Böyle biriyle böyle biri ömür geçirebilir tabii ki. Kendisi ve ailesi de muhafazakar, ailesi zatne haremlik selamlık takılan bir kadın ömür geçirir çünkü hayatta aynı yerde duruyorlar, aynı yerden bakıyorlar. Ben geçiremem. O da benimle geçiremez.:)) yorumunuz gülümsetti. böyle biriyle ömür geçmez mi sizce? Yakışıklıysa, yerine göre eğlenebiliyorsanız, dertleşebiliyorsanız aynı zamanda.. Ne bileyim...
Bi kere bakis aciniz yetistirilme tarziniz cok farkli benim anladigim kadariyla. o muhafazakar bir ailede yetismis ve kendisi de oyle. kultur farki var egitim farki var. düz bir adam, heyecan yok, sizi mutlu etmeye de calismiyor (vakit gecirmiyor) sadece evleneyim coluk cocuga karisayim, esim evinin hanimi cocuklarinin anasi olsun tarzi bi bakis acisi var sanirim. en onemlisi de siz MUTLU DEGILSINIZ tamamen bitirmek icin neyi bekliyorsunuz anlamadim.bitti demek bu kadar zor mu yahu? yazik degil mi size, sadistmisiniz de her sabah aglayarak uyaniyorsuniz kendinize aci cektiriyorsunuz?sanırım seçimlerim yanlış, ya da gidiş yönüm bilmiyorum.üniversite öğrencisiyim, 21 yaşındayım. arkadaşlar, benim bitirme ve yetinme problemim var sanırım. bir ilişkiyi bitirmekte çok acizim, devam eden ilişkimde de karşı tarafla hiç yetinemiyorum,yaptıklarından tatmin olmuyorum. bugün işten erken çıktım( boş günlerimde bir kafede garsonluk yapıyorum) erkek arkadaşımı arayıp görüşelim dedim, özlemiştim. o da kabul etti. buluştuk 30 dk sonra ailemden bir haber aldım ve bir saatlik işim çıktı. ayrılırken bana iş yerine uğrayıp geleceğim dedi. bekle ALLAH yok. Daha sonra aradı, markete gidip misafirler için alışveriş yapması gerektiğini, geleceğinde geç olacağını söyledi. Herkesin işi çıkabilir. Ama her buluşmamızda bir şekilde erken gidiyor, arkadaşlarıyla ailesiyle plan yapıyor ama bana hiç ''blleg haftasonu şunu yapalım mı, şuraya gidelim mi?'' dediğini hatırlamıyorum. telefonda ağladım sinirden. Tamam gelme istemiyorum dedim. 6 aydır sevgiliyiz daha ilk kez geçen hafta sinemaya benim zorumla gittik. yemeğe gidelim, alışverişe gidelim, birlikte oyunlar oynayalım, ne bileyim müzik dinlemeye gidelim her sevgili gibi zaman geçirelim istiyorum. o kadar odun ki.. 6 ayda bana bir çiçek almadı, bir ne güzel olmuşsun demedi.Vay efendim açık giyiniyormuşum, vay efendim evlenince 3 çocuk istermiş. yemek yapmak kadının göreviymiş.Evlendiğimizde bize gelen misafirlerle haremlik seramlık oturacakmışız. Babası çalgılı düğün istemezmiş. GİYECEĞİM GELİNLİĞE KADAR AÇIK OLMASIN DİYOR. Bunlar üzerinde tartıştığımızda asla fikirlerinden caymıyor. kendisinin etnik kökeni farklı, muhafazakar bir ailesi var. eğitim seviyesi olarak da üniyi açıktan bu sene okumaya başladı. lise mezunu. İnanın çok aşık olmuştum, bunlar yüzünden ayrıldım zamanında. 4 gün yaşamadım sayıyorum, bir insan ağlayarak uyanır mı? ben her sabah ağlayarak uyanıyordum. velhasılkelam barıştık.. ancak mutlu değilim. ben mi abartıyorum bilmiyorum
