Erkek arkadaşıma kefil olmadım ve...

Valla ben yapmiyorum arkadasim erkeklere mustahak vur sirtlarina odunu. Beter olsunlar... benim gibilerde lazim ki birileri hadlerini bildirsin. Ben gibi cadilar olmsa adalet nasil saglancak. Merak etmeyin bende ayrilan iyi adam oluyo zaten bi Allah raz olsun diyin kizlarr

Alsin yahu niye almasin zaten iphone nun yenisimi cikmis ne eskisini begenmemisti. Kendine alirken bana da aldi. Alsin tabi ben ona gps, oyun vs aliyordum ama ! Resturantta giittinde chicken wings leri lup lup yedi , ha birde sushi yedi zirt pirt, birde isyerinde baska yere transfer oldu partisi oldugunda partinin hesabini da ben odedim...tasinirkende 4000 dolar tasinma parasini da ben verdim. Ev degistirdik evin depozitosunu da ben verdim. Vallahi bende cok harcadim nankor olamaz bu konuda. ha birde yaprak sarmalarini yerken hic sikayet etmiyordu kolay mi onlari sarmak ben bi tane yemedim hepsini yemis.. insan ayirir dimi... dusuncesiz iste. Ben ona cok yaptim fazlasini gordum ama gene diyorum gene de onun fazlsini yapmasini beklerim.
Biz zaten o sahis ile kac yil beraber oturdum diger sahis lada evliydim. Haytimda 20 yasindan beri iki erkek oldu budur yani hepi topu. kAC YIL gecmis artik zaten o hediye olmuyo benim ihtiyacim oluyor.

Pahali hediye alabiliyorsa oyle seviyorsa alsin ne varki. Zaten soyuldugunu dusunen adama almaz kabul etmez bende ucuz hediye almam kimseye almadim en iyisni guzelini alayim herkes sevinsin diye dusunurum. Ailem arkadaslarim sevgilim hep boyle herkese en iyisini alirim. Her pahali hediye alan birsey beklemez ki.Belkide hediye alirken pahalisini almayi seviyordur. Bende pahali hediye aldim diyelim arkadaslarima bisi mi bekliyorum yani icimden oyle gelmis oyle aliyorum. Allah allah reddeden olursa da reddetsin gider ihtiyaci olana veririm sevinen olur.

Son düzenleme:
Ama bir konuya iki kapak olmaz ki :))Tebrikler süper tespit..budur

Burda yaris yapmiyoruz siz forumu ne sandiniz ki...Bu benim hayat gorusum. Ben boyleyim aklim basima geldi asla bir erkegin bana harcadigindan fazla harcamam, fedakarlik yapmam bitmistir benim icin...

Bu devirde erkekler bile calisan bayan ariyor, yok memur olsun ogretmen olsun.. onlar bile cikar pesinde kaldi ki ben durumuma denk birini istemisim eli acik insan istemisim suc mu...

Ben boyle seviyorum mutlu oluyorum olay bitmistir. Siz esinizin erkek arkadasinizin para harcamasindan hoslanmiyorsaniz hesaplari ayirirsiniz yaptirmazsiniz. Kimseye zorla birsey yaptirmadim zaten. Oyle olsa hayir almiyorum derlerdi.Burda aman kapak oldu haydi sevin 1000 puan bonus kazandik oleyyy diye sevinmeniz bir garip? Herkesin hayat gorusu farkli. Ben sahsen bir erkek icin hicte bisi yapmam bu saatten sonra artik heleki her yerde kizlarin ustunden gecinmeye programlilar turemisken. Sevmiyorum erkek cinsini beter olsunlar.Dusmanim hepsine. dedigim gibi vur sopayi sirtlarina.

