erkek arkadaşım soğudu

Ayrılık mesajı yollayip sonuç beklemek su an cesaretim yok tamamen kaybetmek istemiyorum önce biraz daha sevgisini kazanmam lazım yanına bile gitmeyi düşünüyorum

Burda bir sürü insan tecrübelerine dayanarak fikir vermiş, siz hala yanına gitmeyi düşünüyorum diyorsunuz gidin, bir arkadaşta söylemiş kazanmak için kaybetmeyi göze al, erkeklerin işi varda kadınların yok mu istedikleri zaman çokta güzel arıyorlar, neyse takılmışsın aynı kelimelere git yanına bu sadece ayrılık sürecini uzatır, senide gözünde değersizleştirir..

Ayrılık mesajı yollayip sonuç beklemek su an cesaretim yok tamamen kaybetmek istemiyorum önce biraz daha sevgisini kazanmam lazım yanına bile gitmeyi düşünüyorum

Ya o kim Allah askina? Anneniz surat assa bukadar perisan olmazsiniz. Seni aramayan birinin yanina gitmen seni en fazla kucultur. Adam iyice cepte gorur, ustune soguk davrandigim halde pesimde pervane gurur da yapmiyo diye kucumser ve yine sogur.

6aylik bi'iliskide senin bu tutumun tamamen takinti, gecmis olsun.

Canim bu kadar aciz olup co uklarin totosunu kaldirin ondan sonra ilgilenmiyo.tabi ilgilnmez onu sevdiginden emin artik.sen onu kaybetmissin zaten.neyin kafasi bu.tek basina ara oda ayip olmasin diye acar.ayagina kadarda git arkandan guler artik iyice kendini bisey sansin.senin akillanman icin bi kac kere kazik yemen lazim.heralde yasinda kucuk.yada biz anlatamiyoruz sana.

Yan

Neden olumsuz cevaplar sürekli istemese telefonu acmaz yani niye kaybetmissin seni istemiyor diyosunuz belki gerçekten yogun olamaz mi ya da onu kazanmam icin ne yapmam lazım bu konuda yardımcı olun lütfen kötüyüm diyorum

6 ay ilişki için çok kısa bir süre üzülmene değmez olmuyorsa zorlama

ya adam aşık değil işte. boş anında normal arkadaşını sevgili diye kullanmış işte bir süre. gidince de yeni aşklara yelken açmıştır.
boş ver üzme kendini hiç. bak bakalım hayat nelere gebe...

Bence sen bu adamdan ümidi kesmelisin.
Sonun benimkine benzeyecek gibi hissettim

soğumuşsa soğumuştur. hatta ben öyle hissettim ki hiç sevmemiş ki sizi zaten.
ama blöf yapıp ayrıl bakalım. ve bir süre de açma telefonlarını. seviyorsa bırak aramayı deli divane koşup yanına gelecektir. ha aramıyorsa da hiç senin olmamıştır zaten.

Arkadaşım, bir insan birini aramak isterse hiçbir şey bahane değil. Ne yapar eder bir mesaj atar hiç değilse. Senin konuna gelince, her zaman iki taraf birbirini eşit sevmez belli ki sen daha çok seven tarafsın. Sana önerim üstüne fazla düşme, arama hele hele yanına hiç gitme. Zamana bırak olacağına varır nasılsa. Bir de bu arada yaş kaç diye soranlara söylemek isterim ki ben 48 yaşındayım benim başıma gelse bende aynı şeyleri düşünür hissederdim. Duyguların yaşla çok alakası olmuyor.

malesef o sizle sevgili olamamış ama denemiş.
uzakta olan sevgili özler, arar, sorar, merak eder.
yoğunluk işin bahanesi.

Arkadas vasitasiyla hic aklimda yokken biriyle tanismistim gecen sene ve bu kisiyle hergunn hemen hemen karsilasiyorduk isiyle alakali bir durum benim is yerime yakin hergun gorurdum ...
neyse tanistik bos pos endam yakisiklilik on numara fakat kisilik karakter insanlik eksilerdeymis sonradan anladim...
2 ay kadar gorustuk kendisi macomu diyeyim agir abimi diyeyim bilemedim o modda bir insan ama benimle konusmasi muhabbeti gayet sicak ve ilimliydi..
arada tanidik ve yasi itibariyle birde anlattigi birkac durumdan ( ailesinin ona kiz aramasi ama onun asik olma istegi ) ve bana karsi davranislarindan ciddiyet dusundugunu sezdim fakat hicbir zaman sormadim neden sorayim koskoca adam sonucta ama en ufak birsey sezseydim ciddiyetsizlik boyutunda aninda biterdi...
neyse gel zaman git zamann aramamaya basladi bazi ozel durumlari vardi ailesinin o yuzdendor diye dusundum iki hafta gecti tik yokk bende yazmiyorum...

Sonra aradim acti biraz zaman istedi tamam dedim birdahada asla yazmadim

Simdi ne mi oldu umurumda degil ben ona ucu acik bir zaman vermistim zaytenn o yuzden ugrasmiycaksin canim sessiz sedasiz cekti gitti adam aciklama geregi bile duymamisken ben neden kicimi yirtayim ki ne hali varsa gorsun benden degerlimi el oglu

Bence sessiz sedasiz unut arama uzun sure zaten o da aramazsa bilki istemiyor

Not: ama sen dayanamaz ararsin bence

Unutmusum yazmayi 4 ay aradan sonra aradi birgun numarayi silmisim acmam normaldede uc dort kez ust uste calinca actim ..

Efendm dedim nasilsin dedi.
iyiyim tesekkurler taniyamadim numaraniz kayitli degil sonradan bozuntuya vermeden aa mehmet senmisin dedim evet dedi hos bes takmiyor gibi konustum ve kapadim birdahada ariyamadi yuzsuz

Keşke senin kadar güçlü olsam dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…