Erkek arkadaşımı ailem istemiyor

Atansaydın, maddiyatın olsaydı bir de kocandan daha iyi maddiyatın olsaydı o zaman buraya aynı şeyleri yazar mıydın acaba? Senden önde olmak, senin gelirin olmaması kocanın egosunu okşuyor olabilir pekala; sen de kendi ayaklarının üstünde dursaydın acaba o ego canavara dönüşüp seni ezmeye çalışmicak mıydı?

Ilk bu defa bu yıl çalışmıyorum, geçmiş yıllarda hep çalıştım. Değişen hiçbirşey olmadı . Evet aynı şeyleri yazardım hem de hiç düşünmeden... bakiş açınıza hayrankalmamak elde değil. Benim çalişmamam kocamın egosunu okşamış !!o ne demek yahu. O da istemez mi her şey daha iyi olsun...

Sevgiliniz ileride aranızdaki eğitim farkını sorun edebilir. Yok sen universite mezunusun ben cahilim zaten, sen daha fazla para kazaniyosun diye böyle yapiyosun vb. Yani erkekler genelde bunu sorun ederler. Simdi ne kadar sorun degil dese de. Iyi düşünün tabi her erkekte aynı olmak zorunda değil.

Abla biz atanırsn nolur dye yorum yapılmış sn atan tekrar görüşelim :eğlence:

elbette ki yaşam tarzınız,hayata bakışınız herşeyiniz uygunsa,herhangi bir konuda anlaşmazlık yaşamıyorsanız eğitim düzeyiniz mutlu olmanıza engel değil ama aileniz erkek arkadaşınızı tanıyor ve bu durumda istemiyorsa onlarda kötü bir his uyandığından da olabilir.Bunu arkadaşımın yaşadıklarından ve şuana kadar ki gördüğüm duyduklarımdan yola çıkarak söylüyorum.İnşallah gönlünüzce olur herşey.

Back
X