Siz kendi içinizde çelişiyorsunuz bir kere hem ilk yazınızda nişanlım tabi ki okul taksitimi ödeyecek bana bakacak yazmışsnız.
Hem de ben kimseye bir şey al diye zorlamıyorum yazmışsınız.
İlişki stratejiniz çok farklı gerçekten.Hepimiz jestler bekliyoruz tabi,hepimiz hediyeler almaktan hoşlanıyoruz ama
bunu ifade şekliniz o kadar itici ki sanki erkekler bize yaptıkları harcama oranında sahip olabilir imajını oluşturuyorsunuz
ve bu da son derece küçük düşürücü bir durum bence..
Belki anlatmak istediğiniz bu değildir ama yazdıklarınızı tekrar gözden geçirirseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

missplayfulun niye bu kadar üzerine gidildiğini anlayamadım........ne istediğini bilen bir kadın.........sen başka birşey istersin ama bu kadın başka birşey ister........kimse kimseyi kandırmıyor........kimse kimseyi dolandırmıyor.......erkekler aptal değil.........missplayful gibi bir kadının taleplerini karşılayabiliyorsa olay bitmiştir.........benim çevremde gördüğüm evliliklerin büyük bir kısmı kör topal ilerliyor........siz bir dengeye oturtabilmişseniz ne mutlu size.........ama kadınların genel olarak kullanıldığı bir gerçek...........doktor olduğum için sayısız insanla muhatabım ve erkeklerin büyük bir kısmı karısıyla da yetinmiyor........siz öfkenizi konu sahibinin erkek arkadaşına kusun biraz da

Bende biyolojiden mezun oluyorum yakinda. Seney tip fakultesi sinavlarina girmek istiyorum( MCAT SINAVI) Basarirsam gitmeyi dusunuyorum veterinerlik veya dis hekimligi tercih edecegim. Olmazsa kendi meslegimi yapacagim.

Inanin okula girebilmek icin ter dokuyorum zaten artik acikcasi tek amacim okula odaklanmak. Su an kimse icin fedakarlik yapmam yapamam. Zaten vaktim kalmiyor hic birsey icin. Ben farkettim ki fedakarlik yapmayi kestigimden beri birseyler daha duzgun yuruyor. Aci ama gercek eskiden cok sevecen sevgilisinin bir dedigini etmeyen hep veren taraftim ama artik yapamam bunlari 27 yasindayim yasimda artik musait degil kendimi dusunmem lazim.

Valla canim simdiki kizlar zaten erkekler birsey yapmadan sahip olunmus imaji veriyor ne yazik ki. Erkekler o kadar baski uyguluyor ki sanirsin nisanlisi esi... Guya beraberler erkek basliyor,sunu giyme, bunu yapma, gece disari cikma, surekli bir kisitlam,surekli bir baski. E peki soruyorum bir erkek bir kizin ustunde bu kadar hak iddia edebilmek icin ne yapmis olabilir ki? Sevgi demeyin bir insan seviyorum diye baskasinin boynuna boyle tasma takmaz. Madem bu kadar sahipeniyorlar kiz arkadaslarina para harcamak birseyler almakta koymasin onlara... Istiyorlarki hem paralari ceplerine kalsin hem kiz her dedigini yapsin... asil bu kizlar kandiriliyor. Ben eger bir erkegin bir dedigini iki etmiceksem bu sekilde ki cogu kiz oyle bakiyorum her dediklerini yapiyorlar bende karsimdaki kisinin benim istediklerimi harfiyen yerine getirmesini isterim.

Artik canim telefon mu ceker, sinema mi ceker, dondurma mi yoksa tatil mi ister... bilmem orasini veya oyuncak mi gorur begenirim. Yani erkekler hep almak istiyor bir kadina sahip olmak istiyor ama vermek istemiyor. Bu erkek cesidine kurnaz denir. Benim eski esim ve erkek arkadasim sikayet etmiyordu cunku ben onlari hos tutuyordum boyle bir insan niye kullanilmis olsunki... Bakiyorum simdiki erkeklerin kizlara stres,baski seviyorum adi altinda dram yaratma kiskanclik krizleri haric bir faydasi dokunmuyor.boyle sevgimi olurmus.

