erkek arkadaşım ve kefil olma sorunu bi fikir verin hanımlar

Bu makul bir istek değil kesinlikle.
Bu bencil bir istek !
Mesafenizi koyun, gözlemleyin, iyice anlamaya çalışın herkese karşı olan hareketlerini.
Ve bence net bir şekilde " benim için isteme, söz durumlarını konuşmak erken henüz" deyin.
Oda işine geliyorsa yanınızda yürüsün.

evlilik konusunda da ısrarcı davranmasına maddi bir kaygının sebep olabileceğini hic düsünmemistim. sanırım haklısınız fazla iyi niyetli davranmısım birde burda kırmadan nasıl anlatırım dıye dusunuyorum. tesekkurler fikirlerinizi paylaştıgınız icin

isteme konusunda henuz hazır olmadıgımı onlarca kez soyledım. kendince zaman veriyor bana. 2 hafta sonra ultimatom ceker ya nişan ya ayrılık diye. sanırım o zamanı beklemek ve o anda bitirmek daha dogru olacak benim icin en azıdnan vicdan azabı cekmem. ah şu sevgi yok mu kadınları ne kadar da aptallaştırıyor. adam kukla yapmıs beni farkına varmıyorum hala

Hala kırmadan diyorsun arkadaşım ya sen ne iyiniyetlisin. Adamın derdi seni dolandırmak yahu. Bırak arkadaşım üzülürse üzülsün, ben sana kefil olamam beni böyle seveceksen gel cuma iste de.Kavga edip ayrılacağına eminim. Memurmuşsun bende öğretmenim 200000 borcum olsa uyuyamam, kafayı yerim. Hayata 200000-0 yenik başlanır mı? Kefil olmasan dahi evlenince bu adamın borcunu ömür boyu çekeceksin. Millet 50.000 çekiyor dağılıyor sen 200.000 diyorsun. Sahi ne yapacak bu kadar parayı?

memur derken bende ogretmenım aslında. evlilik konusunda adam güzel ve çalışan bir karım olsun millet ahh karısı ne kadar güzel desin ic ceksin kendisi de parasını alsın kadının başını örtsün özel mülkmüş gibi görsün mantığında biri.. adam maaş kartıma talip şimdiden ya şaka gibi değil mi? bende halen beni seviyor gercekten diye düsünüyorum. bir sevgi bu kadar bencilliği icinde barındırmaz sanırım bu konuyu acınca sorgulamaya basladım ve smdi farkettim

Cevap veren herkese cok tesekkur ederım arkadaslar benı vıcdan azabından gereksiz düsüncelerden kurtardınız yalnız olmadıgımı hissettim. Kadınlar Kulübü'nü seviyorum :) ve konuyu kapatıyorum. Herkese güzel günler...

canım sakın haaa sakııııııın
bu hatayı yapma,isterse ayrılsın senden ama kabul etme
para mevzularında senin üstüne yıkılan erkeğe güven olmaz.
dünyanın bin türlü hali var,dertsiz başına dert alma.

Ankarada çengelhan vehbi koç müzesinde bir yazı var vehbi koç ankarada küçük bir bakkalken duvarında asılı dururmuş üstünde veresiyeye ve kefilliliğe yeminliyim tarzı bir şey yazıyor bence sen bizi değil vehbi koçu dinle :)

paran varsa kefil ol derler. adam resmen aşk sevgi diyerek seni dolandırmaya çalışıyor.

çok sevsen bile problem olduğunda borcu ödemezse düşüncesiyle ayrılamazsın bile.

Bİr arkadaşımın başına buna benzer bişeyler geldi. Evleneceğiz diye adam kızın bütün kredi kartlarını kullanmış. Kredi çekmiş. Şuan halen mahkemesi devam ediyor Adam bir sürü kızı evlenme vaadiyle kandırarak paralarını yemiş. Sakın güvenmeyin kimseye.

