- Konu Sahibi sorunsuzayrilik
Bir yılı aşkın bir süredir daha önceden başından evlilik geçmiş bir insanla ilişkim var. Ben daha önce hiç evlenmedim. Buradan sonrasını tahmin etmişsinizdir zaten. Ailemde bu ilişkimi bilen sadece annem var. O bile her gün başımın etini yemekte, babam öğrense ne söyleyeceği konusunda hiç bir fikrim yok. Öncelikli amacım annemi ikna etmek ama bunu nasıl yapacağım bir türlü bilemiyorum. Gerek sevgilim gerekse ailesi söylesem şu anda atlayıp gelecekler. Öyle bir hale geldim ki artık, sevgilimin ailesiyle daha çok vakit geçiriyorum. El üstünde tutmak deyimini onlardan öğrendim desem yeridir. Yanlarında çok rahatım, mutluyum ama kalkıp ta bunu anneme bu şekilde anlatamam. Sevgilimi anlatmaya kelimeler bulamıyorum zaten. Bazen de düşünüyorum böyle bir insanı ailem nasıl kabul etmez. Benim için yaptıklarının hadi hesabı yok. Gerek maddi gerekse manevi açıdan her şeyi sundu bana. yapmış olduğum bazı hataları o kadar olgunca karşıladı ki, ben her şeyin bittiğini düşündüğüm zamanlar bile olmuştu. beni ve sevgilimi tanıyanlardan akıl almak istemiyorum artık çünkü onlar da bizlere bakarak yorum yapıyorlar. lütfen fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım ben. Şimdiden teşekkür ederim.