- Emoji Skoru
- 132.122
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Onlar zaten en toksik insanlar . En uzak durulasıBüyük bir hırsla kullanan sanalda kendine bambaşka bir dünya yaratan insanlar da var kimse de demiyor ki bunlar şizofren skdksmf bizzat gözlemlediğim yalandan fake storylerle yurt dışı seyahati yapan da var bir kaşık suda boğacağı sevgilisiyle eşiyle sosyal medyasında pembe panjurlu evde aşk yaşayan da var. Odak süresi 15 snye düşsün istemeyen sorunlu sayılır olmuş ben şok skxjsjc
cok tuhaf degil mi ? yani sosyal medya kullanmayana sanki gizli sakli birseyler yapiyormus gibi davraniliyor. saskinlikla izliyorum gercekten. herkes hayatini , özelini paylasmak zorunda sankiBüyük bir hırsla kullanan sanalda kendine bambaşka bir dünya yaratan insanlar da var kimse de demiyor ki bunlar şizofren skdksmf bizzat gözlemlediğim yalandan fake storylerle yurt dışı seyahati yapan da var bir kaşık suda boğacağı sevgilisiyle eşiyle sosyal medyasında pembe panjurlu evde aşk yaşayan da var. Odak süresi 15 snye düşsün istemeyen sorunlu sayılır olmuş ben şok skxjsjc
Ay bana daha farkındalıklı geliyor kullanmayan insanlar ya. Şey gibi insta kullanıcısına tiktok kullanıcısı nasıl gözüküyorsa o şekilde bakıyorum konuya aktif kullanım söz konusuysa skdkskfcok tuhaf degil mi ? yani sosyal medya kullanmayana sanki gizli sakli birseyler yapiyormus gibi davraniliyor. saskinlikla izliyorum gercekten. herkes hayatini , özelini paylasmak zorunda sanki
Ben de kullanmayanlardanım . Bi burası var . Herkes de var ama tanıdığımcok tuhaf degil mi ? yani sosyal medya kullanmayana sanki gizli sakli birseyler yapiyormus gibi davraniliyor. saskinlikla izliyorum gercekten. herkes hayatini , özelini paylasmak zorunda sanki
bence tuhaf degil , saklamiyor ki kizi , is yerinde , cevresinde görünüyorlar ediyorlar. temaslari da varmis , hangi salak temasi olan bir kizi cevresine kuzen diye tanistirir. bazi mesajlar resmen kizin icine kurt düsürmek icin yazilmis gibi. esim de beni kimseye tanistirmamisti evlenesiye kadar. hala özelini korumak isteyen bir dünya insan var. oglum sevgilisini göz önüne cikarmaz mesela. kizi arkadas cevresine hic katmadi. ne kizi aldatiyor ne de kizla gönül eglendiriyor. oda bu adam gibi denk gelirse tanisirlar zaten kafasinda . ben cogu cevabi cok sacma buldum .Ben de kullanmayanlardanım . Bi burası var . Herkes de var ama tanıdığımKonu sahibinin bunca ay adamın hiç arkadaşıyla kuzeniyle vs hiç tanışmaması tuhafıma hala gidiyor ama .
Eski konulara bakman lazım, konu tanıştırıp tanıştıtmaması, sosyal medya falan değil aslında. Adam kendi kafasına göre takılıyor eğer başka sevgili yapmadıysa.bence tuhaf degil , saklamiyor ki kizi , is yerinde , cevresinde görünüyorlar ediyorlar. temaslari da varmis , hangi salak temasi olan bir kizi cevresine kuzen diye tanistirir. bazi mesajlar resmen kizin icine kurt düsürmek icin yazilmis gibi. esim de beni kimseye tanistirmamisti evlenesiye kadar. hala özelini korumak isteyen bir dünya insan var. oglum sevgilisini göz önüne cikarmaz mesela. kizi arkadas cevresine hic katmadi. ne kizi aldatiyor ne de kizla gönül eglendiriyor. oda bu adam gibi denk gelirse tanisirlar zaten kafasinda . ben cogu cevabi cok sacma buldum .
:)))) neden burada hic bir konuya eskiye bakmadan cevap yazamiyoruz ya :) evet bakmadim kuzum , sadece konuya göre yazdim. tamam o zaman sizler haklisiniz :)Eski konulara bakman lazım, konu tanıştırıp tanıştıtmaması, sosyal medya falan değil aslında. Adam kendi kafasına göre takılıyor eğer başka sevgili yapmadıysa.
Yok belki de sen haklısındır umarım da öyledir .bence tuhaf degil , saklamiyor ki kizi , is yerinde , cevresinde görünüyorlar ediyorlar. temaslari da varmis , hangi salak temasi olan bir kizi cevresine kuzen diye tanistirir. bazi mesajlar resmen kizin icine kurt düsürmek icin yazilmis gibi. esim de beni kimseye tanistirmamisti evlenesiye kadar. hala özelini korumak isteyen bir dünya insan var. oglum sevgilisini göz önüne cikarmaz mesela. kizi arkadas cevresine hic katmadi. ne kizi aldatiyor ne de kizla gönül eglendiriyor. oda bu adam gibi denk gelirse tanisirlar zaten kafasinda . ben cogu cevabi cok sacma buldum .
ki hala daha esimin tüm arkadaslarini bilmem , kafasinda kotlamis adam , su gereksiz bu gerekli gibi. sevgili , es herkese ne zamandan beri tanistiriliyor , ben mi magaradan yeni ciktim ?
Ben memur dediğiniz için ailesinden çocukluk arkadaşlarından falan uzaktadır diye düşündüm otomatikBen de kullanmayanlardanım . Bi burası var . Herkes de var ama tanıdığımKonu sahibinin bunca ay adamın hiç arkadaşıyla kuzeniyle vs hiç tanışmaması tuhafıma hala gidiyor ama .
