Erkek arkadaşımda ki değişme...

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
öncelikler merhaba. benim 3 yıllık ilişkim var herşey çok güzel gidiyordu. çok iyide anlaşıyorduk taki su 10 güne kadar. yıllık izne çıkıp memleketine gitti kendisi ve 1 haftadır 1 kere aradı oda 5 dk bile konuşmadan kapattı. ki normalde sürekli konuşup msjlaşan kişileriz. 5 dk haber alamasak merak ederiz. o derece düşkünüz birbirimize. daha doğrusu düşkündü demek ki. 1 haftadır en fazla 10 msj atmıştır 1 kere aradı . ben onu aradığımda meşgule verıyor neden aramıyorsun dediğimde aradım ya 1 kere diyor dalga geçer gibi. ve msjlarıma karşılık bile vermıyor. biraz önce nerdesın ne yapıyorsun yazdım. sadece aslı yazdı. (aslı kardeşi Antalyada oturuyor.) aslı ne aslımı geldi anlamadım dedım. sonra msj attı ben aslılara geldim diye. dedım neden haber vermedin hiç dedi zaten yakın onundamı hesabını vereceğim dedi. (kendisi mersinde) bende sadece Haklısın yazım gönderdim. kızlar neden böyle oldu neden 1 haftada değişti. Sizce ne yapmalıyım. Tüm yorum ve eleştiriye açığım. Lütfen yol gösterin.

kaç günlüğüne gitti memlketine?
benim sevgilim 3 günlüğüne gitti ben hiç aramadım msj atmadım rahatça görsün ailesini arkadaşlarını diye
sms atamıyordum tl yoktu
nete girmiş garibim seni merak ettim konuşalım diye net cafeye geldim dedi
üstüne düşmeseniz bencede o merak etse sizi

belki yaşayıpta sana söyleyemediği birşey vardır,
kafasını dağıtmak iiçn gitmiştir,
kendini dinliyordur
onun için yapmış olabilir
ama bu senin telefonlarına cevap vermemesine haklı bir sebep değil
çünkü bi ilişkidesiniz ve herkesin birbirine sorumluluğu varrr
üstüne gitme bakalım gelince anlatır belki
kiminle gittii peki

Bu 3 yıl içinde ailesine her gittiğinde böyle mi davranıyordu eğer öyle değilse belli ki sıkılmış uzun bir ilişki olduğu için kendini geri çekmelisin arama mesaj atma ama birden böyle değişmesi de şüphelendirici doğrusu

sende onu arama,
ilişkinizi gözden geçir,ailesinin yanına gidince değişen adamdan hayır gelmez......

faturalı hattı var ve durumu gayet ii o yönden sorun olmaz. 15 günlüğüne gitti bugün 11. günü orda olalı.

tek gitti kendisi istde tek yaşıyor ailesi mersinde bende destekledim git aileni gör özlemişsindir diye geçen sefer gittiğinde böyle değildi. normaldi herşey.

değil işte bende o yüzden üzülüyorum. her gidişinde normaldi bu sefer değişti.

bence ilişkiden sıkıldı ve ayrılmak için ortam hazırlıyor olabilir. ben birinden sebepsiz ayrılmak istediğimde öyle yapıyorum mesela direk konuşamıyosam mesajlarına cevap vermiyorum çoğu zaman ya da soğuk mesajlar atıyorum anlasın kendiliğinden diye

sizinki başka bi durumda olabilir ama yine de garip

...........................................

Son düzenleme:
bana çok garip geldi açıkçası. 3 yıldan bahsediyoruz ve hep görüşen bir çiftmişsiniz. bu alışılmışın dışında bir durum. peki daha önceden hiç böyle bir şey yapmış mıydı. ya da ailesi sizi bilmiyor sa onlardan saklamak için mi bu yola başvurdu. eğer ailesi de sorun değil saklamıyor diyorsanız başka biri olabilir ya da soğumuştur üzgünüm

1 kere sordum sorunmu var ayılmakmı istiyorsun diye. tersledi ne alakası var ya saçmalama diye.

Ailesi bilmiyor fakat telefon kullanamıcak biri değil yani onların yanında 2 kere gitti memleketine sürekli mesajlaşıyorduk ya giderken kendi ellerimle uğurladım. çok güzel vedalaştık. oraya gidince değişti. kafam Allah bullak.

ki biz birbirimizden asla gizli saklımız olmayan biriyiz. en çokta bu yüzden koyuyor. böyle davranması. kötü ve iyi günlerimizi birlikte geçirdik.

peki neden ailesi bilmiyor 3 yıl uzun bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…