Erkek arkadaşım ve eski sevgilisi

bence orada yani askerde yalnız kalmamak ıcın aramıstır senı..

askerlık bıtınce bu ılskı de bitecektir ..

Bak canım, aslında beni hiç ilgilendirmez belki ama böyle yazıları okudukça sinirlerim bozuluyo, üzülüyorum. Sen kendine değer verip saygı duymazsan gururunu ayaklar altına alırsan karşından da sana saygı duyulmasını bekleme. Aşk sevgi böyle birşey değil. O gidecek kızla konuşacak, senden sıkıldım dicek, seni terketcek v.s sonra senin tabirinle sana yalvaracak ve sen de onu affedeceksin.
Bu erkeklere noluyo böyle diyoruz ama görüyorum ki onlara bu cesareti veren hemcinslerimiz. Aşk ne olursa olsun peşinden koşmak değil ki.
Bekarken msnde aldatan çocuk evlenince çok farklı yerlerde aldatıyo ama ne önemi var 2 yalvarır kadın onu affeder nasıl olsa.. Çok yazık..
Eskiden erkekler kızların peşinden koşardı yaa

kız senin yorumlarına bayılıorum....
Bencede başkası için terkeden birinden ne hayır gelirki neten istedigini alamıynca askerde canı sıkılmasın diye dönmüştür üzülmee

arkamda seni bırakmak istemiyorum dedi elim kolum baglı olucak gibi seyler işte

valla bana kalirsa ayak ustu aldatmis gibi sizi..
o kizla konusman felan hicbisey ifade etmez, onunla eger msnde konusmussan karsindakinin o anda bi kiz oldugundan bile emin olma.
kaldi ki bu davranislari onun cok guvenilir biri oldugunu gostermiyor ne yazik ki.
ne onu bekleyerek ne de onunla omur gecirmek icin akrarlar alarak kendine yazik etme derim,
suphelerle eski kiz arkadaslarla omur gecmez.

Sevgiliniz şu an askerde duygusal boşluk yaşadığı için sizinle beraber bence.
Aramalarınızın hiçbirine cevap vermeyen adam için şimdi mi kıymetli oldunuz ?
Benim üzerime vazife değil ama böyle biri sizi üzmekten başka hiçbir şeye yaramaz,bana göre yaptıklarından sonra hala onunla görüşüyor olmanız,hayırlısı demeniz bile çok gereksiz.
Neden affeden kabullenen taraf hep bayanlar oluyor ?
Aynı şeyi bayan yaptığında sıfat hazır,onlar tekmeyi basıp gidebiliyorlar ?
Bayanların ne mecburiyeti var peki onların yaptıklarını sineye çekmeye ?
Hatalarıyla ödüllendirmeyelim böyle tipleri ya,bırakalım ne hali varsa görsünler...

canım bu olayın aynısı kuzenimin erkek arkadaşı yapmıştı sonuçta çocuk askerden geldi ne oldu çocuk iki gün sonra yine terk etti
sen onunla çıkarken o seni eski sevgilisi için terk ediyo bunu mantığın kabul ediyo mu hayır gelmez böyle erkeklerden sana neden döndü peki kız onu terkmi etmiş kesin öyledir
sakın yalanlarına o kız yüz verse belki çocuk seni tekrar bırakıp ona geri dönecek hiç şaşmam
onun seni daha fazla mutsuz etmesine izin verme ve yalanlarına kanma tekmeyi bas gitsin o ancak bunu hakediyo seni deil

Bu nasıl ilişki şekerim çorba kazanı gibi anlamadım.ilk sen aradın istemedi sonra istedi filan konuştunuz.Eski arkadaşı ile konuşsan bile için rahat etmesin askerde yanlız kaldı diye seni arıyor olabilir dikkatli ol bence olaylara şüpeli yaklaş.Sana muhtaç olduktan sonra böyle davranıyor olabilir.kafamçokkarıştı

ben bazı seyleri ya anlatamıyorum yada anlamak istemiyor bazı arkadaslar birincisi beni hiç aldatmadı bunu bi belirteyimde aynı yorumlar yapılmasın evet ayrıldık ayrıldıktan sonra 1-2 gun eski kız arkadasıyla konusmus ama bu konusmanın ne oldugunu kıza sordum aranızda ne var diye hiçbirsey olmadıgını sadece normal bi sohbet ettiklerini soyledi evet bu benim erkek arkadasımın yaptıgı buyuk bir haksızlık bunu zaten kabul etmiyorum ve bu nedenlede zamana bırakıp herseyi gormek istiyorum

kızla konuşması aldatma sayılmıyo ölemi?
buyur devam et o zamanzemuszemus

arkamda seni bırakmak istemiyorum dedi elim kolum baglı olucak gibi seyler işte

ve askerdeyken aradı tekrar baslamak istedi....
Sence bu normal bir davranismi?
4 senelik bir iliski sonunda bunu yasiyorsunuz hemde.

Yanlis anlamayin ama iyi dusunun derim.Siz bilirsiniz tabiki.

