Erkek Arkadaşımı evime alarak yanlış mı yapıyorum?

Seni aldatırım diyecegine , ayrılırız desen daha güzel olmaz mı? Yarın öbür gün o seni aldatıp sende bana demiştin derse görürsün hiç sağlıklı bi ilişkiniz yok.

Bir evli olarak söylüyorum ki şimdiki aklım eskiden olsa eski sevgililerim için ne üzülür ne ağlardım.
Hoşuma gitmeyen bir şey gördüğümde terk ederdim hemen

Evli/nişanlı vs değilken ayrılmak ne kolaymış hadi herkes kendi yoluna diyorsun hayatına devam ediyorsun.
Ne soru soran var, ne didikleyen var. Ne prosedür, ne aile, ne çocuk...

Demem o ki hoşuna gitmeyen şeyler varsa ayrıl. Zaten dikkate alsa problemi çözmeye çalışırdı.

Siz erkek arkadaşınızı sevmiyorsun, sevmiyorsun derken sevmeye çalışmışsınız ama sevememişsiniz buda sizde ağır bir yük oluyor artık.

Off çalışmak ictemeyen, kaba Toto erkeklerden artık içim kalkıyor engelli yaşlı yaşlı amcalar çalışıyor.
Kendine uygun bi iş bulsun.
Onu bekle bunu bekleyle hayat mı geçer...
Memur olsa ne olur hayata bakışı olacak adamın, sorumluluk sahibi olacak.

Borsa oynuyormuş. Benim eşimde borsa oynar, acayip iyi kazandığımız zamanlar oluyor. Baya da iyi bilir eşim ama çalışıyor. E o zaman kimse çalışmasın borsa oynasın.
Borsada ki balinalardan mı sanıyor kendini Allah aşkına.

Yanlız sizinde seni aldatırım demeniz hiç ilişki karakterine uyacak şey değil.
İstemiyorsanız ayrılırsınız aldatırım ne demek.

Ay sizin vücudunuzu beğenmeyip, kıllarınızı jiletle almanızı beğenmiyorsa, e o zaman o neyle alıyormuş hudainabit kıllarını.
İstebu erkek tipi hiç çekilecek erkek değil.
Kendi engelini görmeden başkasının vücudunu eleştirmekte olacak şey değil.

mayın tarlasında gözleriniz bağlı yürüyorsunuz, farkındamısınız?

Eve almaktan bağımsız olarak seni aldatırım demek aşırı tuhaf. Tehditle yürümez bu işler. Bunu yaparsan seni aldatırım,onu yaparsan seni terkederim vs sevimsiz duruyor.
Erkek arkadaşınızın engeli nedir bilmiyorum ama bu kadar süre işsiz olması,iş bulmaya çabalamayıp memuriyet beklemesi (yıllar yılllaaar boyu sürebilir/sürüyor bu bekleyiş ve olacağı da garanti değil)bence büyük sıkıntı.

Konunun eve alma ile bağlantısını çözemedim ben. Evlenmez iseniz eve aldığınıza pişman mı olacaksınız? E aldınız bir kere "eve". Ayrılsanız ne fark edecek artık. Pişman olunacak ise en başta almamak lazım. Eve. Ev dediğin bir kez içeriye alındıktan sonra farklı bir ev olur artık. Sonrasında eve kaç kez alındığı, alınıp alınmadığının önemi olmaz ki. Ev önemli sonuçta. Ev dediğin içine girilsin diye var sonuçta. Bence aldatın.

Erkek arkadaşı eve almak bence bir ayıp, kendinizi üzmeniz gerekecek bir durum değil. Sadece işte şifresini ertesi gün değiştiren, emin olamadığınız, mesleğini eline almamış biriyle birlikte olup (cinsellik değil kastım duygusal) kendinize bunu yaşatmanız üzücü. Emin değilseniz almayın, ilişkide emin olmadan bu kadar özelinizi evinizi açmayın.

"Seni aldatırım" ne demek ? Memnun değilsen ayrıl gitsin

Ciddiyet beklemiyorsan eve almanda sıkıntı yok. Yaşa gitsin içinden geldiği gibi. Olmazsa üzülmezsin. Ciddiyet beklentin varsa (ki var gibi anladım okuduklarımdan) o zaman evde görüşmek seni duygusal anlamda çok etkileyecek ve bu adama bağlayacaktır. Gelecek görmüyorsan, ilişkin tatmin edici değilse yanlış yapıyorsun.

Sana bu kadar domunuyorsa sözleri neden devam ediyorsun, inceliknsonradan eklenmez insana varsa vardır yoksa asla olmayacaktır. Kimseyi değiştiremezsin,boşa kürek çekme, hele borsa sanal parayla köşe döneceğini düşünen bir tipse arkana bakmadan kaç.Kimse kimseyle evlenmek zorunda değil

Çok iyi denk düşmüşsünüz o ipsiz sapsızın teki sizde seni aldatırım diyecek kadar abesle iştigal bir tipsiniz. Cuk diye oturmuş....

Mutsuzluklar diliyorum. Zira ikinizden de bir cacık olacağı yok

Sevgilin den değil de sen kendinden kork cnm sevgilinin yüzüne karşı seni aldatirim kelimesi çok ağır

Hepinizin mesajını tek tek okudum. çok teşekkür ederim. Gerçekten bazen ilişkinin içinde görmüyorum neler olduğunu. Bazen düşünüyorum ben nerede hata yapıyorum. evet bazen çok fevri davranarak bu cümleyi söylüyorum çok da üzülüyorum sonra . erkek arkadaşıma nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bu gidişle de öğrenemeyeceğim galiba. Bazen anlamıyorum beni sevdiğini düşünüyorum bazen hiç sevmediğini düşünüyorum. Saatlerce telefonda konuşuyor, güzel kelimeler söylüyor,evlenmek istiyor diye bana aşık sanıyorum ama sonra ince düşünmedğini anladığımda sevmediğini düşündüğümde bilmiyorum nasıl davranmalıyım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…