilir mi diye düşünüyorum ama sen aramayınca insan bi merak eder. Emin olamadım açıkçası. Sen kaç yaşındasın? 20 var mı?

Biraz ona izin ver, fırsat ver. Üzerine gitme. Yani mesela sen aramadığında onun seni ne zaman arayacağını bile bilemiyorsun.. Çünkü sen ona hiç seni araması, merak etmesi için fırsat vermemişsin. Biraz beklemede dur, o aradığında ise oldukça keyifli davran. Moralinin bozulduğunu hissetmesin.

Bak benim eski sevgilim, aramıyordu, sormuyordu. Baktım ki ben ona üzüldüğümü yansıtınca ya kavga edip hırsını benden çıkartarak tatmin oluyordu ya da çektiğim sıkıntıyı görünce egosu tatmin oluyordu manyağın! Ben de her aradığında mutlu bir ses tonuyla açtım telefonu, hiç sormadım niye aramıyorsun etmiyorsun diye.. Kısacası tınlamadım onu.. En sonunda bir patladı Hayırdır sen neden böyle mutlusun, hiç beni önemsemiyorsun diye.. öfkesi, hırsı, kini sesinden belliydi çünkü istediği duygusal işkenceyi yapamıyordu bana..

normal şartlarda hiç uğraşma derim ama gördüğüm kadarıyla aşıksın. Çözüm aramanı yadırgamam çünkü ortada kanıtlanmış bir aldatma yok, şiddet yok, hakaret vs yok. Bir de benim dediğim gibi dene bakalım ne olacak.

Cok tesekkurler ilgin için bende üzülerek söylüyorum bu maddelerin hepsi dogru bu şekilde davranmayi deniyicem çünkü bunları hic yapmadım ona beni aramasi için firsat vermedim beklemedeyim bu arada biraz beni merak etsin bakalım gelişme olursa yazarım

Madde 1-Sosyal değilim çok arkadaşım var pek dışarı cikmam madde2-Bu kişiye ne kadar aşık oldugumu fazlasıyla belli ettim onsuz olamayacağımi düşünüyor madde 3-kendi başıma çok sıkılıyorum nerdeyse tek kalmam madde 4-ikili iliskilerde hep veren tarafim kimseyi kırmak istemem Hayır diyemiyorum madde 5-cocuklugumda mutlu gecmedi cok iyi analiz ettin tebrik ederim evet aşığım malesef ki acı cekiyorum onu kazanmam icin kopmam lazım galiba

Rica ederim.. Madem saydığım maddeler doğru, benim sana tavsiyem ''kendini kendin için'' değiştirmen yönünde. Zor gibi gelebilir çünkü bilinç altı değişimi kolay kolay kabul etmez ama inanç herşeyin üstesinden gelir. Önce İNAN.

Eğer sosyal olmanın, sevilen sayılan, arkadaş ortamında aranan bir insan olmanın tadına varırsan emin ol hayatındaki her şey değişecek kendine güvenin gelecek.. ikili ilişkilerinde sergilediğin tutum ve davranışlar bile değişecek. Daha keyifli bir hayata sahip olacaksın ve yaşamdan zevk alacaksın. Gelişme olursa yaz mutlaka. Üzme kendini

Tamam mutlaka yazıcam karamsar bir ruh halim var duzeltmem lazım herseyi kötü düşünüyorum ve cekiyorum mesela aramiyor diye aklıma gelmeyen kalmadı Görüşürüz

Ayy sen.harikasin ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…