öncelikler merhaba. benim 3 yıllık ilişkim var herşey çok güzel gidiyordu. çok iyide anlaşıyorduk taki su 10 güne kadar. yıllık izne çıkıp memleketine gitti kendisi ve 1 haftadır 1 kere aradı oda 5 dk bile konuşmadan kapattı. ki normalde sürekli konuşup msjlaşan kişileriz. 5 dk haber alamasak merak ederiz. o derece düşkünüz birbirimize. daha doğrusu düşkündü demek ki. 1 haftadır en fazla 10 msj atmıştır 1 kere aradı . ben onu aradığımda meşgule verıyor neden aramıyorsun dediğimde aradım ya 1 kere diyor dalga geçer gibi. ve msjlarıma karşılık bile vermıyor. biraz önce nerdesın ne yapıyorsun yazdım. sadece aslı yazdı. (aslı kardeşi Antalyada oturuyor.) aslı ne aslımı geldi anlamadım dedım. sonra msj attı ben aslılara geldim diye. dedım neden haber vermedin hiç dedi zaten yakın onundamı hesabını vereceğim dedi. (kendisi mersinde) bende sadece Haklısın yazım gönderdim. kızlar neden böyle oldu neden 1 haftada değişti. Sizce ne yapmalıyım. Tüm yorum ve eleştiriye açığım. Lütfen yol gösterin.