- 14 Ekim 2014
- 84
- 6
- 13
- 30
- Konu Sahibi manolyasardunya
-
Biraz uzak dursam ama ne kadarHep soylerim "sal ipini gitsin" ustune dustukce soguyacak. Kendisiyle basbasa birak bir sure. Kaybetmek istemiyorm diye bir sey yok. onunla dogmadinn.
2 hafta önce geldi sorun gidince ilgisiz olması aramıyor ben ararsam iyi konuşuyorİlgisiz erkekten korkarim.altindanda hep bissyler cikti.moralini bozmak istemem ama erkekler bizim gibi degil seviyosa.surekli arar her firsatta yanina gelir.
2 hafta önce geldi sorun gidince ilgisiz olması aramıyor ben ararsam iyi konuşuyor
Geri cek canim,eger bir sansin varsa o geri cekince olur.bu kiz bana bu kadar asikken noldu beni birakti diye tribe girerHaklısınız galiba pes edip geri mi cekileyim
Lütfen çözüm önerisi olanlar cevap yazarsa sevinirim tek taraflı değil oda istemese baslamszdi
Ben sana cozum Onerisini soyleyeyim simdi ben ayrilmak istiyorum her sey icin tesekkurler yaz yolla bu gece ararsa acma hic bir msjina da cvp verme ...yarin hala ariyorsa ac ilgisiiz konus davranisi duzelecektir oda seni kaybetmek istemiyordur haa yok hic aramassa kurtuldum diyordur sen de kurtulmus olur yoluna bakarsinKaybetmek istemiyorum eskisi gibi arasın
Biraz uzak dursam ama ne kadar
Ben san
Ben sana cozum Onerisini soyleyeyim simdi ben ayrilmak istiyorum her sey icin tesekkurler yaz yolla bu gece ararsa acma hic bir msjina da cvp verme ...yarin hala ariyorsa ac ilgisiiz konus davranisi duzelecektir oda seni kaybetmek istemiyordur haa yok hic aramassa kurtuldum diyordur sen de kurtulmus olur yoluna bakarsin
Bence bunu yap
Geri cek canim,eger bir sansin varsa o geri cekince olur.bu kiz bana bu kadar asikken noldu beni birakti diye tribe girer
Ama geri cekilirken onu elde etmek icin degil vazgectiginden cekil..sonrasina bakarsin zaten
bır oncekı mesajda anlattım canım fikrimi..arada kalıp dusunmektense ya herro ya merro taraftarıyımNe kadar süre geri cekmeli kendini? Sonra o aradiginda nasil davranmali?
Lütfen çözüm önerisi olanlar cevap yazarsa sevinirim tek taraflı değil oda istemese baslamszdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?