Erkek arkadaşım ve ailem...

seni ailesiyle tanıştırması önemli değil önemli olan sana davranışları komşunun lafına bakan adamdan hayır gelmez
bi de annen ne demiş ki bu kadar tepki göstermiş

bu adamdan sana ne sevgili olur ne bişey seni gizliyecek yedekte olacaksın gel dicek geleceksin git diyecek gideceksin kimse bilmesin demiş neden sevgili adayları kaçmasın diye mi
ha sevgilinin annesini anlarım bir annedir oğlunu üzecek insanlara karşı tepki gösterir doğaldır ama sevgilin abartmış tepki olayını
nefret ederim insanları gruplayan zihniyetten çingenesin ne demek olsan ne olur adam mı yiyorlar sanki
neyseki yaşın küçük toparlarsın daha önünde bi sürü zaman var karşına çıkacak bir sürü insan yol ver diyeceğim ama
haaaa her ayrılıktan sonra sen gitmişsin eeeeee ona göre çantada kekliksin üzgünüm

Evet doğru diyorsunuz. başlarda hep öyleydim aman kızmasın aman gitmesin aman etmesin. geçte olsa akıllandım ama o çoktan beni kolay lokma görmüş. artık benmde tekrar peşinde koşucak gücüm kalmadı zaten. konuşcam bitiriyosa güle güle. zaten bu olaylardan sonra bende soğudum baya. ilk günlerdeki hevesimde kalmadı. değer verdiğim kadar dğer görmüyorum ondan bir yere kadar.

Cnm daha kucuksun.
Karsina neler neler cikacak.
Aklinda bulunsun ama ailesiyle tanisma bir daha o kadar cabuk:))
Sende hic ailene bulastirma.
17 yasindaki zamanlar aklima geldide, bir sevgilim olmustu benimde.
Tam 6 yil.
Esim baska biri ama:)

Cok dogal:))
Nasil heyecanli oluyor dimi, apayri tadi oluyor:)
Her yasin heyecani ayri, tadi, lezzeti ayri.
Insanlar yasaya yasaya ogreniyor iste.
Guzel seyler ama bunlar.
Yanlista yapacaksin, uzuldugun zamanlarinda olacak.
Ama tum bunlari ileride yuzunde tebessumle hatirlayabiliyor olmak en onemlisi:)

ben benimkinin annesi ile yuz, yuze ya 6 sene sonra yada 7 sene sonra tanismisdim
kezinlikle hic pisman degilim!

Biz her şeyde hızlı ilerledik sanırım. 2 ay içinde sıkıldık her şeyden çünkü her şeyi yaşamış olduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…