Erkek arkadaşıma çok kötü davranıyorum ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki sevmiyorsun onu,sevmiyorsan ayril.ikinizde mutsuz olmayin.

Zorunlu insan sevdiğine deger verir. Neden kendini yüklü hissediyorsun bu adama karşı? Meslegi olan bir kadin niye kendine bunu yapar? Ya sevdigin insan(!) sence seven insan senin gibi mi davranir?

Ya hu adam seni işin olduğu için istiyor. Ayrıca gelsin bulunduğun yere iş arasın madem, evlendikten sonramı bulacak işi? Çok mutsuz olacağın bi evliliğin içine giriyorsun
Bende bunu diyorum o da diyor ki ben nasıl iş arayyım orada yaşamadan diyor, memleketlerimiz arasında 10 saat car

Zorunlu insan sevdiğine deger verir. Neden kendini yüklü hissediyorsun bu adama karşı? Meslegi olan bir kadin niye kendine bunu yapar? Ya sevdigin insan(!) sence seven insan senin gibi mi davranir?
Bazen onu nasıl mutlu edecegımı bilmiyorum;( yani durduk durmadık yere problem çıkarıyorum ;(

Dağ gibi borçtan anca 2-3 bin tl kaldığını öğrenince adam, sen o zaman gör şenliği. Daha önce söylemişti Zorunlu ama ciddiye almamış galiba, baksana çalışmaya bile gönlü yok daha. Hala memur kız aldım rahat ederim diye gün sayıyor fkfkfkfk

Biliyor maaşımın bana kalmadığını maalesef , ona bu durumu söylemek zorundaydım

Biliyor maaşımın bana kalmadığını maalesef , ona bu durumu söylemek zorundaydım
Ciddiye almamış işte, yalan söylüyorsun ayak yapıyorsun falan diye düşünüyor. Yoksa saniye durmaz gerisin geri kaçardı.

Bu elemana saygı duymuyorsunuz o konuda anlaşalım. Sevdiğinizi de düşünmüyorum. İyi kötü bir koca bulduk devam edelim bari ayağına başınızı yakacaksınız. Yapmayın etmeyin dedik koşa koşa nişanlandınız. Şimdi de evleneceksiniz. Sizin ilişkilerinizde genel olarak bir üslup ve gereksiz fevrilik probleminiz var. Ama sorun şu an üslubunuz ya da tavırlarınızdan ziyade baştan ayağa yanlış bir ilişki içine girmeniz. Ama tabii ben boyle detaylı detaylı yazıyorum da sizin iç ses şu

Düğünü vs adamın ailesi mi karşılıyor bırak yapsınlar 6 ayda nolcak yapsın ailesi sorun değil.
Ama iş konusunda haklısın iş bulmak zorundaaaa.
Yanına gelmeden işlere başvursun gelince tek tek görüşmeye gider 1-2 hafta içinde hemen işe girmesi gerek.
ne bulursa girsin mağaza market vs boş durmasındansa

Ama instagram sifresini istemis, regl oldugunda bile tiksinmemis, bir de maas kartini isterse o zaman zorunlu tam anlami ile sevildigine ikna olacak bence. Henuz maas kartini vermemis ondan bu afra tafrasi. Adam sen yorulma hayatim evin butun yukunu ben alirim, maas cekip hesap kitap icin yorma sen o guzel kafani diyecek zorunlu mutluluktan dort kose olacak. Sonra kim takar borcu. Adam maasi cekip keyfine bakacak. Cok uyumlu bir cift bunlar ama sen kiskandin tabi. Kadinin dusmani yine kadin iste yeahhh.

Yüzüğü takana kadar 40 takla attın şimdide nişanı atmak için bahane arıyorsun...içine sinmeyen varsa ayrıl neden kendini ve özelikle bizi darliyorsun Z zorunlualann

Düğün tarihi nemzan

Sıkıldım anlıyor musunuz? Sürekli aynı konu. Bizimkiler o kadar ayrıl diyor ikiniz birbirinize garipsiniz psikolog’a gidin beraber belki depresyondan çıkarsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…