kendi haline bırak.
ailesinin yanına gidince unutuyorsa hayır gelmez o adamdan
kaç günlüğüne gitti memlketine?
benim sevgilim 3 günlüğüne gitti ben hiç aramadım msj atmadım rahatça görsün ailesini arkadaşlarını diye
sms atamıyordum tl yoktu
nete girmiş garibim seni merak ettim konuşalım diye net cafeye geldim dedi
üstüne düşmeseniz bencede o merak etse sizi
ne yapıcam hiç bilmiyorum
belki yaşayıpta sana söyleyemediği birşey vardır,
kafasını dağıtmak iiçn gitmiştir,
kendini dinliyordur
onun için yapmış olabilir
ama bu senin telefonlarına cevap vermemesine haklı bir sebep değil
çünkü bi ilişkidesiniz ve herkesin birbirine sorumluluğu varrr
üstüne gitme bakalım gelince anlatır belki
kiminle gittii peki
yapacağın şey basit
umursamamamak ..
arama sorma gezsin gönlünce
Bu 3 yıl içinde ailesine her gittiğinde böyle mi davranıyordu eğer öyle değilsebelli ki sıkılmış uzun bir ilişki olduğu için kendini geri çekmelisin arama mesaj atma ama birden böyle değişmesi de şüphelendirici doğrusu
bence ilişkiden sıkıldı ve ayrılmak için ortam hazırlıyor olabilir. ben birinden sebepsiz ayrılmak istediğimde öyle yapıyorum mesela direk konuşamıyosam mesajlarına cevap vermiyorum çoğu zaman ya da soğuk mesajlar atıyorum anlasın kendiliğinden diye
sizinki başka bi durumda olabilir ama yine de garip
bana çok garip geldi açıkçası. 3 yıldan bahsediyoruz ve hep görüşen bir çiftmişsiniz. bu alışılmışın dışında bir durum. peki daha önceden hiç böyle bir şey yapmış mıydı. ya da ailesi sizi bilmiyor sa onlardan saklamak için mi bu yola başvurdu. eğer ailesi de sorun değil saklamıyor diyorsanız başka biri olabilir ya da soğumuştur üzgünüm
bana çok garip geldi açıkçası. 3 yıldan bahsediyoruz ve hep görüşen bir çiftmişsiniz. bu alışılmışın dışında bir durum. peki daha önceden hiç böyle bir şey yapmış mıydı. ya da ailesi sizi bilmiyor sa onlardan saklamak için mi bu yola başvurdu. eğer ailesi de sorun değil saklamıyor diyorsanız başka biri olabilir ya da soğumuştur üzgünüm
Ailesi bilmiyor fakat telefon kullanamıcak biri değil yani onların yanında 2 kere gitti memleketine sürekli mesajlaşıyorduk ya giderken kendi ellerimle uğurladım. çok güzel vedalaştık. oraya gidince değişti. kafam Allah bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?