- Emoji Skoru
- 816
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Neye dayanarak sevmiyor diyorsunuz . Yani çok törpülediği çok falsosu var asla anlaşamıyordum önceden vs bunları ben diyebiliyorum ama sevmiyor diyemiyorum açıkçası dndkdkYa siz bir de evlenip boşanmışsınız daha dikkatli olmanız lazım. Gözünüzü dört açmanız lazım. Adam sizi sevmiyor sizinle evlenmeyi düşünmüyor. Vakit geçsin diye konuşup görüşüyor. Daha nasıl açıklarım bilmiyorum ama adamın bir sürü falsosu var. 20 yaşında ergen değilsiniz ki bunları görmeyecek kadar. Kilometrelerce öteden belli adam seni sevmiyorrrrr
Hangisini merak ediyorsunuz
Yani o kişiyle istesemde tanışamazdım çünkü dörtlüleri yakmıs erkek arkadaşımın bana kahve getirmesini bekliyordum alıp gidecektim kahveyi hemen dkdkdk diğer saydığınız durumlarda olmadı henüzBulunduğunuz duruma göre değişir. Kaldırımda duran iş arkadaşı ile tanıştırmak o an için saçma gelmiş olabilir.
Ortak birşeyler yapılır tabi ki tanıştırıır.
Mesela kalabalık bir arkadaş grubu ile yemeğe gidersiniz veya toplu bir buluşma yapılır tabi ki tanıştırılır.
Birlikte el ele iken karşıda bir arkadaşı gelir yine tanıştırılır.
Yani, öyle durumlarınız olup da hiç tanıştırmadıysa eleştirebilirsiniz yoksa düşüncesi bana normal geldi.
WhatsAppta hikaye attır dedim neden görmezden geldin atmayacağını biliyorsun çünküNeye dayanarak sevmiyor diyorsunuz . Yani çok törpülediği çok falsosu var asla anlaşamıyordum önceden vs bunları ben diyebiliyorum ama sevmiyor diyemiyorum açıkçası dndkdk
Merak etmiyorum, adama inanıyorsan bunca şeye rağmen dedikleri sana mantıklı geliyorsa devam et ne diyelim... Adamın her hareketi falsolu ama sen ikna olmayı seçiyorsun. Umarım mutlu olursunHangisini merak ediyorsunuz
WhatsAppta hikaye attır dedim neden görmezden geldin atmayacağını biliyorsun çünkü
Yav öyle bisi demem . Biri bana dese bende atmam hikaye . Hayatımda hiç wp de hikaye atmadım . O da atan biri değil hiç görmedimWhatsAppta hikaye attır dedim neden görmezden geldin atmayacağını biliyorsun çünkü
Ya ilişki dinamikleri bambaşka şeyler. Siz bilirsiniz karşınızdaki güvenilir mi değil mi. Buraya bu kadar şey sormanıza gerek kalmazdı bence.Evet çok haklısınız . Gerçekten inanılmaz kaygılı idim her hareketinin hesabını sorar haldeydim . Suan daha sakin gidiyorum . Biraz o da etkili oldu söylemleri tavırları kaygılandırdı hep . Şu aşamada o da değişti ( ben değişmedim hep aynıyım desede kesinlikle başka biri var karşımda ) artık daha az kaygılı hissediyorum. Tanışma çevre konusu da şöyle ki ben gel tanışırsın deyince kendi geliyor arkadaşlarımda tanışıyor . Hatta annemle tanışma mevzusu oldu olur tanışayım da dedi . Ama dediğim gibi zaten sosyal değil ayda bir bi erkek arkadaşıyla oturuyor onda da olmaz diyor falan
Yav öyle bisi demem . Biri bana dese bende atmam hikaye . Hayatımda hiç wp de hikaye atmadım . O da atan biri değil hiç görmedim
olabilir 1 kere atabilirYav öyle bisi demem . Biri bana dese bende atmam hikaye . Hayatımda hiç wp de hikaye atmadım . O da atan biri değil hiç görmedim
Ben çok bitirmeye çalıştım bitirdim yani o kendi kendini kendi inkar etse de bana çok uydurdu . İlk aylarda kafasına göre yazıyordu mesela kimi zaman canı ister sabah dokuzda yazar kimi zaman akşama altıda yazar . Sırf bu sebepten ayrıldım böyle bi iletişim şekli ile güven duyamam olmuyor diye . Suan her gün sabahtan başlayan bi iletişimimiz var . Yani bunun gibi , adam kendini bana uydurabiliyor . O uydurdukça ben sakinleşiyorumYa ilişki dinamikleri bambaşka şeyler. Siz bilirsiniz karşınızdaki güvenilir mi değil mi. Buraya bu kadar şey sormanıza gerek kalmazdı bence.