Kendi konumu okuyorum sandim. Bak ben ayrilmadim alti sene olacak. Ne halde oldugumu gorsen ayrilrdin sonum sen gbi olmasiiin diyesanırım seçimlerim yanlış, ya da gidiş yönüm bilmiyorum.üniversite öğrencisiyim, 21 yaşındayım. arkadaşlar, benim bitirme ve yetinme problemim var sanırım. bir ilişkiyi bitirmekte çok acizim, devam eden ilişkimde de karşı tarafla hiç yetinemiyorum,yaptıklarından tatmin olmuyorum. bugün işten erken çıktım( boş günlerimde bir kafede garsonluk yapıyorum) erkek arkadaşımı arayıp görüşelim dedim, özlemiştim. o da kabul etti. buluştuk 30 dk sonra ailemden bir haber aldım ve bir saatlik işim çıktı. ayrılırken bana iş yerine uğrayıp geleceğim dedi. bekle ALLAH yok. Daha sonra aradı, markete gidip misafirler için alışveriş yapması gerektiğini, geleceğinde geç olacağını söyledi. Herkesin işi çıkabilir. Ama her buluşmamızda bir şekilde erken gidiyor, arkadaşlarıyla ailesiyle plan yapıyor ama bana hiç ''blleg haftasonu şunu yapalım mı, şuraya gidelim mi?'' dediğini hatırlamıyorum. telefonda ağladım sinirden. Tamam gelme istemiyorum dedim. 6 aydır sevgiliyiz daha ilk kez geçen hafta sinemaya benim zorumla gittik. yemeğe gidelim, alışverişe gidelim, birlikte oyunlar oynayalım, ne bileyim müzik dinlemeye gidelim her sevgili gibi zaman geçirelim istiyorum. o kadar odun ki.. 6 ayda bana bir çiçek almadı, bir ne güzel olmuşsun demedi.Vay efendim açık giyiniyormuşum, vay efendim evlenince 3 çocuk istermiş. yemek yapmak kadının göreviymiş.Evlendiğimizde bize gelen misafirlerle haremlik seramlık oturacakmışız. Babası çalgılı düğün istemezmiş. GİYECEĞİM GELİNLİĞE KADAR AÇIK OLMASIN DİYOR. Bunlar üzerinde tartıştığımızda asla fikirlerinden caymıyor. kendisinin etnik kökeni farklı, muhafazakar bir ailesi var. eğitim seviyesi olarak da üniyi açıktan bu sene okumaya başladı. lise mezunu. İnanın çok aşık olmuştum, bunlar yüzünden ayrıldım zamanında. 4 gün yaşamadım sayıyorum, bir insan ağlayarak uyanır mı? ben her sabah ağlayarak uyanıyordum. velhasılkelam barıştık.. ancak mutlu değilim. ben mi abartıyorum bilmiyorum
6 ayda evlilik dusunmek. 21 yasindayken hemde.sanırım seçimlerim yanlış, ya da gidiş yönüm bilmiyorum.üniversite öğrencisiyim, 21 yaşındayım. arkadaşlar, benim bitirme ve yetinme problemim var sanırım. bir ilişkiyi bitirmekte çok acizim, devam eden ilişkimde de karşı tarafla hiç yetinemiyorum,yaptıklarından tatmin olmuyorum. bugün işten erken çıktım( boş günlerimde bir kafede garsonluk yapıyorum) erkek arkadaşımı arayıp görüşelim dedim, özlemiştim. o da kabul etti. buluştuk 30 dk sonra ailemden bir haber aldım ve bir saatlik işim çıktı. ayrılırken bana iş yerine uğrayıp geleceğim dedi. bekle ALLAH yok. Daha sonra aradı, markete gidip misafirler için alışveriş yapması gerektiğini, geleceğinde geç olacağını söyledi. Herkesin işi çıkabilir. Ama her buluşmamızda bir şekilde erken gidiyor, arkadaşlarıyla ailesiyle plan yapıyor ama bana hiç ''blleg haftasonu şunu yapalım mı, şuraya gidelim mi?'' dediğini hatırlamıyorum. telefonda ağladım sinirden. Tamam gelme istemiyorum dedim. 