- Konu Sahibi yenidunyaperisi
-
diğer konunu da okudum şok oldum şakamı bu adam ?
sakın arama sorma sözde senden ayrılıyorum diye korkutacak sen üzerine düştükçe.
her şey tezgahlanmış görmüyormusun
böyle adamlardan nefret ediyorum. sakın bir hataya düşme yoksa seni kimse kurtaramaz
senin yerinde olsam hattımı değiştirir bir daha cümle alem bir araya gelse şu tavırlarından sonra görüşmezdim yazıklar olsun ona ay sinir oldum
aynen bende yazıklar olsun dıyorum arkadasım aynı fikirleri paylaşıyoruz. tezgah mı değil mi anlarız gün icinde
sevgili kk üyeleri. öncelikle iyi ki varsınız dıyerek baslamak istiyorum. yalnız olmadığımı hissettirmeniz benim için çok anlamlı.
dün açtığım topicte erkek arkadaşımın kendisinin 200 bin tl lik kredisine kefil olmamı istediğini kabul etmek istemediğimi söylediğimde ise sen benimle ciddi düsünmüyorsun benimle gelecek planlamıyorsun beni sevmiyorsun başkalarına muhtac ediyorsun şeklinde ithamlarda bulundugunu anlatmıstım sizlere..
bugun net olarak kefaret vermek istemediğimi söyleyen bir mesaj attım ve hicbir sekilde ne dönüs yapıldı ne mesajlarıma ne de aramalarıma cevap verilmedi. üzüldüm çok. ama sanırım aramaya devam etmeyeceğim.
para insanları cok kolay birlestirip cok kolay ayırabılıyormuş. yazıklar olsun dıyorum...
beni bu zor günümde yalnız bırakmadıgınız icin hepinize tesekkur ediyorum.
Bir müsibet bin nasihattan hayırlıdır diyorum
Ve herşeyde bir hayır vardır burdaki hayırsızlığında aslında sana hayırlara yol açacağını düşünebilirsin.
Zararın neresinden dönülürse kardır.
Anladım ki hiç hak etmemiş seni güzel kız
Sevgilerimle
özellikle teşekkür ederim bu güzel mesajınız için çok incesiniz
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?