- Konu Sahibi yenidunyaperisi
-
Makul bir istek değil. Sakın güvenmeyin dünyanın bin türlü hali var. annesi babası varken sadece sevgiliniz olarak sizden kefil olmanizi isteyebilme cüretinine yuh diyorum.
Ayrica merak ettim 6 aydir tanıdığınız sevgiliniz sizi terkederse ve o borcu ödemezse ne yapacaksınız
arkadaslar ben işin icinden cıkamadım birde szin fikirlerinizi alayım istedim.
erkek arkadasm evlilik konusunda cok aceleci ve ısrarcı davranıyor. henuz 6 aydır beraberiz ve peridyodik olarak 3 günde bir evlilik nişan vs tarihi soruyor ne zaman istemeye geleceğiz vs diyor ötesi ailesi de aynı sabırsızlığı gösteriyor. benim bu tarihleri ertelemem kendisinde güven sorunu yaratıyormuş benim kendisini sevmediğimi düşünüyormuş. sizlerle paylaşacağm kısım burdan sonra başlıyor. beyfendinin işi gereği birazcık 200 milyar kadarcık kredi cekmesi gerekiyor. ve benim kefil olmamı istiyor. bende yanaşmadım tabi uygun görmediğimi söyledim. bu kez "kime söylesem kız arkadaşın kefil olsun diyorlar olmuyorlar" sen beni başkalarına muhtac ediyorsun sevmiyorsun nişan yapmak dahi istemiyorsun benimle ciddi düsünmüyorsun gelecek kurmak istemiyorsun diye bıt bıt mahfetti beni. simdi de konusmuyor benimle. sizce ne yapmam gerek arkadaslar benden istediği şey makul bir talep mi?
hayırrrrr sakın sakın kefil olayım deme
kocan bile olsa öyle bişe yapma sakın
neden mi diyorum annem babama kefil oldu oturdugumuz ev elimizden gitti
sakın diyorum 200 milyar az paramı ömrünün sonuna kadar kafanı vurcak duvar ararsın sakın
Bu devirde insan babasına bile güvenemiyorken elin oğluna 200 milyarcık kefil olunmaz. Rakam ucuk. 2 bin değil 20 bin de değil :)
ben devlet memuruyum zor gecınıyorum zaten. oyle bırsey olması felaket olur benım ıcın.
guvenmedıgımden degıl ama soyledıgın gıbı dunyanın bın turlu hali var.
peki sence onu kırmadan boyle bırsey ıstemedıgımı nasıl anlatabılırım? sanırım iş ayrılmaya kadar gidecek. sen bana güvenmiyorsundan acıldı mevzu. böyle bir sebepten biterse bitsin mi demek gerek hic bilemiyorum
ben zaten boyle bırsey yapma taraftarı degılım. diger kefilde babası olacakmıs. ben kesinlikle sizin gibi dusunuyorum. sorun onun boyle dusunmemesı. sanırım bazen karsı tarafın duygularını cok önemsememek gerek ben kendisinden 50 tl borc istemeye cekiniyorum. peki sizce bunu istemedigimi onu kırmadan nasıl anlatabilirim
ben devlet memuruyum zor gecınıyorum zaten. oyle bırsey olması felaket olur benım ıcın.
guvenmedıgımden degıl ama soyledıgın gıbı dunyanın bın turlu hali var.
peki sence onu kırmadan boyle bırsey ıstemedıgımı nasıl anlatabılırım? sanırım iş ayrılmaya kadar gidecek. sen bana güvenmiyorsundan acıldı mevzu. böyle bir sebepten biterse bitsin mi demek gerek hic bilemiyorum
Senin yerinde olsam bırak 200 milyarı 2 bin tl ye bile kefil olmam..bence evlilik olmadan böyle maddi
muhabbetlerin içine girmeniz çok can sıkıcı olabilir.
Sakın ama sakın böyle bişeye imza atmayın.
Hem bu kadar aceleci olmasıda tuhaf bu işte bişeyler var.
kesinlikle ya şaka gibi ben 50 tl isteyemezken kendisden hale bak :) hemfikir olmamız icimi rahatlattı. vicdan azabı cekıyordum yanlıs mı yapıyorum acaba diye. sanırım kendime haksızlık yapıyorum
kesinlikle ya şaka gibi ben 50 tl isteyemezken kendisden hale bak :) hemfikir olmamız icimi rahatlattı. vicdan azabı cekıyordum yanlıs mı yapıyorum acaba diye. sanırım kendime haksızlık yapıyorum
adam zaten simdiden maaş kartıma talip. evlenince evin bütcesiyle ben ilgileneceğim diyor. sanırım ben fazla iyi niyetliyim. hatta bu yorumlardan sonra aptal oldugumu bile dusunmeye baslamadım değil :)
bence güvenme sen bu adama hiç insan kalmamışta kalkmış 6 aylık sevgilisinden mi medet umuyo
sanırım iş ayrılmaya kadar gidecek demişsin bence en isabetli karar olur senin için düşünsene 6 ay gibi kısa bir sürede senden böyle bişeyi isteyebilcek cesarete pişkinliğe sahip
hiç kırmadan nasıl söylerim diye tasalanma bence kırılırsa kırılsın
keşke annemde babamı kırsaydı hatta o zaman boşansaydı da kefil olmasaydı hepimiz acısını çektik çünkü
Vicdan azabı cekme. Rakam cok yüksek. Makul bir mebla olsa, destek ol, kaybın bile olsa birsekilde toparlanırsın derim ama imkansız bir rakam bu. Manyak mı bu adam ne yapacak 200 binle?
en nefret ettigim seylerden biri de erkeklerin hep dogru karar alacaklarına inanmaları. benzeri birsey bizim de basımıza geldi halen babamın yanlıs kararlarının bedelini maddi olarak ben ödüyorum. seni cok iyi anlıyorum o yuzden. sanırım şanssızlıktan öte değil sevgiliminde aynı seyleri bana yasatmaya calısması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?