6 aydır sevgiliyiz daha ilk kez geçen hafta sinemaya benim zorumla gittik. yemeğe gidelim, alışverişe gidelim, birlikte oyunlar oynayalım, ne bileyim müzik dinlemeye gidelim her sevgili gibi zaman geçirelim istiyorum. o kadar odun ki.. 6 ayda bana bir çiçek almadı, bir ne güzel olmuşsun demedi.Vay efendim açık giyiniyormuşum, vay efendim evlenince 3 çocuk istermiş. yemek yapmak kadının göreviymiş.Evlendiğimizde bize gelen misafirlerle haremlik seramlık oturacakmışız. Babası çalgılı düğün istemezmiş. GİYECEĞİM GELİNLİĞE KADAR AÇIK OLMASIN DİYOR. Bunlar üzerinde tartıştığımızda asla fikirlerinden caymıyor. kendisinin etnik kökeni farklı, muhafazakar bir ailesi var. eğitim seviyesi olarak da üniyi açıktan bu sene okumaya başladı. lise mezunu. İnanın çok aşık olmuştum, bunlar yüzünden ayrıldım zamanında. 4 gün yaşamadım sayıyorum, bir insan ağlayarak uyanır mı? ben her sabah ağlayarak uyanıyordum. velhasılkelam barıştık.. ancak mutlu değilim. ben mi abartıyorum bilmiyorum
Fikirleriniz uymuyor siz muhafazakar degilsiniz o muhafazakar. Ya siz ona uyacaksiniz ya o size. Cunku o sizi oldugunuz gibi kabul etmiyor. Sizinde ona uymayacagnz ortada neden diretiyorsunz olsun diye anlamadm. Çocuğun dedikleri muhafazakar bir insani mutlu dahi eder. Ama sizi etmiyor. Ondada hata bastan goruyorsun neden gelip kendine asik.ediyorsn. aman anlamıyorum kimseyi ben. Karsilikli.hatalar var. Bu konuya takilmaman sebebi bu tarz problemi olupta evleneni daha gormeysm. Ve cokca onemli olususanırım seçimlerim yanlış, ya da gidiş yönüm bilmiyorum.üniversite öğrencisiyim, 21 yaşındayım. arkadaşlar, benim bitirme ve yetinme problemim var sanırım. bir ilişkiyi bitirmekte çok acizim, devam eden ilişkimde de karşı tarafla hiç yetinemiyorum,yaptıklarından tatmin olmuyorum. bugün işten erken çıktım( boş günlerimde bir kafede garsonluk yapıyorum) erkek arkadaşımı arayıp görüşelim dedim, özlemiştim. o da kabul etti. buluştuk 30 dk sonra ailemden bir haber aldım ve bir saatlik işim çıktı. ayrılırken bana iş yerine uğrayıp geleceğim dedi. bekle ALLAH yok. Daha sonra aradı, markete gidip misafirler için alışveriş yapması gerektiğini, geleceğinde geç olacağını söyledi. Herkesin işi çıkabilir. Ama her buluşmamızda bir şekilde erken gidiyor, arkadaşlarıyla ailesiyle plan yapıyor ama bana hiç ''blleg haftasonu şunu yapalım mı, şuraya gidelim mi?'' dediğini hatırlamıyorum. telefonda ağladım sinirden. Tamam gelme istemiyorum dedim. 