Ben ayrıl demeyı sevmem ama dırek ayrıl bu ne boyle ya. Resmen senı yolunacak kaz gıbı goruyor
ne demek kız arkadasından al dıyorlarmıs. Sen buna cvp olarak senın arkadas cevren boyle mıdesız demek deseydın, kımden akıl alıyorsa
sen200 mılyar borca gırecek olsan kendın gırersın ona ıhtıyacın yok.
Bu adama banka guvenmıyor kı kefıl ıstıyor, sen neden guvenesın? Senı de sagllam kapı gormus nasılsa memur, maası sabıt

cok cok cırkın bır durum
bırde ınsan ısterken utanır
o pıskın pıskın sen hayır deyınce kızıyor bır de.
Sen o zaman ona soyle de. Ben ev alıcam kendıme, nasılsa evlendıkten sonra 2mızın olcak. Bana kefıl ol de. Bakalım ne cevap verecek
hayır nasıl bır ısmıs kı bu kız arkadasının kefaletıne muhtac olacak kadar 1/5 trılyon para gerekıyor? Isı duzgun olsa senden ıstemesıne gerek kalmaz parayı bır sekılde cevırır
nerden tutsan elınde kalıyor

herhalde senin kafana girip evlilik nişan diye senin basını yakmak istiyor olabilir asla kefil olma ne münasebet

Benim burnuma nedense pek hoş kokular gelmedi.

Bence evlilik lafını bu kadar sık etmesinin sebebi sizin güveninizi kazanıp kendisine kefil olmanızı sağlamak.

Sonrada toz olup gitmek.

Kızmayın lütfen bana ama 6 ayda evlenmek için ısrar eden, üstüne kefillik isteyen, kefil olmayıncada resti çeken birinin sevgisinden ve samimiyetinden şüphe duyardım ben.

Bu arada ben prensip olarak kimseye kefil olmam, kefil olanların sonu hiç iyi olmuyor.

Ayni seyi hissettim yazdiklarinizi okurken.konu sahibi arkadasim erkek arkadisina gereginden fazla guveniyosun mantikli dusun alti ayda evlilik icin sik bogaz ediyor seni.guvenini kazanmak icin pesinden kefil ol diyor dolandirici inan bana.sana pskolojik baski yapiyor bunun icinde kusuyor.sen kabul etmeyince seni terkedecek ve yeni avinin pesine dusecek.

yok artık yaa erkeklerde çakal olmuş. hemen evlenelim muhabbeti yapnca ağzına düşüceni sanmış sanırım saf. bence siz bu adamdan ayrılın 6 ayda 200 bine ben eşime bile kefil olmam

Sakın canım ne demek 200 bin için kefillik..Arkadaşları kız arkadasın olsun mu diyorlarmış :) ne kadar çocukça.
Evlilik muhabbeti bile emin ol seni kandırmak için , hiç samimi bulmadım çünkü.
Bana sorarsan böyle biri ile evlilik düşünme.Ya da 40 kere daha düşün.
Hakkında hayırlısı

Makul değil talebi....
Kırılacaksa kırılsın. Hayır de, geç..
Bakalım tepkisi ne olacak.

kesinlikle ya şaka gibi ben 50 tl isteyemezken kendisden hale bak :) hemfikir olmamız icimi rahatlattı. vicdan azabı cekıyordum yanlıs mı yapıyorum acaba diye. sanırım kendime haksızlık yapıyorum

adam zaten simdiden maaş kartıma talip. evlenince evin bütcesiyle ben ilgileneceğim diyor. sanırım ben fazla iyi niyetliyim. hatta bu yorumlardan sonra aptal oldugumu bile dusunmeye baslamadım değil :)

Canım vicdan azabı duyulacak bir mesele değil bu.Kesinlikle ve kesinlikle kefil olma gerekirse ayrıl.
Niyetini o kadar açık belli etmiş ki sana sanırım sen çok iyi niyetli birisin.
Daha dün tanıdığın bi adam ne cüretle bu kadar yüksek meblağda bi rakama imza atmanı istiyor olabilir.
Bu kadar baskı niye.Ayrıl demem kolay kolay ama ayrılmanı veya bi müddet uzak kalmanı tavsiye ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…