Ben annemin bi lafiyla uyandim.. Kizim biz sana disari cikma diyince ortaligi birbirine katiyorsun ama sevgilin evden cikmicaksin diyor sen sesini cikarmiyorsun benim kiyamadigim cocuguma o ne hakal karisirmis dedi... ki dogru soyledi senin ekmegini suyunu o mu veriyo kim oluyo o dedi.O zaman uyandim benim ustumde hic bi hakki olamaz boyle bi insanin. Sonucta sadece sevgili "sahibim "degil.

Ben belkide kendime fazla deger veriyorum o yuzden bencilim ve fedakarlik yapmiyorum artik. Ve farkettim ki zaten ben kendimi cok sevmeye baslamisim baskasini istesemde kendimden cok sevemem artik. Yillarca baskasini sevdik noldu kendimi birinci plana aldigimdan beri hayatim duzeldi vallahi. Ne cekmisim be... yazikmis bana valla.

Celisme konusuna gelelim ben isteklerimi taleplerimi soyledim.Ha almak istemese almaz almadi diyede ayrilacak adamin basinda dirdir edecek degilim. Ama sogurum acikcasi . Ben beraber oldugum kisinin maddiyatini maneviyati kadar paylasmasini isterim. Bunda da anlasilmayan bir taraf yoktur sanirim. Siz sadece maneviyati paylasmak istiyorsaniz oyle yapin. Ben sadece erkeklerin bayanlarin yaptigindan fazlasini yapmasi taraftariyim.

İlk paragraftan şu sonuç çıkıyor:
Kendinizi çok seviyorsunuz,kullandırmıyorsunuz ama bir erkekte her istediğimi alırsa o zaman kıskançlığına da kaprisine de katlanırım bedavaya olmaz diyorsunuz.Yani önemli olan beni ezmesi fazla müdahele etmesi değil bu müdaheleye kaç para değer biçtiği diyorsunuz yani güzelmiş valla!!!
Ama bir taraftan da gözümü açtınız gerçekten sağolun.
İlk işim eşime boşanma davası açmak olacak.Adamcağız gayet iyi huyludur,sesini yükselterek konuşmayı sevmez,(saygısından dolayı)hastaysam,yorgunsam v.s bulaşık bile yıkar,kızımla ilgilenir,elinden geldiği kadar da her ihtiyacımı giderir,bu arada beraber çalışıyoruz kendi işimiz ama bana hiç 300 liralık kot almadı valla.Ne yani benim değerim bu kadarcık mı?demi ama ne öyle bedavadan bana saygı duy,gözümün içine bak,olacak şey değil yani kadınlık gururum gerçekten rencide oldu şimdi.Hemen yarın gidip boşanma davamı açıcam sağol kardeşim gözümü açtın!!!
Bir de özeleştiri yapmam gerek.Zamanında istediği koltuk takımını almadığı için nişan atan(ne istediğini bilen değerini belirleyen kız modeli)uyanık kızlar ve kocasıyla gece birlikte olmak için para alan kadını(malum herşeyin bedeli var demi ama!!!) bile duymuşken sizin yazdıklarınız çok sığ kalıyor.Bu yüzden size yüklendiğim için kusura bakmayın.Bunlar gayet doğal tabi ne de olsa şu zamanda herşey para bedavaya su bile yok.
Kadının arkasına sığınıp ta sümsük gibi kadın parası yiyen erkelere de ,erkeği bankamatik gibi gören zihniyetteki kadına da sonuna kadar karşıyım herşey tabi ki karşılıklı ama herşeyin de bir bedeli var diye diye işi tamamen maddiyat boyuna döke döke,kız istemeye giden erkeğe herşeyden önce evin var mı diye soran bir kayınpeder ya da kayınvalidenin neden bu kadar adileştiğini ve basitleştiğini anlamak çok ta zor olmayacak artık..
Bu arada siz en iyisi " AŞKIN EDERİ NEDİR " diye bir konu açın orada yazışalım.Zira buradaki konuyu çok saptırdık konu sahibine haksızlık oluyor,burdan bir daha cevap vermek istemiyorum.
ikimizde o kadar farklı şeylerden bahsediyoruz,ilişkileri o kadar farklı boyutlarda yaşıyoruz ki sanırım birbirimizi hiç anlayamayacağız.İyi günler