6 aydır sevgiliyiz daha ilk kez geçen hafta sinemaya benim zorumla gittik. yemeğe gidelim, alışverişe gidelim, birlikte oyunlar oynayalım, ne bileyim müzik dinlemeye gidelim her sevgili gibi zaman geçirelim istiyorum. o kadar odun ki.. 6 ayda bana bir çiçek almadı, bir ne güzel olmuşsun demedi.Vay efendim açık giyiniyormuşum, vay efendim evlenince 3 çocuk istermiş. yemek yapmak kadının göreviymiş.Evlendiğimizde bize gelen misafirlerle haremlik seramlık oturacakmışız. Babası çalgılı düğün istemezmiş. GİYECEĞİM GELİNLİĞE KADAR AÇIK OLMASIN DİYOR. Bunlar üzerinde tartıştığımızda asla fikirlerinden caymıyor. kendisinin etnik kökeni farklı, muhafazakar bir ailesi var. eğitim seviyesi olarak da üniyi açıktan bu sene okumaya başladı. lise mezunu. İnanın çok aşık olmuştum, bunlar yüzünden ayrıldım zamanında. 4 gün yaşamadım sayıyorum, bir insan ağlayarak uyanır mı? ben her sabah ağlayarak uyanıyordum. velhasılkelam barıştık.. ancak mutlu değilim. ben mi abartıyorum bilmiyorum
Birlikte vakit geçirmediğin biriyle evlenme bence. Karşındakini iyice tanı eğer en ufak bir şüphen varsa uzaklaş. Kültür farkı ciddi bir problem olabilir. Aile, yetiştirilme tarzı, romantizm hepsi çok önemli. Hayırlısı olsunsanırım seçimlerim yanlış, ya da gidiş yönüm bilmiyorum.üniversite öğrencisiyim, 21 yaşındayım. arkadaşlar, benim bitirme ve yetinme problemim var sanırım. bir ilişkiyi bitirmekte çok acizim, devam eden ilişkimde de karşı tarafla hiç yetinemiyorum,yaptıklarından tatmin olmuyorum. bugün işten erken çıktım( boş günlerimde bir kafede garsonluk yapıyorum) erkek arkadaşımı arayıp görüşelim dedim, özlemiştim. o da kabul etti. buluştuk 30 dk sonra ailemden bir haber aldım ve bir saatlik işim çıktı. ayrılırken bana iş yerine uğrayıp geleceğim dedi. bekle ALLAH yok. Daha sonra aradı, markete gidip misafirler için alışveriş yapması gerektiğini, geleceğinde geç olacağını söyledi. Herkesin işi çıkabilir. Ama her buluşmamızda bir şekilde erken gidiyor, arkadaşlarıyla ailesiyle plan yapıyor ama bana hiç ''blleg haftasonu şunu yapalım mı, şuraya gidelim mi?'' dediğini hatırlamıyorum. telefonda ağladım sinirden. Tamam gelme istemiyorum dedim. 6 aydır sevgiliyiz daha ilk kez geçen hafta sinemaya benim zorumla gittik. yemeğe gidelim, alışverişe gidelim, birlikte oyunlar oynayalım, ne bileyim müzik dinlemeye gidelim her sevgili gibi zaman geçirelim istiyorum. o kadar odun ki.. 6 ayda bana bir çiçek almadı, bir ne güzel olmuşsun demedi.Vay efendim açık giyiniyormuşum, vay efendim evlenince 3 çocuk istermiş. yemek yapmak kadının göreviymiş.Evlendiğimizde bize gelen misafirlerle haremlik seramlık oturacakmışız. Babası çalgılı düğün istemezmiş. GİYECEĞİM GELİNLİĞE KADAR AÇIK OLMASIN DİYOR. Bunlar üzerinde tartıştığımızda asla fikirlerinden caymıyor. kendisinin etnik kökeni farklı, muhafazakar bir ailesi var. eğitim seviyesi olarak da üniyi açıktan bu sene okumaya başladı. lise mezunu. İnanın çok aşık olmuştum, bunlar yüzünden ayrıldım zamanında. 4 gün yaşamadım sayıyorum, bir insan ağlayarak uyanır mı? ben her sabah ağlayarak uyanıyordum. velhasılkelam barıştık.. ancak mutlu değilim. ben mi abartıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?