Erkek arkadaşımı babama nasıl söyleyeceğim

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Merhaba kızlar, son zamanlarda bunu çük düşünür oldum.Erkek arkadaşımı babama söyleyeceğim ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.Benim durumumda olanlar ya da söyleyip kurtulanlar varsa bi yardım etsin (

anne'ne söyle durumunu o açıklasın....

Of sorma ben de o günün gelmesinden nasıl korkuyorum bilsen.:18: Ama ben annemi kandırırım kesin ya ona söyletirim.

bende gözlerimi kapatıp,bir çırpıda söylemiştim,gözlerimi açınca resmen başım dönüyordu...sende biranda söyle gitsin canım.

büyük ihtimalle baban zaten farkındadır canım. babaların aslında her şeyden haberi olur da olmaz :) o yüzden çekinme bence.

benimde annem söylemişti, üstelik benden habersiz.. beni uyuyo sanıyolardı salonda, halbuki daha uyuyamamıştım,yanımda söylemiş oldu hatta abartıp ananeme kadar söyledi oh ben kurtuldum en azından

benimkinide ablam söylemişti benden habersiz ama babam tanıyordu sevdiğimi o yüzden bişey demedi
belki fikir olur babanın tavrına bağlı yumuşak biriyse sende söyleyebilirsin

benimde annem söylemişti, üstelik benden habersiz.. beni uyuyo sanıyolardı salonda, halbuki daha uyuyamamıştım,yanımda söylemiş oldu hatta abartıp ananeme kadar söyledi oh ben kurtuldum en azından

ne güzel kurtulmuşun ya bende bi söyleyip ya da söyletip kurtulsaydım :))

benimkinide ablam söylemişti benden habersiz ama babam tanıyordu sevdiğimi o yüzden bişey demedi
belki fikir olur babanın tavrına bağlı yumuşak biriyse sende söyleyebilirsin

Babam yumuşak ve anlayışlı biri zaten onun ailesini de tanıyor , cesaret toplayıp söylemem lazım artık :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…