Erkek arkadaşım ve eski sevgilisi

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
4 senelik bir ilişkim vardı erkek arkadasım suan askerde askere gitmeden once ilişkimizi bitirmişti ben ben cok aradım arama falan dedi daha 2 hafta sonra falan askerden aradı acmadım arkadası beni aradı konusmak istedigini soylemiş tamam dedim konustum 4-5 gun sonra tekrar cıkmaya basladık daha sonra ogrendimki askere gitmeden 2 gun once eski kız arkadasıyla konusmaya baslamıs msnden kendi ilişkilerindede bir kere gordugu bir kızdı netten cıkıyolardı neyse bunu ona soyledim kafamı dagıtmak için dedi kötükedihüso baya bi konusmadım gene mesajlar attı ozur diledi sonra kızla sen konus dedi içinde suphe kalmasın diye konustum kız aralarında bişey olmadıgını zaten bi sure sonra sevgilimin onu msnden sildigini soyledi :bbo: askerden izine geldiginde gene konusucam bu konuyu ama suphelerim azda olsa var ayrıldıktan sonra konusması aldatmaya girmez ama aklında hep o varmıs gibi geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
cok enteresan
o kiz icin mi terketmis sizi peki?
ne amacla o kizla konusmus?

Ayy bu erkeklerin askerdeyken kızları ellerinde tutma çabası nedir.
Askerden gelince o sana tekmeyi atmadan, sen şimdi salla,
bu ne böyle sinir oluyorum bu küçük beyinli erkeklere ya :mymeka:

Her canı sıkıldığında başka kızlarla mı dağıtıcak kafasını sevgiliniz ?
Siz kaç defa aramışsınız ayrıldıktan sonra bir daha beni arama demiş.
Bu sözüne karşılık ben olsam bidaha görüşmezdim.
Askerdeyken mi anlamış yani,aklı başına gelmiş.
Bana kalırsa taviz vermeyin kendinizden.
Beni arama deyipte sonra kendisi arayan adam başkasını bulamayınca tekrar bana döndü diye düşünürüm ben açıkçası.
Ki bu adam askere gitmeden önce eski sevgilisiyle iletişime geçen biriyse benimle birdaha görüşme şansı olmazdı zaten.

Ben buna benzer bir hikayeyi duydum yakın çevremden.Oğlan kızı askerde oyalamış.O dönemdeki can sıkıntısını gidermek için onu tekrar aramış.Kız da tekrar çıkmaya başladıklarını düşünmüş tabi konuşmalar o yönde olduğu için..Oğlan askerden dönünce 360 derece dönmüş ve kıza tekmeyi basmış.
Bence kafanızı kurcalayacak bu olay her daim.O yüzden bırakın değmez.:umursamaz:

cok enteresan
o kiz icin mi terketmis sizi peki?
ne amacla o kizla konusmus?

o kızı bir kere gordu heralde terketmez onun icin
ne amacla konusmus derken sevgili olmak gibi bir amacım yoktu kafamı dagıtmak istedim dedi ama hemen inanmak zor boyle seylere işte zaman lasım:çok üzgünüm :çok üzgünüm:

canım askerden gelmeden sakın aileleri işin içine karıştırma... hatta sen emin olmadığın sürece karıştırma... ben de bekledim asker yolu ... ne yapacakları belli olmuyor...

bence kendini çok kaptırmamamak ve temkinli olmakla iyi yapıyorsun...

bu erkekler ve unutamadıkları eski sevgilileri... bilemiyorum belki de kendinden emin değil ve söz keselim diyerek seni kullanıp o kızı unutmaya çalışıyor olabilir... böyle aptallıkları da yapmakta üstlerine yok zaten...

Oh ,ne ala!..O zaman sizde kafanızı dağıtmak için hazır da sevgiliniz askerdeyken ,üzüntünüzü hafifletmek için başka erkeklerle msn ' de görüşüp,birkaç kez buluşun !..N'olcak öyle değil mi ? Siz de aynı savunmayı yaparsınız yeri gelirse. :içelim:
Kanmayın böyle uyduruk,içi boş bahanelere... kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Eğer her terkedip döndüğünde kabul edeceksen tek sorun öbür kızı hala düşünüyor olma ihtimali mi :bbo:
Hayırlısı neyse o olsun diyosanız bize neyi sordunuz ben anlamadım :umursamaz:

Benımde 5 yılı yakın bır ılıskım var... Bu olay benım basıma qelse asla kabul etmezdım....Neden dersenn demekkı onun beklemıycenı farkettıkı sana döndüü ..Senden emın böyle bı durumda bıle beklıyceksın....Ama eskı sevqılı beklemıycektıkı senınkınde ışıklar yandı !!!!

Hem eskı sevqılı erkeği umursamadığı için sana durumdan masumca bahsetmiş olabilir..Tabıykı bu sadece kucuk bı ıhtımal..... Bu tur olaylarla hergun karsılasıyoruz....

Şuanda askerde oldugu ıcın kulun köpeğin olucaktır eminimm....Davranısları hıc olmadıgı kadar ıyı olucaktır..Bence sakın guvenmee...

Ha bide hiç görmediiii internetten hee....Bı kat daha asla affetmemm.... Onunla konusup kafa dagıtcağına benımle konussun..Sorunları bırlıkte halledelım bırlıkte kafa dagıtalımm..Yanlıs cok yanlıss..

o kızla 2 aylık bi ilişkisi olmustu eger gercekten uzun sureli yasamıs olsalar gercekten bunu dusunurdum kızı bir kez gordu oda 4 yıl once fisfisfis yz zaten artık dedigim gibi fazla baglanmadan hareket ediyorum

Ha bide hiç görmediiii internetten hee....Bı kat daha asla affetmemm.... Onunla konusup kafa dagıtcağına benımle konussun..Sorunları bırlıkte halledelım bırlıkte kafa dagıtalımm..Yanlıs cok yanlıss..

bende aynen boyle dedim :bbo: geldiginde kesin bi konusma yapıcaz bakalım neler diycek a.s

o kızla 2 aylık bi ilişkisi olmustu eger gercekten uzun sureli yasamıs olsalar gercekten bunu dusunurdum kızı bir kez gordu oda 4 yıl once fisfisfis yz zaten artık dedigim gibi fazla baglanmadan hareket ediyorum

Bu bağlanmamış halin mi lmaz:

bazı seyler yasanılmadan bilinmiyor acıkcası dısardan nasıl gorundugunu tahmin edebiliyorum ama benim cevremdede cok asla yapmam asla barısmam diyen cok insan tekrar biararaya gelmişlerdi bagalanma konusuda soyle eski halimi bilseydin anlardın diyim :)

O kızla iki aylık ilişkisi varken siz nerdeydiniz ?!..
Sizi birkaç defa daha aldatmasını mı bekliyorsunuz tekmeyi vurmak için ? :dilcikar:
Madem siz de ona bağlanmıyorsunuz artık ,boşuna niye hala onla muhattap oluyorsunuz ?

benden once vardı canım :1shok: 2 aylık ilişkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…