Ben de pek sevmem arkadaş tanıştırması ha usülen tanıştırırım, toplu görüşmeleri de çok sevmem. Hiç böyle talebim de olmadı ama sevgilimi aldatmıyorum. Sosyal medyamı da aynı böyle kapatmıştım tanıştığımızda. Bana hiç sormadı çünkü ben güven kırıcı hiçbir şey yapmadım. Benim her hareketimi sorgulasaydı ee güvenmiyorsan ok git derdim.
İnsan kaygılı olunca bir de istediği cevabı istiyor. Karşısındakini anlamak yerine, yerine birini koyup devamlı doğrusu bu bu yapılacak tavrı oluyor. Böyle soruların cevabı yok. Birinin sınırları size uymuyora gidersiniz. Gitmeniz gereken yeri siz bilirsiniz. Örneğin daha önce anlattıklarınızla birleştirsem kafamda ben doğrusuna yanlışına da pek bakmadan bu adam bana iyi gelmiyor derdim ve bitirirdim. Sizi tetikleyecek şeyler oluyor. Tutarsızlık vs görüyorsunuz ama benim kaygımdan mı büyütüyorum diye düşünüyorsunuz gibi geliyor.
Normal değil tabi.Sen tanıştırıyorken o ne diye tanıştırmıyor.O peki arkadaşlarına benim bi kız arkadaşım var filan diyo mu yoksa sizi saklıyor mu?Bir yıldır bi ilişki içindeyim . Ben bi kaç arkadaşım ile tanıştırdım erkek arkadaşımı . Ancak onun çevresinden yüzyüze tanıdığım kimse yok. Gizleme durumu yok iş yerinin oralarda oturuyoruz genelde , spor salonuna gidiyorum vs yani sürekli onun bulunduğu çevredeyiz . bu konuyu ona açtığımda bana ‘ bakın bu benim kız arkadaşım’ şeklinde erkek arkadaşları ile tanıştırmayı manasız bulduğunu , öyle bi tanıştırma şeklinin ona uymadığını denk gelirse ayaküstü tanışabileceğimi söyledi . Ancak bana hala aşırı saçma geliyor onun çevresinden birini yüzyüze tanımıyor olmam . Bi iş arkadaşını gördüm o da uzaktan biz arabada vedalaşıyorduk adam da kaldırımda bekliyordu djdkdkd onun dışında yok tanımıyorum kimseyi sizce normal mi
Doğum gününde ne yapti yazmiyorsunBen çok bitirmeye çalıştım bitirdim yani o kendi kendini kendi inkar etse de bana çok uydurdu . İlk aylarda kafasına göre yazıyordu mesela kimi zaman canı ister sabah dokuzda yazar kimi zaman akşama altıda yazar . Sırf bu sebepten ayrıldım böyle bi iletişim şekli ile güven duyamam olmuyor diye . Suan her gün sabahtan başlayan bi iletişimimiz var . Yani bunun gibi , adam kendini bana uydurabiliyor . O uydurdukça ben sakinleşiyorum
Çeyrek altın aldıDoğum gününde ne yapti yazmiyorsun
