- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
bazı seyler yasanılmadan bilinmiyor acıkcası dısardan nasıl gorundugunu tahmin edebiliyorum ama benim cevremdede cok asla yapmam asla barısmam diyen cok insan tekrar biararaya gelmişlerdi bagalanma konusuda soyle eski halimi bilseydin anlardın diyim :)
her canı sıkıldığında başka kızlarla mı dağıtıcak kafasını sevgiliniz ?
Siz kaç defa aramışsınız ayrıldıktan sonra bir daha beni arama demiş.
Bu sözüne karşılık ben olsam bidaha görüşmezdim.
Askerdeyken mi anlamış yani,aklı başına gelmiş.
Bana kalırsa taviz vermeyin kendinizden.
Beni arama deyipte sonra kendisi arayan adam başkasını bulamayınca tekrar bana döndü diye düşünürüm ben açıkçası.
Ki bu adam askere gitmeden önce eski sevgilisiyle iletişime geçen biriyse benimle birdaha görüşme şansı olmazdı zaten.
arkamda seni bırakmak istemiyorum dedi elim kolum baglı olucak gibi seyler işte
canım bu olayın aynısı kuzenimin erkek arkadaşı yapmıştı sonuçta çocuk askerden geldi ne oldu çocuk iki gün sonra yine terk etti
sen onunla çıkarken o seni eski sevgilisi için terk ediyo bunu mantığın kabul ediyo mu hayır gelmez böyle erkeklerden sana neden döndü peki kız onu terkmi etmiş kesin öyledir
sakın yalanlarına o kız yüz verse belki çocuk seni tekrar bırakıp ona geri dönecek hiç şaşmam
onun seni daha fazla mutsuz etmesine izin verme ve yalanlarına kanma tekmeyi bas gitsin o ancak bunu hakediyo seni deil
Ben akıl almak için içini dökmüş birinin üstüne bu kadar sert bi şekilde gidilmesini anlamıyorum. Bu kadar sert bir üslupla bişeyler belirtilince sanıyor musunuz ki karşındakinin kafasına daha net giriyor? Tam tersi oluyor. Fikir almak isteyen kişi ister istemez savunmaya geçiyor ve aslında doğru noktalara değinen fikirleriniz, tarzınız yüzünden gözardı edilmiş oluyor. Eğer amacınız yardım etmekse, fikir vermekse bence bu çok yanlış bir üslup. Anlam veremiyorum buna.
Ortalıkta aldatma olduğuna dair bir kanıt göremedim ben. Ayrıldıktan sonra eski sevgilisiyle konuşması kısmı aldatmak olarak nitelendiriliyorsa o zaman bilemem. Ben bunu aldatma olarak görmedim.
Sert yorum yapmanın zıttı da sizin için erkeği şakşaklamaksa, ortası yoksa o da enteresan. Tatlı dille söylense eminim daha çok işe yarayacak diyorum sadece. Söylenen şeyin içeriğine zaten lafım yok. Ama kendimi net anlatamıyorum herhalde veya anlamak istemiyorsunuz.
Kendiniz söylemişsiniz korumaya geçiyor diye, hangimiz geçmeyiz ki? Biraz özeleştiri yapın, kimse olayların bu kadar içerisindeyken kolay kolay birkaç adım geri çekilip olaya uzaktan objektif bakamaz. Ama iyi bir üslupla söylenen bütün laflar bence insanın kafasının bir köşesine yer edebilir. Ders alıp almamak da yine dediğiniz gibi onu etkileyecek ve bu onun hayatı. Bazı insanlar kendi hatalarından ders alırlar, bazıları ondan bile ders almaz tekrar tekrar aynı hataları yaparlar, ama bu konuda elden bişey gelmez. Yapılması gereken de bence sadece normal bir üslupla fikir söyleyip kenara çekilmektir. Bu şekilde kötek mötek bence "etkisiz" bir çaba oluyor. İstersek dilimizle, istersek kelimenin tam anlamıyla dövelim, kararı yine o verecek ve bu sert tarzla fikir söylediğimizde, ona yardım etme şansımızı da yok ediyoruz bence çünkü işte korumaya geçip asıl söylemek istediğimizi es geçiyor karşıdaki. Söylemek istediğim buydu.
kızla konuşması aldatma sayılmıyo ölemi?
buyur devam et o zamanzemuszemus
canım ya bu adamın seni araması tamamen asker psikolojisi.bana samimi gelmedi.neden bitiriyor gitmeden , arıyorsun arama diyor. sonra askere gidince peşine düşüyor.tabi orda yalnız kaldı kafasını meşgul edecek biri lazım.offffff ya biraz amntıklı olun ne olur.
4 senelik bir ilişkim vardı erkek arkadasım suan askerde askere gitmeden once ilişkimizi bitirmişti ben ben cok aradım arama falan dedi daha 2 hafta sonra falan askerden aradı acmadım arkadası beni aradı konusmak istedigini soylemiş tamam dedim konustum 4-5 gun sonra tekrar cıkmaya basladık daha sonra ogrendimki askere gitmeden 2 gun once eski kız arkadasıyla konusmaya baslamıs msnden kendi ilişkilerindede bir kere gordugu bir kızdı netten cıkıyolardı neyse bunu ona soyledim kafamı dagıtmak için dedi kötükedihüso baya bi konusmadım gene mesajlar attı ozur diledi sonra kızla sen konus dedi içinde suphe kalmasın diye konustum kız aralarında bişey olmadıgını zaten bi sure sonra sevgilimin onu msnden sildigini soyledi :bbo: askerden izine geldiginde gene konusucam bu konuyu ama suphelerim azda olsa var ayrıldıktan sonra konusması aldatmaya girmez ama aklında hep o varmıs gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?