- 13 Ağustos 2022
- 8.814
- 4.465
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bayramda normal tabii ki bayramda büyük küçüğün ayağına mı gider gerisi karşılıklı saçmalıkAyni isyerinden taniyoruz birbirimizi ve cogu kisi bizi birbirimize yakıştiriyor.O suan is değişikliği yapti. Neyse o bayramda izinli ben ilk iki gun çalışıyorum.İsrarla annem seninle bayramda tanismak istiyor diyor daha 2 aylik sevgiliyiz. Bende evinize gelemem disarida bulusalim dedim inat etti durdu. En son defol git yazdim bana kufur etti engelle beni dedi bende beddua kufur karisik birseyler yazdim bir erkeğin israrla evimize gel demesi normal mi ?
Ne kadar seviyeli bir ilişki ya maşallahEn son defol git yazdim bana kufur etti engelle beni dedi bende beddua kufur karisik birseyler yazdim
Beddua soyle oldu engelledim engeli kaldirdim gormemis ama beni cok sinir etti.Annesiyle tanışmami annesi istemis bende dedimki madem tanisacagiz dışarıda cay kahve icelim yok.Hem haklısınız hem haksızsınız. 2 aylık ilişkide anneyle tanışmak bence abes. Ben 2 ayda flörtümü daha tanıyamam bir de annesiyle mi tanışacağım
Beddua, küfür konusunda da haksızsınız. Bu kadar şeyden sonra asla barışmayın iyice yüz göz olursunuz
Zaten oyle bir an once evlenelim diye bekliyor.Değil daha 2 ayda ne tanışması yahu.Bugün annemle tanış diye ısrar eden 1 ay sonra da düğün olsun diye diretir.Geri adım atmayın sakın haklısınız.
Sevgili olmadan mı evleneceksiniz?Zaten oyle bir an once evlenelim diye bekliyor.
Bir şey olmaz ama olayın içine aile gireceği için iş bir anda ciddileşir sonra bir bakmış hoop tanımadan evlilik yoluna girmiş.Cahilliğimi bağaşlayında
Bayramda evine gidince ne olacak ki
Maşallah gözüm gönlüm şenlendi ikinizin iletişim tarzına bayıldımAyni isyerinden taniyoruz birbirimizi ve cogu kisi bizi birbirimize yakıştiriyor.O suan is değişikliği yapti. Neyse o bayramda izinli ben ilk iki gun çalışıyorum.İsrarla annem seninle bayramda tanismak istiyor diyor daha 2 aylik sevgiliyiz. Bende evinize gelemem disarida bulusalim dedim inat etti durdu. En son defol git yazdim bana kufur etti engelle beni dedi bende beddua kufur karisik birseyler yazdim bir erkeğin israrla evimize gel demesi normal mi ?
Size sezgisel birşey diyeyim mi bu üsluba sahip iki insan kolay kolay evlenemez evlense bile sürdüremezBir şey olmaz ama olayın içine aile gireceği için iş bir anda ciddileşir sonra bir bakmış hoop tanımadan evlilik yoluna girmiş.
Orası da doğru ne diyim kiSize sezgisel birşey diyeyim mi bu üsluba sahip iki insan kolay kolay evlenemez evlense bile sürdüremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?