Kızlar aslında yazmayı çok düşündüm ama sizden tavsiyeler almanın iyi olacağı kararını verdim. Ben lise 3. sınıf öğrencisiyim, erkek arkadaşımda lise son, 3 yıldır beraberiz biz ve aslında mutluyum da, onun da beni sevdiğine eminim, ben de onu seviyorum. Sorun şu ki, biraz fazla korumacı, fazla kıskanç. Erkeği geçtim, herhangi bi kız arkadaşımın olmasını bile istemiyor, aramıza birisi girsin istemiyormuş öyle diyor. Aynı şekilde kendisi de herhangi biriyle arkadaş olmuyor, birbirimize anlatıyoruz hep derdimizi, ama haliyle okulda illa birileriyle konuşuyoruz, arkadaşlık kuruyoruz. Mesela telefon numaramı kimseye vermemi, kimseyle mesajlaşmamı istemiyor, o biraz asosyal, benim de öyle olmamı istiyor ki oldum da.. Ve de şu var, diyelim ki bi arkadaşımla buluşup biraz gezmek istedim, ailem de izin verdi, ama erkek arkadaşım çıkma dışarı, kimse görmesin seni eğer buluşacaksanız o sizin evinize gelsin diyor.
Sizce bu kötü bişey mi? Karşıma alıp konuşmayı çok denedim ama ben seni çok seviyorum kıskanıyorum kimse görsün istemiyorum filan diyor