Erkek arkadaşım

Herkes 2 ayda evlilik konusuna takılmış. İkimiz de çalışıyoruz, 2 aydır her gün beraberiz, ayrı evlerimiz işlerimiz güçlerimiz var yaşlarımız 28. Her gün gördüğüm bir şeyler paylaştığım bir insan. Ben bununla evlenebilir miyim evlenemez miyim diye düşünüyorum tabii ki neden boşu boşuna zaman geçireyim? Birkaç ay dediğim önümüzdeki yaz olur, ne bileyim, kesin bir tarih konuşmadık. Bu şekilde devam ederse evleniriz diye konuşuyoruz fazla uzatmadan.

İstersen her gün 24 saati beraber geçir, istersen 100 yaşında ol, yine de çooook erken. Ha ilişkiye ciddi düşüncelerle başladık dersin, ona kimse laf diyemez.

Bu arada sevgilini normal buldum, ben iki aylık kişiye sümüğümü bile sürmem, yine senle gayet ilgilenmiş. Daha ne bekliyorsun acaba? Anan mı baban mı?

*Öncelikle yazıcaklarımla sizi eleştirmeye yönelik tamamen:
*2 aylık ilişki evlilik yolu demek için ÇOK erken.daha en başında zaten her şey toz pembedir.
* inanılmaz abartmışsınız.ve dediklerinde haklı, ateşlenen insanın üstü örtülmez kalın şeyler verilmez isterse halsizlikten ölsün bitsin ılık duş aldırılır.soğuk bezler koyulur.
adam daha napabilir ki bi de trip yemiş.ilgileniceği kadar ilgilenmiş siz yanlış tepkiler vermişsiniz.
gecenin bi yarısı 2 yaş sendromunda çocuk gibi triplere girmişsiniz adamı uyandırıp bi de ateşlisiniz.salak mısın benim de çok kullandığım bi laf örneğin : yahu salak mısın şu bıçağı doğru tut elini kesiceksin şimdi , dedim en son.hakaret küfür falan değil o kullanım.
Seviyosanız, devam etmek istiyorsanız fazla naz aşık usandırır dikkatli olun.
Nişanlım geçenlerde kolunu kesti. Allahım nasıl mızmız doktora mı gitsek şöyle mi yapsak geceden sabaha beynimi yedi. Uyandım bir carladım delirdim artık skfmfkfkf ki 1.5 senedir beraberiz. Canı da yanıyor biliyorum kıyamıyorum ama bu kadar mızmızlıga ne gerek var. Çektim kalayı yattım uyudum. Sevmiyor muyum cok seviyorum onun canı yansa en cok ben üzülürüm. Ama böyle mızıldanmaları da cok cekemem. Konuda oyumu adama veriyorum :D

Nişanlım geçenlerde kolunu kesti. Allahım nasıl mızmız doktora mı gitsek şöyle mi yapsak geceden sabaha beynimi yedi. Uyandım bir carladım delirdim artık skfmfkfkf ki 1.5 senedir beraberiz. Canı da yanıyor biliyorum kıyamıyorum ama bu kadar mızmızlıga ne gerek var. Çektim kalayı yattım uyudum. Sevmiyor muyum cok seviyorum onun canı yansa en cok ben üzülürüm. Ama böyle mızıldanmaları da cok cekemem. Konuda oyumu adama veriyorum :KK70:
Bence sen konuşma herkes sen gibi olamaz tam bir femme fatale'sin, ekolsün, rol modelsin :KK70:izindeyizzzz reyis

Aksjdjdkdkdldlş bir dahakine beyimi sarıp sarmalıcam 🥰🥰🥰 aksjdjdkd
Sarmalaaa ona özel ve hassas hissettir :D Benimki de parmağı incinse laf eder, ben kolum kopsa bişey demem.

Geçen mesela yemek yaparken parmağımı kestim, neredeyse parmağımın ucunu kaybediyordum. Görünce ay bu çok kötü, doktora git, diktir nasıl dayandın dedi (belki de haklıdır ben mazoşistimdir ama gerekli görmedim) . Babam da aynen böyle. Erkekler biraz fazla hassas sanırım. Bugün ağdaya gittim yaşadığımı yaşasa beni el üstünde tutardı :p

Ateşlenip sıtmalansam muhakkak ilaç verirdi eşim, ilgilenirdi, çünkü hasta olduğunuz aşikar yani. Eşimin annesi hastayla çok ilgilenir o ordan görmüş öğrenmiş. Sizinki ayıp etmiş bence, bende bozulurdum. Bu arada kolay sinirlenen hemen böyle salak filan diyen insanları sevmem,bence uzun uzun düşünün şu evlilik işini çok erken gidiyorsunuz

Kadının ne gibi maddi beklentisi olmuş ?
Varlıklı biri mi mesela ?
Ona öfkeliyken küfretmiş olmasını bence de bir düşünün.
Sizin yanınızda başkalarına veya size tabiki kibar davranır daha yolun başındasınız.

