Erkek arkadasım

yemin ediyorum görüstügüm insan sayisi 5 i gecmez hem ben insan sevmiyorum
Ayy ben de hiç insan sevmem benle alakası olmayan konuları dinlemeyi bile sevmemeye başladım. Ben bu sene 2ye düştüm valla bazılarıyla da ekonomik olarak ayrıştık mekan sevdalarından skdkskmf kalabalık ortamda çalışmanın da çok etkisi var sosyal pilim hiç dolamıyor ki her yer insan üfffff bi gün çığlık atıcam şantiyenin ortasında bi çıkın gidin bi uzaklaşın be diye jsndmsmf

Hep diyorum bu Amazon kadınları çok akıllıymış . Adamlardan çocuk yapıp adamları yokediyorlarmış . Bizler gibi yok aldattı mı ? Yok aradı mı , yok evlenme teklif eder mi yok annesi iyi biri mi vs dertleri yokmuş misss.

Sanal da bile bak devamlı tartışma var reel de yalnızlığı seçiyorum zaman zaman . Avm çok severim yalnız ama . Kimsenin çocuğunu , kaprisini zibilyon tane kıyafet denemesini bekleyemem .Konu sahibi umarım Herşey istediğin gibi oluru da ekleyeyim de şuraya belki banlanmam .

Arkadaşın yazmasıyla merak edip eski konularını okudum şok oldum . Adam kesinlikle toksik . Ortada asla ciddileşecek bir ilişki yok . Konu sahibi boşanmış genç bir kadın . Adam dışarda yemeği bile layık görmüyor . Kendine harcıyor ama konu sahibine de aldığı evin borcunu bahane ediyor . Adam lüks bir spor salonuna üye . Konu sahibi ben de oraya üye olayım deyince büyük tepki veriyor . İşte ortamı iyi değil vs diyor . Ayrıca adamın telefonunda mı bilglsayarınfa mı orayı tam anlamadım telefon sanırım , şifreli gizli bir yer var . İkinci alan mı neymiş adı . Daha neler neler okudum şaştım kaldım . Adam hakkında yanılmamışım .

Bu konuyu daha önce de actin Adam zaman istemişti biz de normal değil demiştik adam hala aynı. Aylardır bu düşüncelerle yaşıyorsun ya böyle kabul et adamı ya da ayrıl. Kimseye gözükmemek için uzaklara çay içmeye götüren buydu değil mi seni?

Anladım ama bu tek erkekle tanıştırmam diyor Haftasonu buluşunca su arkadaşınla kız arkadaşı da gelsin diyebilmem için kimin kız arkadaşı var bilmem gerekmez mi
1 yıldır bunu bilmiyor olman normal mi sence? Niye tanistirmazmis? Sen bu herifle 1 sene daha böyle devam edersin valla

Gizli alan muhabbetini unutmuşum. Bir yalan sıktı adam, hupsi de ona inandı geçti gitti. Böyle devam eder ya adam olimpiyatlarda kırmızı bayrak sallıyor bizimki AA sevgilim birinci oldu diye seviniyor.

Hupsi profili gizlemiş, istesen de bakamazsın. Uyanınca kendi anlatır artık, inşallah başka bir üyeyle karıştırıp ortalığı velveleye vermiyorumdur ben de. Benden beklenir mi, beklenir
Aramalarda çıkıyor niye bakamayasin :)

Her konu birbirinden facia

Sertleşme sorunu da varmış bunca şeye rağmen niye devam ediyor anlamıyorum.

Doğum gününde ne yaptı yazmamissin guncelleyecegim demişsin ama yok?

Bak bunda da kekledi seni

cok tuhaf degil mi ? yani sosyal medya kullanmayana sanki gizli sakli birseyler yapiyormus gibi davraniliyor. saskinlikla izliyorum gercekten. herkes hayatini , özelini paylasmak zorunda sanki
Sosyal medyası olmamasını garipseyenlerdenim ben. Ama çelişki şu ki benim de kendi sosyal medyam yok epeydir. Varken de tek tük hikaye atardım, post hiç yok.

Fakat benim garipseme sebebim şu, sizin de yazdığınız gibi gizli saklı bir şey olduğunu düşünüyoruz ister istemez çünkü örnekleri var. Instagramı olmayıp farklı farklı mecralarda birden fazla ilişki yaşayanlar vs

ilişkinin ilk zamanlarında kapatması da insanı şüphelendiriyor. Konularının detayını hatırlamıyorum ama nicknameinden biraz toksik bir ilişkisi olduğunu anımsıyorum Hupsi’nin. Böyle olunca da adamın sosyal medyasını kapatmasını epey garipsedim ama umarım kötü bir şey çıkmaz…

cok tuhaf degil mi ? yani sosyal medya kullanmayana sanki gizli sakli birseyler yapiyormus gibi davraniliyor. saskinlikla izliyorum gercekten. herkes hayatini , özelini paylasmak zorunda sanki
Ben sosyal medya kullanmıyorum, duyunca garipsiyorlar. Hayatımı paylaşmak ve baskalarinin hayatını görmek istemiyorum. Ama bu elemanın hesabı varmış ve ilişkinin başında kapatmış, bu şüpheli bence. Dursun yani madem az da olsa kullanıyordun niye kapatiyorsun?

