- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Benim anlamadigim sey su..
En bastan beri yazdiklarinda onun seni umursamis gibi gorunup umursamadigini goruyorum sanki ..
Yada sen yanlis anliyorsun desek onceden yaptiklarini da biliyorum...
Ama gelme demesinin sebebini anlayamadim seni dusunuyor diye dusunmustum ama basta gel diyip sonra vazgectini simdi okudum orayi gormemistim..
Ya sen kendini iyce feda ettin yollara serdin olceksin nerdeyse ben sana bundan kiziyorum,kendine degr ver az ya hep sen adim atarsan tabi o oyle yapar...
Senin elinde hersey.. Sanki zorla sen ayakta tutuyormussun gibi anlatiyosun ben uzuluyorm senin uzulmeni hic istemem biliyorsun hep dedim en bastan beri sana hala da diyorum... Kendini cek az kenara
canım şuan konum böyle eskisi gibi değilim çok şikayetçi benden aslında o diyo bana eskisi gibi değilsin eskisi gibi üzerime düşmüyosun diyo çok üzülüyo buna eski ben değilim ama işte gel deyipte kendisi tarihini veripte sonra böyle yapması parasında pulundada değilim ya sadece birlikte olmak bu yani başka hiç bi isteğim yok ondan bilmiyorum bakalım altından ne çıkacak evet kuzum gel dedi aşkım sende gel aşkım yine gel aşkım üniversitenin şenlik zamanı gel gezeriz müzik konserler oluyo falan dedi görsen nasıl heyecanlı sevinçli ya sonra böyle oldu işte daha 1 hafta oldu yaaaa 1 haftaaa bunu diyeli
Önce gel deyip, hatta seninle şöyle gezeriz, böyle eğleniriz v.s deyip, sonradan fikir değiştiriyorsa başka bir sebep olabilir.
Görmeni istemediği birşey mi var orda acaba? Sadece sesli düşünüyorum canım yanlış anlama.
Ayrıca neden fikir değiştirdiğini sordun mu sevgiline?
Böyle ince düşünmesi tabi ki güzel ama birden böyle fikir değiştirmesi bana tuhaf geldi açıkcası.
Off hic anlayamiyorum ben o adami gercekten,cok garip seyler yapiyor,garip seyler diyor.
Ilginç yani konusman lazim neden istemiyor bakalim sor ?
Ben senin uzlmeni istemiyorum bunuda biliyorsun
Önce gel deyip, hatta seninle şöyle gezeriz, böyle eğleniriz v.s deyip, sonradan fikir değiştiriyorsa başka bir sebep olabilir.
Görmeni istemediği birşey mi var orda acaba? Sadece sesli düşünüyorum canım yanlış anlama.
Ayrıca neden fikir değiştirdiğini sordun mu sevgiline?
Böyle ince düşünmesi tabi ki güzel ama birden böyle fikir değiştirmesi bana tuhaf geldi açıkcası.
arkadaşım aklını başına al erkek arkadaşına helal olsun olacakları anlamış önüne geçmeye çalışıyor ateşle barut yanyana durmaz
bu kadar çabalama bence, seni görmek için o fedakarlıkta bulunsun.Seni düşündüğü için gelme demiyor bence..bilemedim sebebini ama başka birşey var gibi geldi.Arkadaşlarıyla başka plan,başka biri(umarım yoktur tabiiki)...
Şimdi ben bu çocuğu normalde tebrik ederdim.
Sana da kıymetini bil ne ince düşünceli, bencilce seni zorda bırakmak yerine
seni düşünerek ayrılığa,hasrete razı geliyor derdim normalde ama
arkadaşın dediği gibi başta sana gel şunu yaparız diye plan yapıp sonradan
bunu söylemesi beni de düşündürdü.
Canını sıkmak istemem ama benim aklıma hoş şeyler gelmedi anlayan anladı
cimcime erkek arkadaşın yatay geçiş yapamaz mı izmir deki üni lerden birine..
siz elinizden geleni yapmışsınız . çok romantik bi şekilde bütün hislerinizi söylemişsiniz ki gerçekten takdire şayan .
Biraz kendinizi geri çekin . pişman olacaktır .
ya kusura bakmayın ama bu cocuk senden sıkılmıs ve hatyatına başkasını almaya yelken açmış ve almışta benim kararım bu cünkü önceden çok isteyen insan şimdi niye gelme etme desinki saçmalık ben evlenmeden önce izmir istanbulda yollarda mekik dokuduk ya 1356 kere yolculuk yaptım sadece ben eşim haric ve biletlerimizi onunya yaptıgımız herşeyi saklarım ama bu sıralar durumlar vahim
Canım erkek arkadaşının bunları demesi gayet normal. Aksine bunları söz konusu yapmayıp gel bekliyorum deseydi sorun vardı ama seni düşünüyor ailen karşısında zor duruma düşmeni istemiyor. Yarın birgün ona gittiğin ortaya çıkarsa ailenin karşısında kötü bir izlenim vermek istemiyor bunlar gayet normal şeyler.
Allah aşkına sabretmeyi bilin ya insanın her istediği olmuyor bazen.
Bunu en iyi ben biliyorum. Sevgilimle 1 yıl 1 aydır birlikteyiz yanıma 10. ayımızda geldi oda bizim ilk buluşmamız oldu.
2.de yarın gerçekleşecek inşallah..
9 saat yol var aramızda ama ben hissettirmemek içi elimden geleni yaptım.
Çok güzel bi durumdasın haline şükret diye anlattım kendi durumumu..
Bence canını sıkacağın hiçbir şey yok canım. Boş yere üzme kendini. Sevgilin haklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?