Erkek arkadaşıma kefil olmadım ve...

erkekler ne kadar paraya düşmüş ve bu yüzden ne kadar çok kalp kırar duruma gelmişler anlam veremiyorum. yazık vallahi çok yazık erkeklerin bu düştükleri hallere acıyorum.benimde başıma bu gibi bişey geldi eski sevgilim yüzünden.senin verdiğin tepkiyi verdim.. acıyorum onlara başka hiç bişey değil

hattını değiştirmek fikri mantıklı
ayrıldıktan sonra da seni rahatsız eder bu karakterde birisi

aradı arkadaşlar bu kezde ben açmadım. sanırım bu işi zamana bırakmak ve kesinlikle kefaret vermeden beklemek gerek ne olacaksa öyle olmalı bana fikir verdiğiniz için hepinizi kocaman öpüyorum :)

sen bilirsin ama hatasını anlayıp özür dilese bile bu adamdan hayır gelmez, evlenince daha neler ister senden. bak bankadan kredi çekemiyorsa banka ile ilgili bir sorunu var demektir kara listede filansa ilerde seninbaşına daha büyük yük olur. kredi kartı falan var mı bu adamın? tamamen yasaklı mı acaba?

200 bin lira parayi kredi cekseniz omrunuzun sonlarina yaklasirken anca odersiniz. Hem kadin parasiyla is kuracak adam nasil ev gecindirecek nasil dugun yapacak ? O paralari da sizden mi isteyecek? Ustelik sadece 6 ay ! Daha size bakmasi lazim nisanlinizin sizin ona degil! Erkek dedigin bence kadini maddi manevi korumali. Erkekleri kotu alistiriyoruaz yok esitlik vs diye bende eskiden oyleydim ama asla yapmam. Rahmetli anneannem kizim erkegin yakisiklisi basa bela olur iyi biri olsun yakisikli olmasin ama parasi olsun sana baksin derdi. Ne kadar dogru soylemis elinde avucunda olmayan adamlarla gezmeyin kendine bakamayan sana nasil bakacak derdi.

Annem ise farkli dusunur aman kizim erkek arkadasin hesap odese sende ode kimseden laf getirtme derdi. Noldu 17 yasimda ilk erkek arkadasim oldu 19 yasina kadar ohhh alisti tabi sonra yol parasini bile benden ister oldu beni gormeye geldiginde. Hemen alismayagorsunler! Sonra yasim ilerlediginde ogrenciydim erkek arkadasim isi gucu vardi magazada calisiyordu hemde NIKE da.Ikitelli ist da. Ben ise ogrenci universite . Hic benden para istemedi onceleri ama ilk aydan sonra yok arkadasim cok sikistiriyo moralim cok bozuk calistigim yer parami vermiyor dedi ... bunu boyle biz bulustukca yineledi ki arkadasini taniyorum artik nerdeyse kanli bicakli olmuslardi vermemis parasini bende neyse git ver dedim 100 ytl bisi idi ama kac yil once diyelim sene once ogrenci icin iyi para. Sonra bu bir ay icinde taksi parasini benden istedi yok ise gec kalicam demeler 20 ytl benden cikiyo hep. Yemek parasinda ben oduyorum gene.Bulusmalar ama ogrenciyim onada kendimede yetiremez oldum.Sonra kredi kartim vardi bu sefer gene borcu varmis baska arkadasina 250 ytl cekermisin geri vericem lutfen dedi kiramadim karttan cektirdi.Ve tabi evlenelim ayaklarina yatti sonra ben Izmir e geri dondum dondum istemeye gelecekti ama 2 ay olmustu ve hala bana isyerinden para almadim diyordu. Ben gercekten huylandim ve isyerindekilerde isteme olaylari olacagini biliyordu orda bir kizla arkadas olmustum ama o kiz evli biriyle gorusuyordu . Benim adi pislik kiz hakkinda bir ton ileri geri konusurdu herkese hatta kizin calismadigi bir gun hep arkasindan konustular kac yildir bu kizi adam oyaliyomus guya evli ustelik. Neyse kiza sordum telefonda oncce soylemedi sonra bende ne soylediyse kiz hakkinda soyledim kizi gafil avladim resmen ve kiz bana dogruyu soyledi evet herkes maasini aliyo missplayful maas almama durumu yok yalan soyluyo dedi. Zaten ertesi gun ogrenmis isyerini aradigimi beni rezil ettin vs diyerek ustume atmaya calisti. Ayrilmak istedi bende aptal degilim cabuk uyandim suclusun tabiki ayrilmak isticeksin rezil oldun parami var dedim.