Sarmalaaa ona özel ve hassas hissettir :KK70: Benimki de parmağı incinse laf eder, ben kolum kopsa bişey demem.

Geçen mesela yemek yaparken parmağımı kestim, neredeyse parmağımın ucunu kaybediyordum. Görünce ay bu çok kötü, doktora git, diktir nasıl dayandın dedi (belki de haklıdır ben mazoşistimdir ama gerekli görmedim) . Babam da aynen böyle. Erkekler biraz fazla hassas sanırım. Bugün ağdaya gittim yaşadığımı yaşasa beni el üstünde tutardı :p
ahahahahahaha geçmiş olsun. Ben de mızmızımdır ama bu kadar değilim yani. Gece kimseyi uyandırmam kıyafet getir diye. Zaten tek yaşıyorum o olmasa eşşşek gibi kalkıp yapacak mıydım evet,yine yaparım ,uyanınca bide onunla mı uğraşıcam:D

İğneli epilasyona gittim. Güneş görmemiş yerlerime iğne sokturttum sırf tatile gidicez accuk seksü seksü gezeyim diye. Orası niye kabuklandı normal mi diyo. Eben normal cnm. Nahhh yaparım haydar abi gibi gezcem artık. :D

Böyle böyle şeyler yaşayarak tanıyorsunuz karşınızdaki insanı. Olayları iyi okumanız ve mesajları iyi almanız lazım.

Ben görüp görebileceğiniz en uyku düşkünü insanlardanımdır. Beni uyandıran kim olursa olsun terslerim. Evde uyandırıldığımda cinnet geçirip katliam yapmam çok olasıdır. Annem babam ya da erkek arkadaşım hasta olduğunda beni uyandırırsa o sersem halimle bile yapabileceklerimi düşünür yardım etmeye çalışırım. Kedim kusuyor mesela bazen sabahın 5’inde 7’sinde. Öğürme sesini duyduğum anda yanına koşarım. Hem halıya kusmasın diye parke ya da taşa yöneltirim hem de tüylerini okşar yanında olduğumu hissetmesini sağlarım. Hemen sonrasında da kucağıma alıp sever sarılırım, tüm gün de ona hassas davranırım.

Erkek arkadaşımın hasta olup beni uyandırdığı çok oldu. 5 yıldır birlikteyiz. Ara ara birlikte de yaşadık. En son 2018 kasım aralık gibi hasta olmuştu yanımda. Alnına ıslak bez koyup sabaha kadar kalkıp kalkıp bezi değiştirmiştim. Ki uykuma aşırı düşkünüm.

Henüz iki ayda sevgi bağı ve bağlılık hissi oluşmamıştır aranızda. O yüzden bana normal geldi biraz. Bizim görüşmeye başladığımızın 4. ayında (o zaman sadece fbuddy’ydik, sevgili değildik) ben gıda zehirlenmesi geçirmiştim. Acillik olmuştum, erkek arkadaşım şehir dışından geliyordu. Direkt otogardan hastaneye gelip beni almıştı taksiyle eve dönmüştük. Ertesi gün çarşıya gidip ilaçlarımı alıp getirmişti. O günden beri de her zaman ihtiyacım olduğunda yanımda olur.

Kötüleştiğimde uzağımda bile olsa gelir beni hastaneye götürür, gecenin bir yarısı ateşim çıksa sabaha kadar ilgilenir. Çorba yapar, canım bir şey istese gider alır ya da bir ilaç alınması gerekiyorsa gecenin bir yarısı bile gidip alır. Elinden hiçbir şey gelmiyorsa sarılır, saçlarımı okşar, alnımı öper. Hiçbir şey yapamıyorsa iyi hissetmemi sağlamaya çalışır.

İnsan birisine hayat arkadaşım diyebilecekse bu konuda bir şüphesi olmaması lazım. Bu kadar uzun uzun yazdım ama ilişkimle çok övündüğüm için değil, olması gereken bu olduğu için. Başta dediğim gibi böyle şeyler yaşayarak tanıyorsunuz karşınızdaki insanı. Bu olaydan notlarınızı iyi almanız lazım. Daha iyi tanımadan ikiniz de evliliği aklınıza bile getirmeyin. En, en az 6 ay - 1 yıl bekleyin evlilik hakkında düşünmek için bile. Evlenmediğiniz her an zaman harcamıyorsunuz. Acele edip sürmeyecek bir evliliğe adım atmaktansa birbirinizi tanıyarak “zaman harcamanız” her zaman daha iyidir.

Back
X