cok enteresan
o kiz icin mi terketmis sizi peki?
ne amacla o kizla konusmus?
o kızı bir kere gordu heralde terketmez onun icin
ne amacla konusmus derken sevgili olmak gibi bir amacım yoktu kafamı dagıtmak istedim dedi ama hemen inanmak zor boyle seylere işte zaman lasım:çok üzgünüm :çok üzgünüm:
seni ne diyerek birakti peki?
Benımde 5 yılı yakın bır ılıskım var... Bu olay benım basıma qelse asla kabul etmezdım....Neden dersenn demekkı onun beklemıycenı farkettıkı sana döndüü ..Senden emın böyle bı durumda bıle beklıyceksın....Ama eskı sevqılı beklemıycektıkı senınkınde ışıklar yandı !!!!
Hem eskı sevqılı erkeği umursamadığı için sana durumdan masumca bahsetmiş olabilir..Tabıykı bu sadece kucuk bı ıhtımal..... Bu tur olaylarla hergun karsılasıyoruz....
Şuanda askerde oldugu ıcın kulun köpeğin olucaktır eminimm....Davranısları hıc olmadıgı kadar ıyı olucaktır..Bence sakın guvenmee...
Ha bide hiç görmediiii internetten hee....Bı kat daha asla affetmemm.... Onunla konusup kafa dagıtcağına benımle konussun..Sorunları bırlıkte halledelım bırlıkte kafa dagıtalımm..Yanlıs cok yanlıss..
o kızla 2 aylık bi ilişkisi olmustu eger gercekten uzun sureli yasamıs olsalar gercekten bunu dusunurdum kızı bir kez gordu oda 4 yıl once fisfisfis yz zaten artık dedigim gibi fazla baglanmadan hareket ediyorum
o kızla 2 aylık bi ilişkisi olmustu eger gercekten uzun sureli yasamıs olsalar gercekten bunu dusunurdum kızı bir kez gordu oda 4 yıl once fisfisfis yz zaten artık dedigim gibi fazla baglanmadan hareket ediyorum
O kızla iki aylık ilişkisi varken siz nerdeydiniz ?!..
Sizi birkaç defa daha aldatmasını mı bekliyorsunuz tekmeyi vurmak için ? :dilcikar:
Madem siz de ona bağlanmıyorsunuz artık ,boşuna niye hala onla muhattap oluyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?