Aslında eski konulara bakmak hiç huyum değil ama bazı üyeler aklımda kalıyor böyle:)))) neden burada hic bir konuya eskiye bakmadan cevap yazamiyoruz ya :) evet bakmadim kuzum , sadece konuya göre yazdim. tamam o zaman sizler haklisiniz :)
ya var ya , eskiden hersey ne kadar düz ve anlasilirdi , ne güzeldi o zamanlar. simdi hersey arap saci gibi. entrikasiz düz, kadin erkek iliskisi kalmadi mi yaYok belki de sen haklısındır umarım da öyledir .
Özellikle iş arkadaşlarıyla tanıştırmak külliyen kendi topuğuna sıkmak gibi geliyor bana da. Hiç bir kız arkadaşımı bile iş arkadaşımla tanıştırmam. Rekabet oluşana kadar arkadaştır iş arkadaşı dediğin yarın kuyunu kazacak adama al beni daha iyi tanı ki daha iyi vur demek resmen. Adam memursa doğup büyüdüğü şehirde de değildir kimle tanıştıracakbence tuhaf degil , saklamiyor ki kizi , is yerinde , cevresinde görünüyorlar ediyorlar. temaslari da varmis , hangi salak temasi olan bir kizi cevresine kuzen diye tanistirir. bazi mesajlar resmen kizin icine kurt düsürmek icin yazilmis gibi. esim de beni kimseye tanistirmamisti evlenesiye kadar. hala özelini korumak isteyen bir dünya insan var. oglum sevgilisini göz önüne cikarmaz mesela. kizi arkadas cevresine hic katmadi. ne kizi aldatiyor ne de kizla gönül eglendiriyor. oda bu adam gibi denk gelirse tanisirlar zaten kafasinda . ben cogu cevabi cok sacma buldum .
ki hala daha esimin tüm arkadaslarini bilmem , kafasinda kotlamis adam , su gereksiz bu gerekli gibi. sevgili , es herkese ne zamandan beri tanistiriliyor , ben mi magaradan yeni ciktim ?
Valla ben de bakmadım kdkxkskf hala da bakmicam kafam almıyor skxksmf bi kız varmış düzgün bi ilişkisi varmış bi senedir, tek sorun adamın çevresiyle tanıştırmamasıymış ben böyle bir konuya yorum yaptım akdjamf:)))) neden burada hic bir konuya eskiye bakmadan cevap yazamiyoruz ya :) evet bakmadim kuzum , sadece konuya göre yazdim. tamam o zaman sizler haklisiniz :)
aynen , böyle dümdüz biri olmak ve böyle dümdüz biri kalmak istiyorum isteValla ben de bakmadım kdkxkskf hala da bakmicam kafam almıyor skxksmf bi kız varmış düzgün bi ilişkisi varmış bi senedir, tek sorun adamın çevresiyle tanıştırmamasıymış ben böyle bir konuya yorum yaptım akdjamf
Eskiden kolaydı herşey . Kötü adamı iyi adamı 10 günde çözerdik . Şimdikiler şeytan gibiler , çöz çözebilirsenya var ya , eskiden hersey ne kadar düz ve anlasilirdi , ne güzeldi o zamanlar. simdi hersey arap saci gibi. entrikasiz düz, kadin erkek iliskisi kalmadi mi ya
Kadınlar da öyle ki ya değil hayat arkadaşı, normal kız arkadaş edinirken bile bin tane badire atlatıyorsun dolandırılabilirsin, kullanılabilirsin, travmatize edilebilirsin,sevgiline yürünebilir, sevgilisini kıskanabilir başına her şey gelebilir. Simülasyonda zor bölümlerdeyizdir skdkkwfEskiden kolaydı herşey . Kötü adamı iyi adamı 10 günde çözerdik . Şimdikiler şeytan gibiler , çöz çözebilirsen
Gece gece bunu mu araştıracağız şimdi meraktan ?Aslında eski konulara bakmak hiç huyum değil ama bazı üyeler aklımda kalıyor böyle
Ben korkuyorum valla ortak tanıdık vs olmayan insanlarla tanışmaya . Hayat kadını çıkabilerrr, hırsız çıkabilerrr, bir örgüte bağlı çıkabilerrr, metres çıkabilerrrr diye . Konu sahibini de bu güvensizliklerden bi uyardım bakKadınlar da öyle ki ya değil hayat arkadaşı, normal kız arkadaş edinirken bile bin tane badire atlatıyorsun dolandırılabilirsin, kullanılabilirsin, travmatize edilebilirsin,sevgiline yürünebilir, sevgilisini kıskanabilir başına her şey gelebilir. Simülasyonda zor bölümlerdeyizdir skdkkwf
Hupsi profili gizlemiş, istesen de bakamazsın. Uyanınca kendi anlatır artık, inşallah başka bir üyeyle karıştırıp ortalığı velveleye vermiyorumdur ben de. Benden beklenir mi, beklenirGece gece bunu mu araştıracağız şimdi meraktan ?
Kadınlar da öyle ki ya değil hayat arkadaşı, normal kız arkadaş edinirken bile bin tane badire atlatıyorsun dolandırılabilirsin, kullanılabilirsin, travmatize edilebilirsin,sevgiline yürünebilir, sevgilisini kıskanabilir başına her şey gelebilir. Simülasyonda zor bölümlerdeyizdir skdkkwf
Ben korkuyorum valla ortak tanıdık vs olmayan insanlarla tanışmaya . Hayat kadını çıkabilerrr, hırsız çıkabilerrr, bir örgüte bağlı çıkabilerrr, metres çıkabilerrrr diye . Konu sahibini de bu güvensizliklerden bi uyardım bak