Erkek arkadaşımda ki değişme...

ahh canım ahh bizler okadar yüz veriyoruzki sonradanda işte böyle ortada kalıyoruz. suç bende. her dediğini yaptım işte böyle olur yaparsam.

telefon açıcağını sanmıyorum 1 kere aradığında bile kapatırken seni seviyorum dedim acelesi var gibi hadiii hadiii görüşürüz dedi pat kapattı şok oldum.

cnm ne yapman gerektıgını soyleyemem fakat...
sevgılını degıstıren bır dusunce oldugu gayet acık ve ortada..
bu aılesı arasında bır problemde olabılır..
yada memleketınde bır kızla tanısmıs olabılır...
hersey olabılır yanı anlıyacagın...
ama bır erkek anıden boyle degısıyorsa ve hıcbır sebep yoksa ortada hayırl bısey cıkmaz altından..
inşallah 3 yıllık ilişkinizi mahvedıcek bırsey olmasın altından cıkan..
senın ıcın sadece bunu dıyebılırım..
devamlı dusunuyorsundur emınım... allah sabır versın cnm

telefon açıcağını sanmıyorum 1 kere aradığında bile kapatırken seni seviyorum dedim acelesi var gibi hadiii hadiii görüşürüz dedi pat kapattı şok oldum.

napıyor bu çocuk yaa?? düğün dernek mi yapıyosun hayırdır nedir bu hummalı çalışma dicem şimdi olmıcak töbeee...
nese aslında ben başka bi erkeğe sinirlenmiştim:)) seninkinden çıkarmıyım şimdi:))
hakkında hayırlısı olsun canım:))

amin canım amin çok teşekkür ederim.

ya seni üzmek istemem ama...
eğer ailesi oradaysa diye söylüyorum. bi kız ile tanıştırmış olabilirlermi evlilik için falan ???? oooff kusura bakma yazarken bile kötü hissettim ama başka ne açıklaması olabilirki ?????????
yani forumda o kadar çok yuva yıkan yada yapılacak yuvayı bozan anne okudumki aklıma direk bu geldi .
bu ihtimal yazıldımı bilmem ama.. ben böyle düşündüm ...

bu erkekler bizden ne istiyor böyle. teşekkür ederim canım. :13:

Uf evet ya çok haklısın Biz daha yürekli davranıyoruz artık.Onlarsa naz yapıyor, hissettiklerini, aklından geçenleri söylemiyorlar.Kapris de yapmaya başlarlar yakında veya "evlenmeden olmaz" demeye

zaten ailesi görücü usulü evlenmesini istiyordu. Benımde böyle bir şey geliyor aklıma malesef.

bu durumun dikkatini çektiğini ve canını sıktığını açık açık dile getir. gerekirse "seninle olan bu ilişkimizi gözden geçirmemiz gerekiyor" bile demelisin..

paşa gidecek antalyalara tatillere aramayı sormayı bırakıcak. sen bundan ne anlıyorsun tabiii ki 3 sene birliktelik de senin ona sonsuz güvenin vardır ama bu derece soguk davranmasına sebep olan şey başka ne olabilir?

bu duruma kendince kılıflar uyduracak döndüğünde sende sevdiğinden inanacaksın hemencik..

YAPMA !

istediğinde yanında bulacak istemediğinde uzağa atacak öyle mi?

şimdi onun seni bu şekilde kaybedeceğine dair bi mesaj at kaybetme korkusu varsa eğer ki seni en azından attıgın mesajdan itibaren seni kaybetme korkusuyla aramaya başlar..

dediğinizi deneyeceğim şimdi inşallah arar.

zaten ailesi görücü usulü evlenmesini istiyordu. Benımde böyle bir şey geliyor aklıma malesef.

oooofff lanet olsun yaa .. işte böyle annelere lanet şer oldun demek geliyor içimden yaaa töbe töbe kör şeytan..
ya senin evladının bir ilişkisi var sen ne diye araya nifak sokupta karşı taraftaki kızcağızıda bunalıplara sürüklüyorsun lanet olasıca kadın...
haaa birde erkeğin basiretsizliği yaşadığı ilişkinin düzeyini ve hayatındaki yeri kavrayamaması var.

ya emin ol bana bir açıklama yapma böyle böyle oldu diye yemin ederim anlayışla karşılayacağım olacağı varmış diyeceğim. ama yok açıklama da yok.

Hahah yorum yazanlar olarak hepimiz "yalangeçirmez" olmuş durumdayız.Bizi bu duruma düşüren sevgililerimize/eşlerimize yazıklar olsun...Ama bu farkındalıkla bizi artık kolay kolay üzemez kimse bravo kızlar

seni bu durumda bırakmaya hakkı yok
3 senelik bir ilişkide bunu sana yaşatmamalı
bi mesaj at öyle bişey yaz ki her ne durumda olursa olsun seni arasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…