Tabiki vermedi babasini ailesini aradim soyleriz verir dediler yok. Aileme rezil oldum ogrenciyim sonucta yolundugumla kaldim.Ustelik benimle gezip tozduguyla kaldi havasini attigiyla kaldi millete. Hem parami yedi hem yaninda guzel kiz dolastirdi pislik. Ustelik evlenmek istememisken beni ailemle yuz goz etti. Istemeye gelmedi.Cunku yalanini cikardim.Kac kez yatirdim dedi beni postaneye gonderdi yatirmamis 3 kez yapti bunu sikistirdigim icin yok yanlislik olmus ben yatirdim diyor. Dekontu gondermiyor yarin gondercm vs... oyaladi bende haram ediyorum benden cok ihtiyacin var herhalde hirsiz ugursuzun tekisin basim gozumun sadakasi olsun dedim.

Bu olaydan sonra hic bir erkek icin su yasima geldim ha yasim 27 asla ne borc veririm ne devamli hesao oderim belki gorustugum kisiden hoslaniyorsam sevdiysem kirk yilda bir jest olsun diye sinemaya gotururum birsey ismarlarim ama aslaaaa.... Anneannemin lafini dinledim rahmetli dogru soylemis.. ne isim var ciplaklarla Ben verdikce topukla ezildim ama ben istedikce aldikca inanin ihtiyacim olmasa bile degerim artti erkekler tarafindan.

Eski Esimle flort donemindeyken hep alisverise goturtturdum ne istesem aldiriyordum bastan ne alistirirsan oyle gider. Nisanliyken her ay bana para gonderiyordu okul kredi borclarimi odettirdim. Hic hesap odemedim istedikce Adanaya onu ziyarete gitmek istedigimde ucak bileti yollatirirdim. Sonucta bi erkek bi kizla geziyorsa bedeli olmali benim dusuncem bu. Dusunun iki kotunuz var birine 300 ytl verdiniz digerine sadece 30 hangisi daha degerli olur sizce? Tabiki pahada degerli olana daha dikkat edersiniz bende bunu kendime benimsedim bana birsey yapmicak bir erkekle asla gorusmeye tenezzul bile etmedim etmemde...

Ne kadar kontrolu alirsaniz o kadar degerli olursunuz. Zamaninda fedakar oldugumda noldu madalya takmadilar! Zaten erkekler kizlara para harciyor size harcamasa inanin ayse fatma gelicek ona harciycak. Bakmissiniz sizi somurmus sizden sonra Tulay gelir ona bir suru harcama yapar. Onemli olan onlara harcatabilmek . Taktik isi bunlar.Benim eski erkek arkadasima da ayni sekilde davrandim. Hic birseyimi eksik etmedi ustelik kendinden cok maas aliyordum. Makyaj malzemesi sevdigimi bilirdi surekli alisverise gotururdu, iphone bilgisayar almisti... Yani alicak tabi bence oyle olmasi lazim kiz tarafi boyle olmazsa eziliyo maalesef.

Ben gozumu actigimdan beri cok rahatim. Son 6 yilda bir evlilik bir erkek arkadasim oldu bence hic aman yardim ediyim fedakarlik yapiyim gibi hataya dusmeyin oyle yaparsaniz cok cabuk rahata alisiyorlar.

Not: Evlendikten sonra eski esim bir rahata alisti maalesef olaylar oyle noktaya geldi ki bana kirayi faturayi ortak boluscez noktasina geldi. Is degisikligi yapip ondan fazla kazaninca da parami guya yatirim yapmaya harcatmamaya biriktircm diyerek almaya calisti. O bana bakmaliydi sonucta ben ona bakacak degilim erkek olan o mu ben mi? Neyseki bosandim kendi parami bana harcatmiyordu evlenince degisti keske hic mi hic yardim etmeyip bastaki cizgiyi korusaymisim. Azicik taviz verin rahata alisip hep istiyorlar! Yapmayin bunu kizlar akilli olun...

Son düzenleme:

ayy canım yaa kıyısından dönmüşsün.bi kere bi adam 200.000 tlyi napcak nişanlı evli vs. olmadan.kesin bi planı vardı.ikincisi bence bi adam sevdiğini böle bi yükün altına sokar mı ''bana bişey olursa bu kız napar bu borçla'' diye düşünmez mi?benim eşim evlenmeden önce de nişanlı ve evliyken de kredi kartına bile 10 günden fazla borç bırakmadı.hep düşünür dünyanın binbir türlü hali var diye.bişey alcaksak biriktirir,didinir öle alırız.şimdiye kadar da başımız ağrımadı. bişeydede gözümüz kalmadı.senin de hayat felsefen bu olsun canım.yanlış anlama bilmişlik yapmıyorum,tecrübemi paylaşıyorum.sana da çok geçmiş olsun.merak etme karşına öyle biri çıkar kı kıyas yapar anlarsın inşallah neyin kıyısından döndüğünü.çünkü kuzenimin başından geçti böle bi olay.hemde 1 ay olmadı daha.o da ucuz yırttı şükür ki

kızlar tesekkur edıyorum fıkırlerınızı paylastıgınız ıcın. halen arıyor halen ısrarcı evlılık konusunda allahım bana yardm etsn bana şans dileyin dua edin kızlar buna gercekten ihtiyacım var aklıma perde inmiş uzun vadeli düsünemiyorum sanki :)