Ben akıl almak için içini dökmüş birinin üstüne bu kadar sert bi şekilde gidilmesini anlamıyorum. Bu kadar sert bir üslupla bişeyler belirtilince sanıyor musunuz ki karşındakinin kafasına daha net giriyor? Tam tersi oluyor. Fikir almak isteyen kişi ister istemez savunmaya geçiyor ve aslında doğru noktalara değinen fikirleriniz, tarzınız yüzünden gözardı edilmiş oluyor. Eğer amacınız yardım etmekse, fikir vermekse bence bu çok yanlış bir üslup. Anlam veremiyorum buna.

Benim söylemek istediklerim aslında kısa, askerlik çok çetrefilli bir dönem erkeğin hayatında. Bu dönemde muhteşem şekillerde saçmalama kapasiteleri oluyor erkeklerin. Bu nedenle yaptıkları çoğu şey mantıksız oluyor. Şu anda sırf çaresizlik ve yalnızlıktan size yaklaşmış da olabilir, sizi asker bitiminde tekrar terkedebilir de, ama bunun tam tersi de olabilir. Siz bence herkesin fikrini dinleyin, fakat kendi mantığınız ve beyniniz, her ne kadar duygularınızın esiri bile olmuş olsa, sizin ilişkiniz için en doğru kararı vermenizi sağlayacaktır. Neticede bu ilişkiyi dört sene boyunca siz yaşadınız. Umarım herşey yoluna girer a.s.

Ben sert yorumlar göremedim açıkçası.Bilakis herkes hem cinsini korumuş.Bu sert yorumsa bilemem.Aldatan bir erkek şakşaklanmalı mı?Kadınlar da hamilelik ,adet dönemlerinde duygusal değişim yaşıyorlar ,o zaman onlar da aldatsın
Aldatmanın kılıfı olmaz,zevkten yapılır.:umursamaz:

Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Söylediğimiz herşey arkadaşın iyiliği için, ama o savunmaya geçiyor ben de bunu anlamıyorum. O terkedilse yada sevgilisini terketse beni hiçbir şekilde etkilemeyecek ama gencecik kızların bunları yaşaması canımı sıkıyor.
Bu arkadaş da yaşadıklarından ve bizim söylediklerimizden hiçbir ders almıyor o yüzden tokatla kendine getirme gereği duyuyorum kendi adıma.. :umursamaz:

Ortalıkta aldatma olduğuna dair bir kanıt göremedim ben. Ayrıldıktan sonra eski sevgilisiyle konuşması kısmı aldatmak olarak nitelendiriliyorsa o zaman bilemem. Ben bunu aldatma olarak görmedim.

Sert yorum yapmanın zıttı da sizin için erkeği şakşaklamaksa, ortası yoksa o da enteresan. Tatlı dille söylense eminim daha çok işe yarayacak diyorum sadece. Söylenen şeyin içeriğine zaten lafım yok. Ama kendimi net anlatamıyorum herhalde veya anlamak istemiyorsunuz.

Kendiniz söylemişsiniz korumaya geçiyor diye, hangimiz geçmeyiz ki? Biraz özeleştiri yapın, kimse olayların bu kadar içerisindeyken kolay kolay birkaç adım geri çekilip olaya uzaktan objektif bakamaz. Ama iyi bir üslupla söylenen bütün laflar bence insanın kafasının bir köşesine yer edebilir. Ders alıp almamak da yine dediğiniz gibi onu etkileyecek ve bu onun hayatı. Bazı insanlar kendi hatalarından ders alırlar, bazıları ondan bile ders almaz tekrar tekrar aynı hataları yaparlar, ama bu konuda elden bişey gelmez. Yapılması gereken de bence sadece normal bir üslupla fikir söyleyip kenara çekilmektir. Bu şekilde kötek mötek bence "etkisiz" bir çaba oluyor. İstersek dilimizle, istersek kelimenin tam anlamıyla dövelim, kararı yine o verecek ve bu sert tarzla fikir söylediğimizde, ona yardım etme şansımızı da yok ediyoruz bence çünkü işte korumaya geçip asıl söylemek istediğimizi es geçiyor karşıdaki. Söylemek istediğim buydu.

evet işte cok saol ya aldatmakla ilgili birsey olmadı hiç ben anlayabiliyorum arkadasları bende zaten zaman vermek istedim sadece dondukten sonra umarım utandırırbenneyaptımki

canım ya bu adamın seni araması tamamen asker psikolojisi.bana samimi gelmedi.neden bitiriyor gitmeden , arıyorsun arama diyor. sonra askere gidince peşine düşüyor.tabi orda yalnız kaldı kafasını meşgul edecek biri lazım.offffff ya biraz amntıklı olun ne olur.

ilk basta dısardan boyle dusunuluyor dogru bende dusundum kafam da karıstı ama 4 senedir tanıyorum huyunu bana davranıslarını biliyorum ve mecbur kaldıgı için birilerini arıycak biri olmadıgını azda olsa biliyorum bundan sonrasını allah bilir umarım guzel olur tek istedigim bu

kafasınımı dağıtmak içinmiymiş dağıtsaydın kafasını beynini kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…