Ben görevime yani işime yeni başladım. Evimde yalnız yaşıyorum. 2017 den beri birlikte olduğum erkek arkadaşım ile arada tartışmalar yaşadıysakda ayrılmadık. Benden habersiz bulunduğum ile gelmiş ve bir kaç kez evime aldım birlikte vakit geçirdik. Sizce ileride pişman olurmuyum? Niyeti ciddi gibi geliyor. O doğu tarafından ben karadenizliyim. Ailelerimiz anlaşırmı hiç bilmiyorum ama. Aslında kafam çok karışık. Dün 3 buçuk sene sonra ilk kez instagram şifresini istedim bugün değiştirmiş. Bazen çok romantik bazen günlerce güzel söz söylemez. İnce düşünceli hiç değil. Kendisinede söylüyorum ancak ısrarla reddediyor. Bende eğer böyle davranmaya devam edersen seni aldatırım diyorum. Çünkü gerçekten artık ince düşünceli olsun istiyorum. Bana özel hiç bir kelimesi yok. Birlikte vakit geçirdiğimizde bana senin vucudunda niye böyle kırmızılıklar var, tüylerini bir daha jıletle alma diye iki cümle söyledi ve ben çok alındım. Benim vucudumdaki kusurlarla ilgileniyorsun deyincede hayır olurmu öyle şey ben onları öylesine söyledim diyor. Kendisi 2018 yılından beri evde . Sürekli borsa ile sanal para ile işi. Bir kaç kere kafede çalıştı bir engeli var o yüzden iş bulamadığını söylüyor. Ayakta kalamayacagını ve memurluk bekliyoruz şu an. Bilmiyorum yaptığı her şey aklıma dediği her cümle kalbime dokunuyor bazen. Sizce ne olacak böyle
?