erkek arkadaşım soğudu

Evlenin...

Yaslariniz kac canim?

Yaslariniz kac canim?

pi sayısını nasıl 3 alabiliyorsak sende herkesin yaşını kafadan 20 olarak al zipzip kamuoyu yoklaması gibi, dertli insanların istatistiğini mi çıkarıyorsun anlamadım ki

konu sahibi, ilişkiyi baştan kabullenemeyen biriyle neyin mücadelesini veriyorsun, seni de anlamadım ya hadi neyse..

kırıcı bir cümle söyledim sanırım ama bu olasılık aklında olsun. tabi bu olasılığı yok edebilme şansın var.

madem yemeden içmeden kesildin, ki yakın zamanda boyle bir şey yaşadım,
ağır takıl. neşeli, eğlenceli, aradığında mesela onu taktik yap. cosmopolitan yazılarındaki gibi. gül falan, "aa kusura bakma kapatmam lazım" de. facebookta eğlenceli fotoğraflar paylaş.

hani özgür kadını oyna.

böyle sürekli sen ararsan o gelmez. bir yerde dur aramayı kes. elbet arayacaktır.
aslında beş dakikada arayacak erkekler için aylarca bekliyoruz ya. o da ayrı bi derdimiz.

ilişki içindeyken gözükmüyor.
imkansız gibi görme.

neşe, cilve ve eğlence.
sorunla gitme. niye beni aramıyorsun deme.

Sanırım kabullenemedi sözü yanlış anlaşıldı sanırım böyle soğuk davraninca bana öyle geldi o bişey demedi istemesem söylerdim dedi bende Napicagimi şaşırdım

Sagol canım aslında böyle yapmak lazım ama araya soğukluk girer kaybederim diye yapmadım sürekli arıyorum

bazen kazanmak için kaybetmek gerekiyor. o riski gör. tabi direkt görme. arada sırada kendini hatırlat. ama avuçta gibi olma.

çok istiyorsan onu yap bu taktikleri ama. diğer hanımlar haklı. taktiğe değer bile olmayabilir. senin düşüncelerini bilemeyiz bu yüzden yazıyorum.

yani sana direkt tapan bir adam da çıkabilir karşına. bununla uğraştığın vakit için kızarsın kendine.

Evet aslında şu aramadigi icin ulasilmaz görüyorum belki arasa kalkacak bu durum ortadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…