bizzat tanistirmamasi tabiki normal degilBir yıldır bi ilişki içindeyim . Ben bi kaç arkadaşım ile tanıştırdım erkek arkadaşımı . Ancak onun çevresinden yüzyüze tanıdığım kimse yok. Gizleme durumu yok iş yerinin oralarda oturuyoruz genelde , spor salonuna gidiyorum vs yani sürekli onun bulunduğu çevredeyiz . bu konuyu ona açtığımda bana ‘ bakın bu benim kız arkadaşım’ şeklinde erkek arkadaşları ile tanıştırmayı manasız bulduğunu , öyle bi tanıştırma şeklinin ona uymadığını denk gelirse ayaküstü tanışabileceğimi söyledi . Ancak bana hala aşırı saçma geliyor onun çevresinden birini yüzyüze tanımıyor olmam . Bi iş arkadaşını gördüm o da uzaktan biz arabada vedalaşıyorduk adam da kaldırımda bekliyordu djdkdkd onun dışında yok tanımıyorum kimseyi sizce normal mi
Adam usta bir manipülatör, Hupsi de suçu kendinde arıyor hep.Arkadaşın yazmasıyla merak edip eski konularını okudum şok oldum . Adam kesinlikle toksik . Ortada asla ciddileşecek bir ilişki yok . Konu sahibi boşanmış genç bir kadın . Adam dışarda yemeği bile layık görmüyor . Kendine harcıyor ama konu sahibine de aldığı evin borcunu bahane ediyor . Adam lüks bir spor salonuna üye . Konu sahibi ben de oraya üye olayım deyince büyük tepki veriyor . İşte ortamı iyi değil vs diyor . Ayrıca adamın telefonunda mı bilglsayarınfa mı orayı tam anlamadım telefon sanırım , şifreli gizli bir yer var . İkinci alan mı neymiş adı . Daha neler neler okudum şaştım kaldım . Adam hakkında yanılmamışım .
Bırakalım kendisi yaşasın ve görsün . Benim hayat tecrübem şunu der. Bu adamın en az orta derecede muhafazakar bir ailesi var . Konu sahibi ile çıkmak şu an onun için çok avantajlı , cinsellik var çünkü rahatça . Sonraları bu adam yaşı 26 28 lerde en fazla gene memur evlenmemiş bir kız bulup onla da evlenir . Memur kızıyım memur eşiyim ciğerlerini bilirim iç içeyim hep onlarla.Merak etmiyorum, adama inanıyorsan bunca şeye rağmen dedikleri sana mantıklı geliyorsa devam et ne diyelim... Adamın her hareketi falsolu ama sen ikna olmayı seçiyorsun. Umarım mutlu olursun
Bırakalım kendisi yaşasın ve görsün . Benim hayat tecrübem şunu der. Bu adamın en az orta derecede muhafazakar bir ailesi var . Konu sahibi ile çıkmak şu an onun için çok avantajlı , cinsellik var çünkü rahatça . Sonraları bu adam yaşı 26 28 lerde en fazla gene memur evlenmemiş bir kız bulup onla da evlenir . Memur kızıyım memur eşiyim ciğerlerini bilirim iç içeyim hep onlarla.
Sen olmasını istediğin şeyi yazmışsın bacımBırakalım kendisi yaşasın ve görsün . Benim hayat tecrübem şunu der. Bu adamın en az orta derecede muhafazakar bir ailesi var . Konu sahibi ile çıkmak şu an onun için çok avantajlı , cinsellik var çünkü rahatça . Sonraları bu adam yaşı 26 28 lerde en fazla gene memur evlenmemiş bir kız bulup onla da evlenir . Memur kızıyım memur eşiyim ciğerlerini bilirim iç içeyim hep onlarla.
Gittik sonra%10000
Konu sahibesi beraberce spora gidelim demisti, adam istememisti. Adam bariz skeilde konu sahibesiyle gorulmek istemiyor, kismetini kapatmak istemiyor.