galiba erkek arkadaşım ana kuzusu demişsin ya bunu en iyi sen tahlil ediceksin canım izle bakalım davranışlarını bu arada ailesi ile ilgili konuşurken sakin ol fevri olma daha çok savunur yoksa
bana kalırsa ya tanısmayacaktın hıc yada sevıyenı koruyarak gerektıgı yerde göruseceksın.cıddı düşünüyorsan gelecegın içinde yatırım yapmalısın bu demek degılkı mıç mıç bır dıyalog olsun aranızda.kadın senı düşünmüş gönlunden hedıye almak gelmıs ne guzel bır dövmedıgın kalmıs be canım .böyle davranırsan yarın evlendıgın zaman bunlar sana eksi olarak döner bunu unutma....
canım bence herşey normal gözüküyor,ne güzel sana değer veriyorlar işte,tamam çok samimi olma ama 2 senelik ilişkidede olsun artık bu kadar,mesafe koymalıyım diye düşünme,içinden geldiği gibi davran,aramak istiyorsan ara,istemiyorsan boşver...
Haklısın bilmiyorum yani ailesine bağımlı değil ama çok bağlı ailesi beni istemese onlar için beni asla bırakmaz mesela ama benim de onun ailesini kendi ailemmiş gibi sevmemi istiyor
aynı benimki...
İçinden gelerek yapıyorsan öyledir ama içinden gelmiyorsa yalakalıktır..Ne karsindakine korkak gorunecek kadar ice kapanik ; ne de korkunc gorunecek kadar cesaretli ol.Hersey kararinda olmali... telefondaki ufak bir kibarlik, kisacik kurulmus bir sevgi cumlesi yalakalik degildir aksine deger verildigini karsiya anlatma bicimidir be guzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?