Ben konu sahibine gerekli açıklamayı yaptım zaten içiniz rahat olsun.
Herkes istediğini söylemekte tabi ki özgür ama seçtiği cümlelere ve ifade tarzına dikkat ederek.
Bunu anlamanız için de hanımefendinin ilk paylaştığı yorumunu tekrar okumanızı rica ederim.
Kusura bakmayın ama ilişkileri bu kadar basite indirgeyip,tamamen maddi boyutununun gözönüne
serildiğini ve değer biçildiğini görmek beni son derece rahatsız ediyor ve buna gerçekten tahammül edemiyorum.
Herkes kendi yaşadığı hayat nispetinde değerlendirir dünyayı..
Benim eşimin sarayları yok ama çok şükür kendimi çok değerli hissediyorum.
Siz derseniz ki ben sevgilime ya da eşime maddi olarak en iyisini yaparım ondan da öyle beklerim
ya da şartlarımın eşit olmasını isterim,o zaman tamam derim ve saygı duyarım..
Ama siz kalkıp "benimle geziyorsa ,benimle yaşıyorsa o zaman bedelini de ödeyecek tabi"diye bir cümle kurarsanız
o zaman işin şekli ve anlamı değişir işte..
O yüzden ifade şekli çok önemli bazen bir kelime bile anlatmak istediğiniz şeyi
başka bir tarafa çekmeye yeter..

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir ve anlaşılabilmişimdir.
Dediğim gibi buradan artık cevap vermek istemiyorum..İyi günler..

Sizin kapak oldu deyip bununla kendinizce sevinmeniz tahammul edilemez ve komik dogrusu. Sevinecek birsey bulamadiniz da kapak oldu oleyyy diye havalara uctunuz. Sevinmenize sebep olabildiysem ne mutlu bana o zaman.

Elbette herkesin iliskisin beraber oldugu kisiye odedigi bir bedel vardir. Bu maddi veya manevi olabilir teki veya ikiside olabilir. Ben kesinlikle 100% maddiyat olacak demiyorum oyle olsa diger kriterlerimi es gecer zengin avina cikardim. Ben maneviyat paylasildigi kadar maddiyatinda paylasilmasini istiyorum dedim. Erkeklerde bayanlarla yuruttukleri iliskilerinde inanin daha cok bedel oduyorlar. Naz kapris cekme, surekli bir ilgi sevgi gosterme merasimi bunlari her erkek yasiyor. Eger surekli sevgi gostermeseler, hergun arayip sormasalar, kendi hayatlarindan birseyler fedakarlik etmeseler karsisindaki insan onunla olur mu acaba? Ben oyle cok romantik degilim tripte atmam, acikcasi oyle seni seviyorum canim kusum gibi laflardan hoslanmiyorum duygusal biri hic olamadim zaten. Ama alisveris yapmayi, tatil yapmayi seven bir insanim, kendi sevgimide soylereyerek degil jest yaparak, hediye alarak veya baska seyler yaparak gosteririm fiiilen yani.

Insanin karsisindakini nasil mutlu edebildigi onemli ben bu sekilde mutlu oluyorsam bu sekilde oluyorumdur. Ben sadece kendimi bildigim ve soguyacagimi da bildigim icin pinti biriyle beraber olamam.Iliskileri basite indirgemek demissiniz benim iliskim basit olsa yillarca ayni insanla vakit kaybetmez bunu yoldum yolacagim kadar deyip diger kisiye gecerdim oyle birsey olmadi.

böle adamlarsdan nefret edyrm.... erkek dedıgın bunu sevgılısıne sölemez bıle.... ama malesef böle cok parazit var.... iyi yapmıssın görüşme bencede

Ortada evlik yoksa ne kimsenin parasını yerim ne de kendi paramı yediririm.

Evlendikten sonra iş değişir, onun malı benim malım, benim malım yine benim malım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…