• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasım

Bir de özgüveni düşük ve kompleksli erkekler evlendiklerinde eşlerine karşı daha baskıcı olurlar dışarda ne kadar ezik ve pasifse evde o kadar baskın görünürler çünkü ancak bu şekilde komplekslerini kapatırlar,
Ayrılalım diyor sa ayrıl sebebin masumiyetine bakıpta üzerine düşme derim,

Bir de özgüveni düşük ve kompleksli erkekler evlendiklerinde eşlerine karşı daha baskıcı olurlar dışarda ne kadar ezik ve pasifse evde o kadar baskın görünürler çünkü ancak bu şekilde komplekslerini kapatırlar,
Ayrılalım diyor sa ayrıl sebebin masumiyetine bakıpta üzerine düşme derim,

Kesinlikle. Artık o da yetmediğinde seni ezmeye kalkarlar, kendini psikolojik bir savaşın içinde bulursun. O da yetmediğinde işin içine şiddet girer, çünkü anca sana el kaldırdığında kendini senden güçlü hisseder.

Bütün bunlar ihtimal bile olsa, "sen güzelsin ben çirkinim, ühühühüüh" diyen bir erkeğe saygı duyabilmek zannımca mümkün değildir.

sende onu ikna et bana göre sen dünyanın en çekici erkeğisin falan de yalnız normalde erkekler yanında güzel bayanla dolaşmaktan gurur duyarlar ama niye sizde öyle oldu kiCADIARZU

ilginccc CADIARZU
ya gercekten özgüven problemi var kafamçokkarıştı
yada senle görüsmemek icin bahane uyduruyo şakkıdı

özgüveni eksik bir erkekle uğraşmak zordur hep mi kaçacak dışarı çıkmaktan düğünde ne yapacak çıkmaacak mı sahneye oyyy oyyy işin zor yol yakuınken yol ver valla
bir süre sonra sen de bıkarsın daha gençsin çekerim düzelir dersin ama kazın ayağı öyle olmuyor evlenince başka sorunlar çıkıyor adam hala ben sana layık değilim muhabeetinde

Hayatında başka biride olabilir..Başıma geldi biliyorum..... Hiçbir erkeğin özgüvenieksik değildir bence onlar ERRKKKEKKK evlat olarak büyütülüyor çünkü.

Back
X