Çünkü hupsi bizi paylasmiyorsun diyecek kiminle mesajlasiyorsun diyecek adamın işine gelmiyor

Konu sahibinin ağustosta açtığı konuyu hatırlıyorum. Sevgilisinin hiç güven telkin etmeyen biri olduğu o zaman da ortadaydı. Önceki aylarda da aynı minvalde konular açmış. Güvenilmez, ne yaptığı belli olmayan bir adam işte, daha ne denilebilir?

İlk üç ayımızda berbat biriydi benim gözümde . Dört senelik uzun ilişkiden çıkmış bıkkın tahammülsüz sadece zaman geçirmek isteyen biri gibiydi. Üç ay sabredip sonrasında yapamayacağımı görünce ayrıldım . 2-3 ay ayrı kaldık kendi hayatıma döndüm derken yeniden iletişim kurdu benimle . Yeniden buluşmaya konuşmaya başladık . Eskiye nazaran daha aklı başında davranıyordu ama bu kez de benim güvenim kırılmıştı. Sürekli toksik hareketler iki güne bi kavga edecek şey çıkarıyordum ki bence mantıklı seylerdi hepsi . Niye güzel söz demiyorsun diye kavga etmisligim var öyle söyleyeyim. Yukarıdaki konulara gelirsek ; ilişkimin şuan ki halinde sürekli dışarıdayız ve evet hep yemek yiyoruz . Kendine harcayan biri değil . Bir senede bir kere kendine alışveriş yaptı onda da yüklü aldı zaten . Onun dışında kendine hiçbisi aldığını görmedim . Spor salonu da arabasını sattığı için işine en yakın salon orasıydı oraya kaydoldu . Ve götürdü salonuna, girdim içeri . Yukarıdaki konular evet bana ait ama bu yazdıklarımda yaşadığım şeyler . Başlarda asla bana bağlı biri değildi zamanla bağlandı . O kız arkadaşı ile gizleyerek sınava gitmesi mevzusu dışında diğer konuların hep makul açıklaması olduğunu zamanla gördüm . Benim de çok toksik yanlarım vardı, zamanla törpülendik ikimizde

Bilmiyorum yine de içime kurt düştü maalesef . Bu tanışma mevzusunu çözmesi gerekiyor . Çünkü instagramı da yok ve dediğiniz gibi gizliyor diye düşünmem normal . Tamam ok iş yeri çevresindeyiz spordayız takılıyoruz vs de bilmiyorum yine de

Bulunduğunuz duruma göre değişir. Kaldırımda duran iş arkadaşı ile tanıştırmak o an için saçma gelmiş olabilir.

Ortak birşeyler yapılır tabi ki tanıştırıır.

Mesela kalabalık bir arkadaş grubu ile yemeğe gidersiniz veya toplu bir buluşma yapılır tabi ki tanıştırılır.

Birlikte el ele iken karşıda bir arkadaşı gelir yine tanıştırılır.

Yani, öyle durumlarınız olup da hiç tanıştırmadıysa eleştirebilirsiniz yoksa düşüncesi bana normal geldi.

Ya siz bir de evlenip boşanmışsınız daha dikkatli olmanız lazım. Gözünüzü dört açmanız lazım. Adam sizi sevmiyor sizinle evlenmeyi düşünmüyor. Vakit geçsin diye konuşup görüşüyor. Daha nasıl açıklarım bilmiyorum ama adamın bir sürü falsosu var. 20 yaşında ergen değilsiniz ki bunları görmeyecek kadar. Kilometrelerce öteden belli adam seni sevmiyorrrrr

Birine sürekli trip atmak, hesap sormak giderim tehditleri, ikna et tavırları, özgüvensiz kaygılı hareketler sizin istediğinizin aksine sevilmeyi en çok baltalayan şeyler bence. Sevilmek için saygı duyulmak gerekir.
Böyle sadece karşındakinin her duygusunu her hareketini aşırı inceleyen aşık biri oluyorsunuz ve konfor alanı haline geliyorsunuz. İçinden en çok çıkmak isteyeceğiniz şey bu olmalı.
Eşitsiniz siz. O size neden beni arkadaşlarınla tanıştır şu bu diye bir şeyler isteyip durmuyor. O endişelensin. Beni sevmiyor mu düz baktı yan baktı diye düşünsün. Ya ayrılın sizi çok güvensiz hissediyorsa ama bunlar cevabı alınacak sorular değil. Bahaneyle sizi atlatır anca. Çok kaygılısınız, her ilişki buna döner.

Evet çok haklısınız . Gerçekten inanılmaz kaygılı idim her hareketinin hesabını sorar haldeydim . Suan daha sakin gidiyorum . Biraz o da etkili oldu söylemleri tavırları kaygılandırdı hep . Şu aşamada o da değişti ( ben değişmedim hep aynıyım desede kesinlikle başka biri var karşımda ) artık daha az kaygılı hissediyorum. Tanışma çevre konusu da şöyle ki ben gel tanışırsın deyince kendi geliyor arkadaşlarımda tanışıyor . Hatta annemle tanışma mevzusu oldu olur tanışayım da dedi . Ama dediğim gibi zaten sosyal değil ayda bir bi erkek arkadaşıyla oturuyor onda da olmaz diyor falan

`