merhaba arkadaşlar bir konu danışmak istiyorum erkek arkadaşımla yaklaşık 2.5 sene süren bir beraberliğimiz vardı 32 yaş üzeri insalarız ikimizde 4 ay önce ayrıldık hatalı benmiyim diye kendimi yiyip bitiriyorum ilişlki içinde 3 -4 kere de ayrılıp barıştık tartışmalarımız oluodu gerekli gereksiz biribirimize sarmalarımız oluyodu son olarak ben bişeye kızıp telefonumu 24 saat kapattım ertesi gün aradığımda artık bi daha yüzümü görmek istemediğini sesimi duymak istemediğini söyledi boyut değiştirdiğini ve bu ilişkinin yürümiyceğini belirtti .(benden ayrılmaktan korkan adamdı bu).. .. ertesi g,ün yanına gittim yine aynı şeyleri söyledi kendi haline bıraktım 1 ay sonra yine ben aradım fikirlerinde değişen hiç bişi yok zorla evinin önüne gittim zorla buluştuk yemek yedik ikna ettiğimi düşündüm çünkü sorduğu sorular kimleydin nerdeydin oraya kimle gittin gibi kıskançlık sorularıydı ayrıldığımızda biraz daha düşünelim diye ayrıldık . peki dedim sonrasında diğer hafta ben mesaj attım whatsuptan soğuk konuşup telefonunu konuşurken kapattı (kapattığını bi program var ordan anlıyorum )bu kez tamam dedim sen gerçekten beni bitirmişin kafanda dedim bizden artık bişi olmaz dedim bunu anladım dedim hoşçakal yazdım buna bile cevap vermedi zaten kendisi bildiğimiz susan adam hiç bişeye kolay tepki vermez fazla konuşmaz en sevmediğim insan türüdür bu konudada bi çok kez tartışmışlığımız var . benim ilişki bouynca yaptığım ona göre hata olan çok yakın 20 senelik erkek arkadaşım var çok yakın ama ilişki boyunca iki kere onla buluştum ama onun bilgisi dahilinde birde onu eleştirmem neden mutsuzssun neden yüzün gülmüyor gibi . ortama sokuyorum çoğu yerde yüzü gülmüyo konuşmuyo bana karşı soğuk kafasında hep sorunlar var maddi anlamda borçlar vs..
ben tüm onun bu olumsuzluklarına rağmen onu terketmedim o beni terketti .. ama seviyorumda 2 senemede çok üzülüyorum verdiğim emeklere .. söylediği şey benim ona yaptıklarım eleştirilerimden artık sıkılmış eleştiride kendi iyiliği için şeylerdi .. bilmiyorum son mesajı atmam yanlışmıydı onun gibi susmammı gerekirdi böyle bitmesi gerekirmiydi hatalı benmiyim dönermi gitmediğim falcı kalmadı sanırım ? hep bu sorular kafamın içinde beni yiyip bitiriyo ..
fikirlerinize ihtiyacım var
ben tüm onun bu olumsuzluklarına rağmen onu terketmedim o beni terketti .. ama seviyorumda 2 senemede çok üzülüyorum verdiğim emeklere .. söylediği şey benim ona yaptıklarım eleştirilerimden artık sıkılmış eleştiride kendi iyiliği için şeylerdi .. bilmiyorum son mesajı atmam yanlışmıydı onun gibi susmammı gerekirdi böyle bitmesi gerekirmiydi hatalı benmiyim dönermi gitmediğim falcı kalmadı sanırım ? hep bu sorular kafamın içinde beni yiyip bitiriyo ..
fikirlerinize ihtiyacım var