erkek arkadaşım soğudu

İlgisiz erkekten korkarim.altindanda hep bissyler cikti.moralini bozmak istemem ama erkekler bizim gibi degil seviyosa.surekli arar her firsatta yanina gelir.

ben bekar kizlari anlamiyorum , kafam basmiyor herhalde kaç koseliyse
bu adam da taad bu çocukda ne buldun sen boyle vazgeçemeyip deli divane olacak .. evli olsan anlarim insan çabalr eder elin adami arada bag yok bisey yok, iki hafta el ele gezmiste olabilirsniz bu bi bag sayilmaz,yani pesinden kosacak sebebin ne onu bulmya çalisiyorum

ask deme tek tarafli karsiliksiz olmaaz o is ,zorla guzellikde olmaz ..

birak kendi haline çocuugu sende kendi hayatina bak
bi tarafin iteklemsiyle iliski yurutulup sevgili olundugu nerde gorulmus, e oyle olunca da boyle sonuç alinmasi normal

benimde kiizm var insallah ilerde boyle olmaz ..

Lütfen çözüm önerisi olanlar cevap yazarsa sevinirim tek taraflı değil oda istemese baslamszdi

Frkli sehirlerde bn ask drumlarini hic sevmyorum.sevgiliysen birlikte geziceksin sohbet ediceksin yiyip iciceksin egleniceksin.o ne oyle ayda bir gel git hic yurutemedim oyle iliskileri.gozden uzak gonulden uzak olurmus.

Ben san
Kaybetmek istemiyorum eskisi gibi arasın
Ben sana cozum Onerisini soyleyeyim simdi ben ayrilmak istiyorum her sey icin tesekkurler yaz yolla bu gece ararsa acma hic bir msjina da cvp verme ...yarin hala ariyorsa ac ilgisiiz konus davranisi duzelecektir oda seni kaybetmek istemiyordur haa yok hic aramassa kurtuldum diyordur sen de kurtulmus olur yoluna bakarsin
Bence bunu yap

Aynen bu mesaji dikkate al canim.seviyosa sabah glmis bile bulabilirsin.ama ararsa acma bu taktikler hep ise yarar

Geri cek canim,eger bir sansin varsa o geri cekince olur.bu kiz bana bu kadar asikken noldu beni birakti diye tribe girer
Ama geri cekilirken onu elde etmek icin degil vazgectiginden cekil..sonrasina bakarsin zaten

Ne kadar süre geri cekmeli kendini? Sonra o aradiginda nasil davranmali?

Kendinizi geri cekin.. tuhaf olan durum ise yanindayken baska uzaktayken baska davranmasi.. Bisey gercekten hissediyorsa mesafe engel degil.. Siz iyi bir dusunun.. gercekten niyeti ne?

Lütfen çözüm önerisi olanlar cevap yazarsa sevinirim tek taraflı değil oda istemese baslamszdi

Arkadaşım tek taraflısı mı kalmış.
Kendini kandırma, kendi elinle başlarda da böyleydi sordum demişsin.
İnsanlar ilişkilerinin başında böyle bi'şey düşünemeyecek kadar mutlu olurlar.
Senin ki öyle mi? Hayır. Günden güne düzelmiş mi? Hayır.
Şuan onun umurunda değilken sen burada onsuz yapamam modunda mısın? Evet.

Çözüm istedin söylüyoruz işte seven adam tuvalete giderken bile arar sesini duyar/mesaj atar. Yeter ki istesin.
Demek ki senin gitme vaktin gelmiş.
Ben korkuyorum açıkcası onsuz yapamam vs kafasındaki insanlardan. Tamamen takıntı hali yani şurada kaç aydır tanıyosun ki gören de devlerin aşkını yaşadınız zanneder. Ezdirmeyin kendinizi böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…