- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi yenidunyaperisi
-
yukarıdakı buyuk yorumda kı yazılanlar bana gore gurursuzluktur
ben yapmam
ne verırım cok nede karsımdakini ''dümdüz söyliyeyim'' - yolmam . ne demek 300 liralık kot degerli olacak ne kadar aşağılık bir benzetme bunlar
tamam para yedırmesınkullandırmasın onu gecıcemde sonrasındakı anlatılan hersey gurursuzluktur
bence bir erkeğin mesleği yoksa ve sabit bir geliri yoksa ben onu erkekten saymıyorum, bu erkek ne anlatırsa masal, inanmayın
anası kuzu gibi yetiştirmişse vay halinize ,kadın hangi birine yetişsin böyle padişah gibi erkeğin kime faydası var , bunlardan da çok piyasada , mlssplayfull da lyi yaptığı da var hata yaptığıda var,
hayatta zaten böyle , hatalarımızda ,,öğreniyoruz ama artık eski tip kadınlar azınlıkta
Uzun vadeli ilişkilerde, bir tarafa yüklenmemek açısından her iki tarafta çaba vermeli.
Sen ver ben yiyeyim olmaz, para harcama kısmını tamamen erkeğe bırakırsan, ipleri de onun eline bırakırsın, kafası kızdığı zaman karısının harçlığını kesen adamlar biliyorum ben. Allah yaşatmasın öyle bir şey. Para için bir erkeği çekmek sanırım dünyada insanın başına gelebilecek en zor şey.
Dengede tutmak lazım, seviyorsam ezmeye kıyamam, o bir alır, ben de bir alırım ancak bu sevgidendir, nasıl zor kazanıldığını biliyorum, hayat arkadaşımın emeğini çarçur etmem asla ama kendimi de kullandırmam. Böyle olmalı diye düşünüyorum
Kredi meselesine gelince, sözü edilen borcu kendim ödeyecek gücüm yoksa asla kefil olmam, insanların da bunu anlaması lazım. Zorla kefalet istemek çok çirkin bir şey, iş böyle bir davranışa dökülmüşse zaten ortada iyi niyet yoktur.
çok isabetli bir karar vemişsin
bir memur tandığıma sürekli kefil olur musun diye geliyorlarmış adam da bıkmış artık ve kendince şöyle bir çözüm bulmuş ondan kefil olmasını isteyen kişilere ben krediyi çekeyim sen kefil ol sen yine ödemelerini zamanında yaparsın diyormuşböyle cevap alan tandıkları anında yan çizmeye başlıyormuş.
evet böyle bir şey rica edilen kişi ne karşıyı reddediyor ne de kendi zor durumda kalıyor; ayrıca karşı tarafın niyetini de anlıyorşu kk dan neler öğreniyorum ya.
çok iyi fikirmiş.
Bence garanticilikle alakasi var bastan basil alistirirsan o sekilde de devam etmeli. Birazcik gevsettik mi ipleri hemen alisiveriyorlar rahata kadinin ustunden gecinmeye hepsi boyle inanki. Once utanmis gibi yaparlar sonra bir bakarsin kartlarina kadar maasina kadar cekip almis.
Ben basta kurdugum duzeni surduremedim benim sucum. Bu kadar her seferinde yardimci olmamaliydim olmuyorumda asla artik. Eskiler nedemis bir erkegin iki tasi varsa birini kircaksin. Gercekten oyle rahata alistirmamali erkekleri eslerine degil kendilerine guvensinler veya kizarkadaslarina guvenmesinler. 100% guvenme olunca gercekten nasilsa karim yapsin deyip kenara cekiliyorlar simdiki erkekler utanmaz nerdeyse sen calis ben oturayim evde diyecekler.
bence bir erkeğin mesleği yoksa ve sabit bir geliri yoksa ben onu erkekten saymıyorum, bu erkek ne anlatırsa masal, inanmayın
anası kuzu gibi yetiştirmişse vay halinize ,kadın hangi birine yetişsin böyle padişah gibi erkeğin kime faydası var , bunlardan da çok piyasada , mlssplayfull da lyi yaptığı da var hata yaptığıda var,
hayatta zaten böyle , hatalarımızda ,,öğreniyoruz ama artık eski tip kadınlar azınlıkta
sevgili kk üyeleri. öncelikle iyi ki varsınız dıyerek baslamak istiyorum. yalnız olmadığımı hissettirmeniz benim için çok anlamlı.
dün açtığım topicte erkek arkadaşımın kendisinin 200 bin tl lik kredisine kefil olmamı istediğini kabul etmek istemediğimi söylediğimde ise sen benimle ciddi düsünmüyorsun benimle gelecek planlamıyorsun beni sevmiyorsun başkalarına muhtac ediyorsun şeklinde ithamlarda bulundugunu anlatmıstım sizlere..
bugun net olarak kefaret vermek istemediğimi söyleyen bir mesaj attım ve hicbir sekilde ne dönüs yapıldı ne mesajlarıma ne de aramalarıma cevap verilmedi. üzüldüm çok. ama sanırım aramaya devam etmeyeceğim.
para insanları cok kolay birlestirip cok kolay ayırabılıyormuş. yazıklar olsun dıyorum...
beni bu zor günümde yalnız bırakmadıgınız icin hepinize tesekkur ediyorum.
edit: şimdi de kendisi arıyor ve ben acmayacagım sanırım. para yüzünden ihtiyacı olsun olmasın sevdiğim(!) dedigi kadını ezen üzen adamdan hayır gelmez kanaatine varmış bulunmaktayım.
Hayat müşterek be miss, bugün sen ona destek olursun yarın o sana, yeter ki karşına helal süt emmiş biri cıksın. Karısını el üstünde tutan, onun sorumluluğunu sırtlayan biri....
Aldırdığın makyaj malzemesinin hangisi yanına kar kaldı? Neyin garantisi var ki ilişkilerin, maddi cizgilerin olsun?
Kendiminkini de harcarim onunkinide benimkinden sayar harcarim ikimizde rezil oluruz
Ya da tam tersi harcamam harcattirmam bu seferde 150 $ harcar 5o$ harcadim der yalan soyler... off off ikisinide tecrube ettim.ortasini buldugumda rahat etmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?