Son düzenleme:

günaydın
peki para mevzuunda ne diyor?

birsey demiyor. baskasını ayarlamış. ya aslnda cokta paraya ihtiyacı olan işsiz gücsüz biri değil mimar kendisi ama bir iş için cekmesi gerekiyordu bu parayı. bilemiyorum belkide kendince beni denedi. kırılmış bana sadece öyle söyledi. denemiş olsa bile sonuc itibariyle güvenipte o kadar buyuk bir riske girmenin adı aşk değil olsa olsa aptallık olurdu.
günaydın
peki para mevzuunda ne diyor?

ben neden o kadar talepkar olamıyorum ki. hep mahcup oluyorum düsün 50 tl dahi borc isteyemem kimseden kıolay kolay ama sanırım haklısın talepkar davranmak gerek. ne kadar emek harcatırsan kendine o kadar kıymetli olursun bu konuda hemfikiriz

en iyisini yapmışsın canım, 200 bine kefil olup dert sahibi olacağına
hem nişanlının gerçek yüzünü görmüşsün hemde saf olmadığını göstermişsin.
tebrikler işte KK kadını

alısmıs erkekler duygusal her soylenenı kabul eden kadın tıpıne kisilik sahibi ne soyledigini bilen kadınlar karşısında ezilip kendilerini kötü hissedip kırıldım demekten baska birsey yapamıyorlar. ama ilk fırsatta yeniden baskı kurup ezmeye calısmaktanda geri durmuyorlar
en iyisini yapmışsın canım, 200 bine kefil olup dert sahibi olacağına
hem nişanlının gerçek yüzünü görmüşsün hemde saf olmadığını göstermişsin.
tebrikler işte KK kadını

yukarıdakı buyuk yorumda kı yazılanlar bana gore gurursuzluktur
ben yapmam
ne verırım cok nede karsımdakini ''dümdüz söyliyeyim'' - yolmam . ne demek 300 liralık kot degerli olacak ne kadar aşağılık bir benzetme bunlar
tamam para yedırmesınkullandırmasın onu gecıcemde sonrasındakı anlatılan hersey gurursuzluktur

parasız erkekden daha kötüsü kadın üzerinden geçinmeye çalışan erkek ki bu ırk bi bitmedi arkadaş. hemen şutla kız yeminlen sevdiğim adambenden para istese hemen soğurum erkeksin sen yaa erkek herşeyde kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi gösterip beylik laflar ediosunuz haksızmıyım böyle değillermi? paraya gelince git bul ıyyy tiksinirim vallahi b

en iyisini yapmışsın canımm sakın kabul etme sana duygusal sömürü yapabilir ona olan sevgini kullanabilir asla kanma istese ayrılsın az paramı hadi ayrıldınız parayı ödemedi sen ne yapacaksın o zaman bence kimseye kefil olmak doğru değil

Kendi yazdıklarını kendin cürütmüssün Miss, alıştırmayla falan ilgisi yok bu durumların. Tamamen insan olmayla ilgisi var.

bu yazdıklarını genç kızım var onada okuttum , bilsin yeni genç erkeklerin hallerini aşkım, aşkım deyip kızları kullanmasınlar ve kolaya kaç.masınlar, bence karekterli olan hiç bir erkek buna başvurmaz, iyiki kanmamışsın bencede artık görüşme böyle olmaz olsun erkekler miğde bulandırıyor, sen .sen çok daha iyi karekterli birilerine layıksın aşkı para ile kirleten çok

Kendi yazdıklarını kendin cürütmüssün Miss, alıştırmayla falan ilgisi yok bu durumların. Tamamen insan olmayla ilgisi var.

Bence garanticilikle alakasi var bastan basil alistirirsan o sekilde de devam etmeli. Birazcik gevsettik mi ipleri hemen alisiveriyorlar rahata kadinin ustunden gecinmeye hepsi boyle inanki. Once utanmis gibi yaparlar sonra bir bakarsin kartlarina kadar maasina kadar cekip almis.

Ben basta kurdugum duzeni surduremedim benim sucum. Bu kadar her seferinde yardimci olmamaliydim olmuyorumda asla artik. Eskiler nedemis bir erkegin iki tasi varsa birini kircaksin. Gercekten oyle rahata alistirmamali erkekleri eslerine degil kendilerine guvensinler veya kizarkadaslarina guvenmesinler. 100% guvenme olunca gercekten nasilsa karim yapsin deyip kenara cekiliyorlar simdiki erkekler utanmaz nerdeyse sen calis ben oturayim evde diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…