- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bulunduğu ilde çalışıyor ama hafta sonları ve bazen hafta içi çalışıyor , genel olarak işi var ama sabah sekiz de gitmiyor;;
Sanki sevmiyorsun onu,sevmiyorsan ayril.ikinizde mutsuz olmayin.Erkek arkadaşım yani nişanlıma çok kötü davranıyorum , sürekli hakaret ediyorum onu mutlu edemiyorum , ona ayrılalım diyorum başını benimle yakacak ;( bu akşam hiç sorun yoktu ben yürüyüşe çıktım şu son zamanlarda hem maddiyattan hem yalnızlıktan çok bunaldığım için kendimi yemeğe verdim, bu akşam yürüyüşe çıktım, yürüyüş yaparken nişanlım hep beni arıyor. Bende ona evlendikten sonra benim yanıma geleceksen çalışmak zorundasın iş bulmadan buraya gelemezsin dedim , herkes bana önce iş bulsun diyor dedim oda orada yaşamadan nasıl iş bulayım diyor. Sonra konu açıldı beni bulduğun için şükret diyor bende asıl siz şükredin beni bulduğunuz için diyorum . Oradan tartışma başladı , düğünü Altı aya sıkıştırdılar, ben maddi olarak bitiğim buna kızıyorum, bana sormadan düğün salonunun saatıne kadar ayarladılar , annesi her şeyini alıyor , elini cebine atmıyor ben buna kızıyorum , sorumluluk alabilecek mi bundan korkuyorum , gerçekten beni sevdiğine inanıyorum hiç kötü söz söylemiyor beni kırmıyor ama bunlar yetmiyor ;(
Bende bunu diyorum o da diyor ki ben nasıl iş arayyım orada yaşamadan diyor, memleketlerimiz arasında 10 saat carYa hu adam seni işin olduğu için istiyor. Ayrıca gelsin bulunduğun yere iş arasın madem, evlendikten sonramı bulacak işi? Çok mutsuz olacağın bi evliliğin içine giriyorsun
Bazen onu nasıl mutlu edecegımı bilmiyorum;( yani durduk durmadık yere problem çıkarıyorum ;(Zorunlu insan sevdiğine deger verir. Neden kendini yüklü hissediyorsun bu adama karşı? Meslegi olan bir kadin niye kendine bunu yapar? Ya sevdigin insan(!) sence seven insan senin gibi mi davranir?
Dağ gibi borçtan anca 2-3 bin tl kaldığını öğrenince adam, sen o zaman gör şenliği. Daha önce söylemişti Zorunlu ama ciddiye almamış galiba, baksana çalışmaya bile gönlü yok daha. Hala memur kız aldım rahat ederim diye gün sayıyor fkfkfkfkZorunlu ben seni gormeyince ozluyorum ya. Adam hakli simdi buldugun icin sukretmelisin. O kadar borcu bundan onceki sevgiline yedirdigin paralar sayesinde yaptin adam gitti. Bu hic degilse akilli adam hemen evlenelim rahata kavusayim derdinde. Senin de istedigin buydu zaten. Demek ki ortada sorun yok. Bir de bebeginiz olursa mutlulugunuz katlanir bence. Adam evde cocuk bakar iste. Bunca zaman yasadigi yerde is bulamamis adam senin eve tasininca bulamayacagina gore isi simdiden hazir.
Biliyor maaşımın bana kalmadığını maalesef , ona bu durumu söylemek zorundaydımDağ gibi borçtan anca 2-3 bin tl kaldığını öğrenince adam, sen o zaman gör şenliği. Daha önce söylemişti Zorunlu ama ciddiye almamış galiba, baksana çalışmaya bile gönlü yok daha. Hala memur kız aldım rahat ederim diye gün sayıyor fkfkfkfk
Ciddiye almamış işte, yalan söylüyorsun ayak yapıyorsun falan diye düşünüyor. Yoksa saniye durmaz gerisin geri kaçardı.Biliyor maaşımın bana kalmadığını maalesef , ona bu durumu söylemek zorundaydım
Dağ gibi borçtan anca 2-3 bin tl kaldığını öğrenince adam, sen o zaman gör şenliği. Daha önce söylemişti Zorunlu ama ciddiye almamış galiba, baksana çalışmaya bile gönlü yok daha. Hala memur kız aldım rahat ederim diye gün sayıyor fkfkfkfk
Düğün tarihi nemzanErkek arkadaşım yani nişanlıma çok kötü davranıyorum , sürekli hakaret ediyorum onu mutlu edemiyorum , ona ayrılalım diyorum başını benimle yakacak ;( bu akşam hiç sorun yoktu ben yürüyüşe çıktım şu son zamanlarda hem maddiyattan hem yalnızlıktan çok bunaldığım için kendimi yemeğe verdim, bu akşam yürüyüşe çıktım, yürüyüş yaparken nişanlım hep beni arıyor. Bende ona evlendikten sonra benim yanıma geleceksen çalışmak zorundasın iş bulmadan buraya gelemezsin dedim , herkes bana önce iş bulsun diyor dedim oda orada yaşamadan nasıl iş bulayım diyor. Sonra konu açıldı beni bulduğun için şükret diyor bende asıl siz şükredin beni bulduğunuz için diyorum . Oradan tartışma başladı , düğünü Altı aya sıkıştırdılar, ben maddi olarak bitiğim buna kızıyorum, bana sormadan düğün salonunun saatıne kadar ayarladılar , annesi her şeyini alıyor , elini cebine atmıyor ben buna kızıyorum , sorumluluk alabilecek mi bundan korkuyorum , gerçekten beni sevdiğine inanıyorum hiç kötü söz söylemiyor beni kırmıyor ama bunlar yetmiyor ;(
Sıkıldım anlıyor musunuz? Sürekli aynı konu. Bizimkiler o kadar ayrıl diyor ikiniz birbirinize garipsinizErkek arkadaşım yani nişanlıma çok kötü davranıyorum , sürekli hakaret ediyorum onu mutlu edemiyorum , ona ayrılalım diyorum başını benimle yakacak ;( bu akşam hiç sorun yoktu ben yürüyüşe çıktım şu son zamanlarda hem maddiyattan hem yalnızlıktan çok bunaldığım için kendimi yemeğe verdim, bu akşam yürüyüşe çıktım, yürüyüş yaparken nişanlım hep beni arıyor. Bende ona evlendikten sonra benim yanıma geleceksen çalışmak zorundasın iş bulmadan buraya gelemezsin dedim , herkes bana önce iş bulsun diyor dedim oda orada yaşamadan nasıl iş bulayım diyor. Sonra konu açıldı beni bulduğun için şükret diyor bende asıl siz şükredin beni bulduğunuz için diyorum . Oradan tartışma başladı , düğünü Altı aya sıkıştırdılar, ben maddi olarak bitiğim buna kızıyorum, bana sormadan düğün salonunun saatıne kadar ayarladılar , annesi her şeyini alıyor , elini cebine atmıyor ben buna kızıyorum , sorumluluk alabilecek mi bundan korkuyorum , gerçekten beni sevdiğine inanıyorum hiç kötü söz söylemiyor beni kırmıyor ama bunlar yetmiyor ;(
Bende öyle dedimHofffff. Ee ayril kardesim madem.sanki 3 cocugunla ortada kalicaksin..sen bir garip cocuk senden garip ne tür bi iliski bu..bu arada basligi gorunce sey dedim - e kotu davranmaaa!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?