Erkek arkadaşım ve ailem

Artık msü subayları yks puanıyla almıyor mu?
Ben dış kaynaktır belki diye düşünmüştüm. MSÜ, MSÜ sınavı ve YKS ile alıyor ama mezun olan lisans mezunları da dıştan asker olabiliyorlar.
Ayrıca Üsteğmense 20 yaşında birinden de oldukça büyüktür diye düşünüyorum. Teğmenlik süresi 3 yıl, bir de bunun eğitimi, mezuniyeti olduğunu düşünürsek ohoo...

Canım bende bulsam senin gibi kızı kaçırmamak için daha küçük deyip aklını çelmeye çalışırım. Ki arkadaşın çelmiş baksana buraya konu açtığına göre. Baştan hayır demelisin bence daha karşına bir sürü kişi çıkacaktır. Çok pişman olursun evlenirsin. Ne acelem vardı özgürce gezip dolaşıp paramı yeseydim derdin. Bunları evlenince de yaparım diye düşünme olmuyor malesef çocuk ev sorumluluğu vs.

Seni gerçekten sevseydi, başarılı ve idealleri olan birine evlenelim ya da yüzük takalım hiç olmazsa demezdi. Yüzük takılınca da “beklemeye ne gerek var, evlenelim bir yandan okursun” diye baskı yapar. Diyelim ki hayatının HATASINI yapıp evlendin, diyecek ki “hem ev hem okul zor olur hayatım, yorulma sen. Ben sana bakarım, bir dediğini iki etmem vs...” Listeyi daha da uzatabilirim ama yazmayı bile yüreğim kaldırmadı, böyle bir hayatı yaşamayı sizin yüreğiniz kaldırırsa bilemem tabi... Gezin, tozun, sevgili hayatını yaşayın doya doya. Mesleğinizi elinize aldığınızda hala aynı adam yanınızdaysa, ne ala. Doğru kişiyi bulmuşsunuz demektir. Ama sizin ideallerinizden vazgeçmenizi istiyorsa, bunun adı sevgi değil, bencilliktir ya da baskıdır!

“Bir müsibet bin nasihatten iyidir “ atasözünü uygulamalı olarak tecrübe etmemenizi diliyorum
Ailene kulak vermek en mantıklı karar olacak senin için ,
Görüyorsun ki aklın yolu bir
Bu konuda herkes ailen gibi düşünmüş , yorumlar hep aynı doğrultuda

25 yaşında

Anladım. Yalan söylüyor yani başından beri. Aslında ne olduğunun bir önemi yok önemli olan dürüst olmasıydı. Belkide bitirmek en doğrusu
Canım seni üzmek gibi bir amacım yok sadece bir insan bunun için bile yalan söylüyorsa ve her nedense hemen sana yüzük takmak istiyorsa ben bunun altından bir şey arardım şahsen..

3 ay tanıdığınız biri için ailenizi karşınıza almayı ciddi ciddi düşünüyor musunuz yani?

insan sevince sevilince yasadıgını hisseder, ailemden nefret ediyorum sevgilim olmadan benim hayatım berbatmıs vs dememis ki. asık olunca yasadıklarını duygularını hislerini guzel bır dille söylemis yani.

İlişkinize gelelim;
Daha 3 ay olmuş 3 ayda aşık olmamıştır. Hoşlanıyordur ve mantığı ağır basıyordur. 3 ayda bi erkeğin evlilik düşünecek kadar hemen sevebileceğine inanmıyorum. Bunu başarabilecek beyine sahip değiller.

Bir dediğini iki etmem vs. sanki o yazmış gibi. Biraz aptallık ettim hakikaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…