Erkek arkadaşım yurtdışına taşınıyor. Şimdi ne olacak?

Insalalh ben yanilirimda sanki biraz zaman sonra abla gidecekte olan ssenle olan iliskisine olacak gibi geliyor.

Ben abla kardeş ilişkilerinden değil bağımlı gibi yaşamalarından rahatsızdım ki zaten abla düşkünü biri olarak ondan ayrı yurtdışına gitme kararı aldı ve yurtdışının o bağımlılığı kırmasını diliyorum sadece. Dediğim gibi ablasını buraya bağlayan bir çok şey var sırf kardeşi orda diye oraya yerleşmesi imkansız. Artık evlenmek istiyor son zamanlarda sosyalleşmeye başladı iyice kendine bakıyor bir düzen arayışında o da.

aslinda kendi de farkindaymis muhtemelen abla buna bagimli bu da kalp kiramiyor seviyor ama evlenseniz dahi nelere karisir hayal dahi edemiyorum. kendiniz karar vereceksiniz onsuz yasayamam diyosaniz zor olur ama kendi basina bir birey olmasina yardim edin destek olun. ablasi da birini bulsun sizi rahat biraksin ne bu boyle resmen bagimlilik.

5-6 sene evvelki erkek arkadaşım da böyleydi. haftasobu ablası uyanıp beraber kahvaltılarını etmeden daha doğrusu o ablasına kahvaltı hazırlamadan ben dışarı çıkıcam diyemezdi. resmen izin almak için kahvaltı hazırlayıp gönlünü yapardı yani.
1 sene sevgiliydik, 1 kere haftasonu kahvaltı edebilmiştik dışarıda, o derece.
iş çıkışına plan yapmış olurduk, ablası arardı "ben akşam dışarıdayım, evde yemek var, yenmezse bozulur, sen eve git" derdi, planımızı iptal ederdi.
ayrılmamıza yakın bi dönemde psikoloğa gitmişti, psikolog ona ayrı bir ev tut ve mümkün olan en uzak semte git, gidebiliyorsan yurtdışına git demiş. o gidememişti. biz de ayrılmıştık.
umarım senin erkek arkadaşında bu uzaklaşma işe yarar. ama bana sanki 7/24 görüntülü konuşmalar olur, gene rahat kalmaz gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…